La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumesc pt urari

sa inceapa petrecerea

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare!

LA MULTI ANI BAMBO!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Cu intarziere: LA MULTI ANI ION SI IOANA!!!
LA MULTI ANI SOFIA!!!

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Matei! Ruxandra sa-ti traiasca conu'!

La Multi Ani, Bambo!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bambo! Sa ai parte doar de lucruri bune in viata alaturi de cei dragi tie!

Laura, cat de frumos ai povestit de Dani!!...si...cam cunosc atmosfera asta familiala, cand sunt prea multi, toti agitati, copiii mai iau, mai dau ...e stresant intr-adevar, pe de-o parte, dar e si frumos!...si cum adik "sa te reintegrezi pe forum"?? Ha???...ce, daca n-ai scris crezi ca te-am uitat??? No way! Nu ai tu norocul asta ...imi pare bine ca mai apuci totusi sa scoti nasul dintre hartii si sa ne scrii doua randuri!

Donia, moamaaa, ce ne asteapta si pe noi!!! (la conversatiile astea complexe ma refer)...oare eu, precum bine mai spunea cineva inantea mea, o sa ma descurc cu raspunsurile?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza, raspund neintrebata...o sa te descurci, si inca cum...cu brio.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Bambo!
Sa fii sanatoasa si sa strangi toata fericirea din lume!
Fetelor, ninge in sfarsit si in Bucuresti!!! E asa frumos...
In loc sa muncesc stau si casc ochii pe geam la cat de frumos 'danseaza' fulgii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mamaana, sunt tare scumpe fetitele tale. Imi place sa citesc cum se inteleg intre ele!
Apropo de asta (nu cu legatura directa, dar asa s-au facut conexiunile la mine-n cap :) ): Maria mi-a povestit ca impreuna cu prietenele de la gradinita (sunt vreo 5 fetite in total), au facut un club. Au intalniri la toaleta :) si discuta despre baieti :).

Donia, nu ma satur sa citesc ce discutati tu si cu Roxana. Ai niste copii minunati! totzi si Titzi
Asa se cauta si ai mei cand au ceva important de facut. Azi, cand am luat fetele de la gradinita, au venit si mama cu Tito (sa-l scoata la plimbare :) ). Si-i povesteam pe drum lui Tito ca la anu' va merge la gradinita cu Ioana. A stat el si s-a gandit putin apoi a spus: "Tito gadi Maiia si Oana"). Nu care cumva sa uit pe cineva :).
Mult succes la cursurile de dans Roxanei (si sper ca si tie)!

Laura, ati avut o vacanta plina. Cat de multe stie Dani si ce intelegator este!
"Mersi Doamne Doamne ca ninge mai tare"
Mai poveste te rog! Sunt innebunita dupa povestile cu fulguleti!

Danutz, e tare, tare frumos afara. Ii scot pe bursuci cu sania la lumina lunii, ca nu stiu cand mai prindem zapada.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Danutz o iarna ca-n povesti va doresc! io daca m-as uita cum zboara fulgii mi-as frange gatu’ …ca-s deshi si in toate directiile…sau mi-ar intepeni…ca de cand ninge ..

Imi pare rau ca am absentat zilele astea..

LA MULTI ANI MATEI !
LA MULTI ANI Ionilor si Ioanelor !
LA MULT ANI BAMBO !!

Am citit cu placere povestile de prin concedii, am vizionat poze, bagat la cap conversatiile mature intre Donia si Roxana ..
Dar am gura inclestata ( a se citi 2 maini stangi ) si nu stiu ce sa mai scriu.

poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Bambo! Sa traiesti o mie de ani si sa ai parte numai de fericire!

Laura, ce fain ai povestit aventurile din casa bunicilor, parca am fost cu voi ... si la fel si la Busteni. De abia astept sa vad poze cu voi, nu v-am mai vazut de un an! Ce vorbaret e Dani si ce dragalas!

acs, probabil ca lui Tito ii va fi usor sa mearga la gradi, ca deja le vede pe surioare mergand acolo, nu?

stefy-iulia, imi pare rau ca a apucat-o si pe Stefi raceala. Si noi ne-o tot pasam, eu lui Cristi si el mie, parca de abia eram mai bine, azi iar stranutam amandoi!

danutz, enjoy fulgii! Si la noi a nins putin, din fericire inca se circula bine.

Cu discutiile... eu, sincer, cred ca e bine sa ne pregatim dinainte. Macar la nivel de principii... sa fim sinceri, sa fim disponibili, sa ascultam, sa respectam, sa ascultam nu numai intrebarile copilului, dar si emotiile care se afla dincolo de cuvinte...
Va promit, vor urma niste discutii nu foarte confortabile
Imi amintesc cum i-am povestit Roxanei despre faptul ca mama mea a murit... si cu ce naturalete discuta ea si ce nod in gat aveam eu... am invatat multe de la ea! Cred ca numai discutand atat de deschis cu ea, raspunzand la cele mai incomode intrebari, am reusit sa accept cu adevarat faptul ca mama mea s-a dus, la 10 ani de la moartea ei.
Si apoi discutiile despre cum apar copiii... ma simteram rosind, dar continuam cu explicatiile, la fel de firesc cum ea intreba si accepta.
Iar ea probabil a simtit respectul meu pentru ea, in primul rand pentru ca mi-am facut timp sa ii raspund la orice intrebare, apoi ca am ascultat si parerea ei, nu i-am spus ca-i prea mica, i-am spus adevarul... Si nu mai spun ca intre timp a avut ocazia sa ma verifice, caci am citit si din Biblie, si din carti despre Univers, despre anatomia corpului, despre reproducere...
Na, ar fi multe de spus...

Si as propune o tema... cum va vedeti voi raspunzand la intrebarile delicate care vor veni?
In mod obisnuit puteti discuta despre moarte, despre sex, sau sunt subiecte tabu? Credeti ca o veti putea face cu copiii vostri cand vor avea 3-4 ani? Adica... la anul, poate?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

MATEI

BAMBO
ION, IOANA, IONELA, IONEL
DONIA dupa ce citesc mesajele tale in care povestesti despre copiii tai, despre discutiile pe care le ai cu Roxana, de fiecare data povestesc cu Nicu daca vom putea si noi sa fim la fel de deschisi. El e o fire deschisa, si cred ca o sa fie foarte apropiat de fete...eu...sunt foarte deschisa si stiu ca voi putea discuta cu ele despre orice subiect, mai ales ca eu nu am putut discuta cu mama mea mare lucru, decat dupa ce a murit tatal meu si s/a apropiat mai mult de mine si de sora mea, ca doar numai pe noi ne mai avea. Cred ca cel mai greu imi va fi sa vorbesc despre moartea tatalui meu...sa scriu e ok, dar cand e vorba sa vorbesc despre el e mai greu...sunt 6 ani de cand a murit si inca vorbesc despre el la timpul prezent...daca nu stii ca e mort, din vorbele mele nu reiese ca el nu ar mai fi....
Cred totusi ca o sa fie foarte ciudat sa vorbesc cu Alessia, la anu', despre reproducere de exemplu ...ciudat dar nu imposibil...iar daca trebuie atunci ii musai
Noi suntem bine, sanatosi, voiosi si nerabdatori sa ne mutam la casa noua...asta pe la sfarsitul lunii, asa ca de ziua mea
Multumesc pentru parola...
Am intrat pe mailul comun, nu am gasit nimic de la RUXANDRA...daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu misterul din jurul RUXANDREI , astept nerabdatoare...
S/a trezit pechiutel ( EMMA)...revin..candva saptamana asta ...

Mergi la inceput