Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan deci, io amu ma duc sa bucataresc asta: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/20949/Cartofi-crocanti-cu-malai/ dar problema e rezolvata numai la pranz.Ce fac la cina? Biaaaa, de aia is suparta, ma gandesc cat o sa coste reparatiile si ma tot gandesc ca nu se intampla asta daca tati nu iesea la pensie... Niciodata nu ar fi lasat apa in instalatie(daca trebuia oprita caldura), dar aici problema e ca trebuia lasata, ca sunt multe flori in scoala, da trebuia sa mearga centrala... Amu io sper ca s-o stricat ceva, nu ca au oprit-o ei....... Zice Andrei ca florile din clasa sunt ofilite..... Si aveau niste palmieri mari... ![]() |
of tu oti, ca si io-s dispareta cu gatitu asta.ai mei au decretat fa ceva fara carne.bine, bine io fac , da ce?ca ei vin chitaind de foame acasa da idei nu-mi dau
.da de ce te stresezi cu costul reparatiei? ca doar bag sama ca nu va cer voua bani.sa plateasca cine a gresit.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
gataaaaaaaaaaaaaaa
. m-am hotarat ce fac
.
ciorbica alba de cartofi cu leustean[e alba de la smantana
],ghiveci de legume cu garnitura de orez si o ciulama de ciuperci,iar la desert salata de fructe.deseara le trag o mamaliguta cu branza si smantana.acu fug sa hranesc atomicul si o tai la shoppingareala sa iau ciuperci ,smantana,branza si ceva fructe.
va pupez.
silvana_salajan spune:
Bia, suna bine meniul tau. Cartofii mei is in cuptor de 10 minute. sa vedem cum ies. Mujdeiul cu smantana e gata
La cina cred ca macaroane u cas de oaie.
Ciorba acrisoara este, da nu are trecere.Apoi nu poci sa nu ma stresez, sper sa nu trebuiasca sa platim noi parintii costul reparatiilor. Ma enerveaza prostia si indiferenta unora.
Bimilit spune:
oti, deci is buni?
merita sa-i incerc?
ma tem sa nu-mi rup dintii in malaiu crocant
.
fusai la umplit frigideru, da nu prea avui cu ce.lipseste multa marfa in magazine.luai asa ceva cat de cat.oricum am decis ca miercuri dimi sa o tai spre cluj..pana atunci se umplu rafturile in toate magazinele si apar si reducerile la toale
.
la noi schimbare de plan fac ciorba de fasole verde, in rest ramane cum am stabilit.
mihaela_s spune:
Ziua buna si de la mine!
Am revenit cu poze si o parte de impresii.
Noi mai avem o saptamana de vacanta, e zapada si frumos, vrem sa iesim mai tarziu sa cumparam o sanie si sa "gustam" zapada.
Papica e in cuptor, ieri am facut o supica de pui. A venit si Moshul putin mai tarziu cu un TV maaaaare si acum "muncim" sa-l programam.
Va tzuk si mai viu!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Buna fete cucieta. Nici nu stiu de cate ori m-am pregatit azi sa va scriu si tot de atatea ori a intervenit ceva si a trebuit sa o las balta. Amu doarme tero asta micu asa ca profit nitel
Deci, Bia draga, cartofii asa cum ai intuit sunt cam tare crocanti la exterior, daca nu ai dinti buni risti sa tii rupi,
sunt buni, se fac iute si usor, nu e de munca cu ei. amu nu stiu daca voua va plac, da nici io nu stiu cand ii mai fac
Miha, nu am reusit inca sa citesc povestea, m-am uitat la poze, sunt super, super!Noa, va las ca s-o trezit teroristul si deja urla, desi nu cred ca o dormit mai mult de 10 minute.
olim spune:
giulia multam de ganduri, am trecut pe antibiotic, orium suntem la tura a 3-a in 2 luni
febra nu o avut azi deloc, doar ca mai are muci galbeni si respira tot pe gura

miha am citit asa din mare impresiile de calatorie, ce va invidiez, acum 8 ani tocmai eram de rev la Parius, ce vremuri
pup toata gasca, aici in seara asta copii primesc cadouri, vin Regii Orientului, se iasa pe strazi se arunca cu caramele, bomboane si alte nimicuri pentru copii, Regii vin in caleasca, da mno alex e prea mic si cum e si asa mucos nu ma incumet sa ies cu el pe centru
is pe zona
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Ziua buna si de la mine! Am revenit cu poze si o parte de impresii. |
superb,superb, superb.
cu ochiul mintii am trecut si eu cu voi prin tunel.
astept continuarea.

silvia e o frumoasa
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Deci, Bia draga, cartofii asa cum ai intuit sunt cam tare crocanti la exterior, daca nu ai dinti buni risti sa tii rupi, |
am inteles io cat is de buni