Condica Salajencelor [73]
Raspunsuri - Pagina 10
silvana_salajan spune:
Mno, ii plangeam de mila lui Andrei. Acu 10 minute il aud ca bauna la geam, inca m-am si speriat ca ce s-o intamplat? Cica i-o trimis acasa, ca s-o spart tevile de incalzire si e frig in toata scoala!
Offffffffffffff, of!
silvana_salajan spune:
Trezirea somnoroaselor!La mine in frigider sufla vantul. Da sufla tare! Ce sa fac de mancare, sa fie si usor si gustos? Fara grasimi, daca se poate chiar fara carne?
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Trezirea somnoroaselor! La mine in frigider sufla vantul. Da sufla tare! Ce sa fac de mancare, sa fie si usor si gustos? Fara grasimi, daca se poate chiar fara carne? |
'neata!!!!!!!!!!
mai vreau cafea.una mare ,neagra ,tare si amara.
si frigiderul meu e sexy.stau cu groaza si ma gandesc ca azi sigur nu gasesc mare lucru, ca-s goale magazinele.si-s in pana de idei cu gatitul.sariti cu idei.
oti o zama ar fi buna.poate fac o ciorbita acrisoara , da fara carnarai si mamaliguta cu cascaval la cuptor.io zic ca asta as face da sa vaz de-mi aproba meniul feciorii.merg sa-i sun sa vad ce zic.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Mno, ii plangeam de mila lui Andrei. Acu 10 minute il aud ca bauna la geam, inca m-am si speriat ca ce s-o intamplat? Cica i-o trimis acasa, ca s-o spart tevile de incalzire si e frig in toata scoala! Offffffffffffff, of! |
aoleu, d scoala nu are portar si administartor?
au uiatat apa in istalatii si acu au de lucru
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
giulia71 spune:
Mneata si un An Nou cu sanatate!
Ce-mi place sa urez, as tine-o asa pin in martie![]()
Aici e hiba si la mine, nu stiu ce sa mananc, plus ca iar fierea imi da dureri de cap. Aseara imi era o greata de am zis ca iar ajung la urgenta,ca ajung sa ma cunoasca aia
.
Olim mama de ce nu ii dai tu pruncului tau un antibiotic asa de la tine putere?
Poate vb prostii , sa nu dati cu rosii ca-s scumpe, dar vaz ca e bolnavior de multa vreme mititelu si imi e teama sa nu dea in pneumonie. E adevarat ca aia in vest nu dau antibiotic, dar e totusi bolnavior de multa vreme si nu da semne ca-i trece. Zic si eu, nu te supara. Eu stiu ca in Franta, in primu an, mi-am bagat picioarele si i-am dat augmentin de la mine putere si am scapat de febra.
Deci, ce gatim?
Hai sa gogalim si vedem:)
Bimilit spune:
giulia
,la multi ani!!!

deci esec total: nu vor nik din ce le-am propus.puii mei ca le dau pateu si cumpar 2 conserve unguresti si am gatat cu ei
.
va astept cu idei de gatit.
Bimilit spune:
oti, deci da , am vazut ce gatestu tu
.
sa ne spui cum ies .poate-l surprind pe tudor cu o portie.da mno, lanca ei ce sa mai fac?
Peseu:www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/20949/Cartofi-crocanti-cu-malai/" target="_blank">aici gasiti ce gateste oti in clipa asta
.
silvana_salajan spune:
deci, io amu ma duc sa bucataresc asta:http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/20949/Cartofi-crocanti-cu-malai/dar problema e rezolvata numai la pranz.Ce fac la cina?Biaaaa, de aia is suparta, ma gandesc cat o sa coste reparatiile si ma tot gandesc ca nu se intampla asta daca tati nu iesea la pensie...
Niciodata nu ar fi lasat apa in instalatie(daca trebuia oprita caldura), dar aici problema e ca trebuia lasata, ca sunt multe flori in scoala, da trebuia sa mearga centrala... Amu io sper ca s-o stricat ceva, nu ca au oprit-o ei.......
Zice Andrei ca florile din clasa sunt ofilite.....
Si aveau niste palmieri mari... 
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan noa, tu, ma dadusi in gat Da ce crezi ca nu va spuneam? |
nu draga ca te dadui disparuta si am sapat sa vaz cauza