Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Oti, multam de cafeluta. ![]() |
Hai ca-ti multzam si io, da' inca n-am baut-o. Acu pap ceva si apoi vine si cafeiu.
Io urmaresc avioane...
. Imediat ajunge Diana la Amsterdam.
mai viu!www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
. Imediat ajunge Diana la Amsterdam. mai viu!www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobbywww.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
printesa scumpa.Am o durere de cap, da cred ca e de la coloana. Parca si o usoara jena in gat, drept pentru care ma apuc de supt decasept. Am fost afara cam o juma de ora, si Alex o adormit. Amu doarme dus, imbracat pe canapeaua din bucatarie, acolo e mult mai rece decat aici unde facem foc, caci atata cat merge centrala in timpul zilei nu e suficient sa incalzeasca asa un spatiu deschis si orientat nordic. Nu sunt acolo mai mult de 10 grade. Il mai las nitel,ca tare bine doarme. Intre timp am mai strand casa, si am asezat focul. Numai tre sa ii dau chibrit, insa asa de tare starluceste soarele, ca ma tem sa nu imi iasa fum. Asa ca mai stau nitel.Deci fetele, ce se aude de intalneala? Se tine sau nu? Hai ca tre sa imi fac programul pe sambata.Eu propun ora 11 sau dupa, dar nu mai tarziu de 13, Maria a spus Etiquete. Deci, cine se ocupa?
si mai vin.
mihaela_s spune:
Oooof, la noi ninge de zor, acum astept sa vad daca aterizeaza avionul de la 14.45 aici pe aeroport...e vizibilitate cam scazuta. Pana acum insa au zburat si aterizat avioanele. Acum pleaca Diana de la Amsterdam, in cateva minute decoleaza avionul, stau ca pe ghimpi 2 ore pana aterizaeaza si apoi cateva ore bune pana ajunge acasa...oooof ce mult mai e...
Am primit si o veste trista azi, m-a sunat matusa mea ca a murit un unchi de al lor, al mamei si a ei. Merge la Cluj la inmormantare...Era batran, l-a gasit omul care ii ducea lapte, cazut pe jos ieri dimineata, murise deja. Nu era bolnav, locuia singur, isi facea mancare, avea gaini si in noi. cand a fost mama la el era plin de viata, glumetz cum fusese toata viata. Eu l-am vazut acum 2 ani in noiembrie. Era ultimul dintre frati care mai traia...Saracul, s-a dus acum...Avea vreo 85 de ani cred...
Si a murit exact in ziua in care l-am inmormantat pe tata, acum 6 ani...ce zile triste astea de inceput de an...
.
Azi e ziua Cristinei, o sa sun mai tarziu sa vb cu ea si nici nu pot sa-i spun nici ei nici mamei de moartea unchiului...o sa le spun abia maine...e tare trista ziua de azi, abia astept sa traeaca si sa imi vad copilul acasa! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
'na ziua!!!
mihaela,
LA MULTI ANI !!!
Cristinei.sa aiba parte de sanatate ,fericire si impliniri
.
of,doamne grea e asteptarea , da ce faina a fi imbratisarea
.sunt cu sufletul alaturi de tine.mi-e mila de diana, atate ore pe drum.of scumpica de ea.cum s-a descurcat cu mancarea?auzi da de la aeroport la feri cu cine/ce merge?
of,ca multe sunt azi pe capul tau.vesti bune si rele
.condoleante
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
otiiiiiiiiii,multam de cafei.fu fuarte buna
.
auzi ,soro nu mai sdrie aci de durere,jena,supt, ca io deraiez mintenas
si fac scenarii.in pana mea, ca m cetit telegrafic mesajul tau si exact astea 3 cuvinte imi sarira in ochi.femeie bolunda ce is
.
mno, in alta ordine de idei intalneala se tine.pai am scris aci cand si unde e intalneala.ramane sa decidem 100% la 100%.
deci daca tu te prezinti cu alex , inseamna ca poti sta mai mult de 2 ceasuri,ca doar aveti papica la purtator.uite io ma abtin de la fumat.
maria a zis ca vine in format de 2 in 1 plus tatic fericit.
elvira a zis prezent
eu zic prezent
cu ioana nu am vorbit,da daca ai trecut-o in lista cu Luca e clar ca vine, ca bag sama ca a functionat messu
.
trebuie sa confirem adriana si doamna cu valuta
[sa vedeti voi ce mi-o iau de la madam ca i-am pus porecla
].
deci io zic sa hotaram noi aci pe forum ,in functie de cum poti tu sa ajungi si dupa ne punem in miscare cu tilifoane si mess
.ok?
Peseu1:la etiquete fac si pizza si orice mancare vrem noi.oricum au o bucatarie dementiala.papanasii is de vis
.vai de papilele-mi gustative, deja ud tastatura
.
Peseu2:de data asta scap usor
.trebuie sa beau un cafei ptr mihaela, capucino si-l bea oti singura
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi