La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

bambo sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BAMBO,LA MULTI ANI!!!

DONIA,minunata Roxana!!!scumpica tare!Cristinel seamana leit cu tine,scump!!!

KTRINEL,frumoase sunteti amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Bambo
multa sanatate, fericire si bucurii.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am reusit!!!!!!!! ultimele poze cu dani

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia nu mai ai pozele pe public?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sara, buna sara!!
cu intarziere, dar cu mare, mare drag
La multi, multi si fericiti ani, boier Matei!! Sa ai o viata senina si tare fericita, sa fii liber si iubitor ca ai tai parinti, sa fii norocos si sanatos!!!

La multi ani, Kikineata draga!!! Sa-ti fie viata la fel de frumoasa si de implinita ca perioada asta de materintate prelungita !! Sa traiesti ani multi si fericiti alaturi de Sara, de Cezar, de Mitica si de toti cei pe care-i iubesti!! Si de noi, si de noi !!!

La multi ani, Ioni si Ioane!! La multi ani, Ioana de Acs!!!

La multi ani , Bambo si familiei Bambo, mami + Ionut !!! sanatate capritei Antonia!

Imi sunteti toate dragi, dragi tare, va imbratisez, va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine, sunteti tare, tare frumoase, si pe dinafara, da' si pe dinauntru!!!
Mi-e dor sa stau cu voi la povesti, muuuuuuult, mult, da' or veni si vremuri mai bune!
Laura, super vacanta, super poveste!

Noapte buna tuturor, prietene dragi!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Sunteti minunate multumesc de urari v-ati adus aminte de toata familia

Am petrecut bine in familie a mai ramas si pt voi cate o felie de tort si sampanie ,Antonia a topait si dansat pe muzica po****ra cu toate ca avea febra,am fost la pediatra...are rosu in gat de la asta face febra o mai tinem pe antitermice pana maine seara daca nu cedeaza febra trecem pe antibiotic

Donia-ce discutii interesante ai cu Roxana Antonia deja a inceput cu intrebarile...ce-i asta ,in general nu sunt o fire asa deschisa...e cazul sa ma pregatesc bine de pe acum
Flore-Felicitari pt casa noua (m-am bucurat f tare pt telefon mi-ai facut o surpriza)
Laura-ma uit maine la poze acum nu mai vad bine

fulguletii vostri stau sa le luati temperatura? pana acum nu am avut probleme...dar acum e jale mare,inainte o luam in fundulet acum nici sub brat nu vrea nu stiu cum sa mai fac,ne luam si eu si tati temperatura de 10 ori pe zi dar ea tot nu vrea...

n buna

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Bambo, la multi ani! Sa fii fericita si iubita. Scuze de intarziere

Laura, ati petrecut foarte frumos.

Donia, incerc tot cu Coryzalia, si dupa ziua de ieri, parca e mai bine, sau asa vreau sa cred.
In ceea ce priveste tema propusa de tine, eu sper sa ma descurc. Pentru mine nu sunt subiecte tabu, dar nu m-am gandit ca discutiile pot incepe de la 3 ani. Deci trebuie sa ma pregatesc.

Bambo, imi pare rau ca Antonia nu e bine. Stefy inca mai sta sa-i iau temperatura intrarectal. Nu stiu pana cand, dar deocamdata ne descurcam. Multa sanatate Antoniei.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Bambo!!!

Noi multumim frumos pt urari.

Asa repede, repede. Flore, mailul nu era de la mine.. daca le citesti pe ultimele cateva tre sa te lamuresti.

Si Donia, da eu ma consider deschisa la minte .. si sexul, si moartea deloc nu sunt subiecte tabu.. Dar mamici de fulguleti.. Roxana noastra a "impus" un standard inalt si greu de atins... va zic eu ca mama de baiat care nu-si pune asa complexe si profunde probleme . Adica e multumit cu raspunsul la intrebare.. rareori mergem mai departe, uneori il provoc eu.. dar nu se omoara cu filozofeala. Per ansamblu.. is multumita daca scot ce-a mai facut pe la gradinita.. nu ca vara-sa care povesteste tot ce misca.. off, baietii astia.. sau, ma rog, unii dintre . Dar, recunosc, se intampla sa ma si surprinda.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, tare mi-e teama ca n-o sa fie prea usor cu Victor la gradinita. Cand s-o vedea fara mamici, bunici, surori, nu stiu cum va reactiona. Vedem la toamna :). Tu ce crezi despre Cristi? De fapt spuneai ca a mai stat cu copiii, fara tine, si a fost totul in regula. Cristinel cand va incepe gradinita?
Cat despre discutii, noi discutam despre orice. Mi s-a intamplat, cu fetele, sa ma blochez la unele intrebari si sa nu raspund pe loc, dar am reluat mai tarziu si le-am raspuns cat am putut mai bine.
Maria a fost destul de precoce la capitolul asta. Nu avea 4 ani cand vorbeam despre moarte (am vazut la tara un catel mort :( ). Am avut ceva probleme cu asta, in sensul ca era puiuta mea tare speriata. Si acum o mai apuca uneori: "Mami, nu vreau sa mori inaintea mea!".Ioana asista si ea la discutii.
Am atins si subiectul sex (tot cu fetele), inevitabil, caci am fost insarcinata, a aparut bebe, in plus si baietel. Apropo de asta, nu stiu daca am scris. Intr-o zi, pe cand era Victor mic-mic, il schimbam de pampers si Ioana imi spune: "Mami, dai jos aia!" :) M-am prins greu despre ce era vorba, credeam ca zice de clama cu care era prins buricul :). Culmea e ca vazuse la mare baietei dezbracati, dar nu le daduse importanta probabil.
Deja la Victor cred ca-mi va fi mai usor sau cine stie ce intrebari imi va pune?
Oricum, am observat ca daca pe moment explicatiile ii satisfac, totusi, peste un timp, aceleasi intrebari revin si atunci trebuie raspunsuri mai complete.

Laura e asa frumos Dani! Si nepoteii la fel! Unde era Dani inconjurat de personaje din desene animate? E super simpatic cu ochelarii de soare!

Lacramioara, multa sanatate lui Stefy!

Bambo, multa sanatate Antoniei!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput