Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim giulia multam de ganduri, am trecut pe antibiotic, orium suntem la tura a 3-a in 2 luni febra nu o avut azi deloc, doar ca mai are muci galbeni si respira tot pe gura![]() ![]() |
cu riscu de-a mi-o lua rau in freza eu zic un NUUUUUUUUUU clar antibioticului.alex are o viroza, asa ca antibioticul e frectie la picior de lemn, plus ca lasa urme adanci in organism.nasul curge si e bine ca elimina "infectia".nu ii trece in 2-3 zile.da mno, tu fa cum vrei si crezi.
auzi soro daca lua asa mult antibiotic sa faca bine Delia sa-ti trimita si siropelul LIV52 ,care e hepatoprotector si indicat la copilasi dupa curele cu antibiotic.sa ai pe stoc si biotics si ecoflorina.muica ca multe trebuie sa administrezi dupa antibiotic
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Care poze? Care comentarii? Zau ca is buni. Un pic cam crocanti pentru dintii si gingiile mele, in rest, ok. |
pozele de pe culi.
nu la comentariile tale ma refeream.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||||||
!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
da ce au pozele? hai ca nu pricep. Intr-adevar una din fete zici ca a prajit peste, atata malai a pus. Hmmmmmmmmmmmmmmmm, sa inteleg ca nu iti place poza mea? ![]() |
ioi tu oti, zau ca esti blonda
am zis ca am dedus din poze si comentariile de pe culi cum is cartofii astea cu malai.apoi am zis ca nu ma refer la comentariile tale.amu mai zic ca nici la pozele tale.
ioi, cred ca stau pe tusa ca vaz ca ma iexprim cam greu in scris
mihaela_s spune:
Fetele maq bucur ca v-au placut pozele.
Bia vezi ca am mai scris, nu stiu cat ai citit
.
olim, perfect de acord cu Bia in ceea ce priveste antibioticul. Daca e viroza, antibioticul e apa de ploaie. Nu are absolut nici un efect. Nu degeaba nu se da antibiotic dupa ureche. Antibioticul omoara numai bacteriile, virusii trec de la sine. Gandeste-te ca toate bolile copilariei sunt date de virusi, organismul lupta singur, nu? Sper ca am fost destul de explicita. Noi am patit cu Silvia, i-am dat un antibiotic dupa 3 zile de febra, ce a crezut Ovi ca ar fi bun. Dupa inca 3 zile tot avea febra, am ajuns la un pediatru care sigur ca a schimbat tratamentul dupa ce a consultat-o. Dupa 2 doze febra i-a cedat. De fapt febra nu e rea deloc, atata timp cat e tinuta in frau de antitermice. E lupta organismului cu virusul. E reactia organismului la aceasta lupta. Lichidele si antitermicele in toate modalitattile posibile sunt singurele remedii la viroze. Insa cum am mai zis, fiecare face cum stie si cum crede. Io am vrrut sa ma abtin de data asta, ca oricum cred ca giulia e suparata pe mine de la alte chestii, dar nu ma pot abtine cand stiu ca am dreptate. Asta sunt eu, daca ma mai vreti pe aici si cu contre, mai viu. Daca nu, pot sta si pe tusa, nici o problema...
.
Noa va tzuk pe toate, is in zona. 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela , eu sunt de acord cu ideeile tale.bine iomi-am luat=o orijinal ptr aceste idei si mi-am auzit vorbe ca-s mama nebuna, denaturata si alea, alea.da io parol ca-s anti pirule.
io zic ca si discutiile contradictorii sunt bune si constructive
.
am cetit doar prima parte .fug sa continui lectura.mumos mai povestesti tu acolo.

olim, arunca cu oo in mine
, da-ti mai zic ceva , ce am invatat in scoala, cica viroza tratata trece in 7 zile ,netratata intr-o saptamana.acu fa cum crezi.nu te stresam cu ideiile noastre, nu esti obligata sa le aplici, da io ma simt obligata sa-ti spun ce e bine si ce nu.tu decizi cum faci.sanatate lui alex.
Peseu:mihaela, nu cred ca e suparata giulia pe tine, da ea a recunoscutca ceteste pe diagonala si de aia nu raspunde la toata lumea.
io si daca tu nu ma vrei
,io tot te vreau aci pe topic
.
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||||||||||

ce bine ca am mai invigorat topicul!
Da tu, mama denaturata ce esti
Stii , cuvantul nu e crocant ci "agatator". Serios, te agata de gingii, ca in mijloc is chiar buni.Cat despre antibiotice sau contra lor, numai Olimpia stie cum e Alex. Daca e asa mucos cu muci verzi io zic ca precis e suprainfectata viroza si in mod sigur trebuie antibiotic. La un om mare ar trece si de la sine cu gargara si spalaturi nazale cu apa cu sare, dar fa asta unui copil de 2 ani! In plus nici nu isi stie sufla nasul!Asa ca dati in mine cu rosii (ca si asa is scumpe
olim spune:
fetelor aveti toate dreptate
si noi suntem impotriva antibiotiului da aiurea si la cea mai mica raceala sau simptom, deci preventiv u poate fii vorba, de aceea am tot amanat sa ii dam si in prima noapte de urgenta am vorbit cu pediatru ca nu e necesar, dar dupa 24 de ore cu febra peste 39 era musai o doza de antibiotic, ca o avu febra de 41.2 si antitermicele nu mai aveau nici un efect.
miha
io nu ma supar pe voi chiar daca uneori avem pareri diferite, asta e bine, asa putem invata
giulia e trecuta prin probleme in franta si s- gandit sa nu patesc la fel, mai ales ca spitalu e departe de noi, facem 30 de minute, ultima data alex avea 41 mi s-o parut o viata pana am ajuns
mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
oti,nu dau cu rosi ,ca nu lasa urme
,dau cu oo.soro daca e virala treaba antibioticull e ca apa sfintita,nici nu strica, nici nu tomneste.si amu pe aia dreapta secretiile nazale verzi is in viroze, ca asa transparente is rar di tat si nu dau febra,da nici nu trebuie tratament .