Copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

BUna dimineata acum la ora 12:00

Am avut o noapte alba as putea spune cu mici intervale de somn.Alex are o bacterie la ureche(asa a zis dr de la urgente).Are o infectie.Si suntem pe amoxicilina.

Decate zile fii-miu ma tot intreba ce are in ureche si tot el raspundea razand ca are un big fish.El s-a mai plans de urechiusa zilele astea si eu il pipaiam si el ba zicea ca il doare ba ca nu.Asa ca nu am stiut.Aseara i-am facut baie si desi urla in gura mare sa nu il spal pe urechi eu mama desteapta ii spuneam : cum adica sa nu te spal? Asa dupa urechi macar.Sarcutul stia el ce stia, dar eu mama nebuna nu mi-am ascultat copilul...si uite ca am ajuns la urgente la 11 noaptea.
NU a avut nici un alt simptom, nu febra , nu nimic.Avea muci ca era racit , iar aseara dupa baie parca avea muci in gat ca ii venea sa vomite(cel putin asa zicea el) si micul de el se sprijinea de wc si incerca ceva dar nu putea si era speriat.A zis ca e mai bine si l-am pus in pat si cand dadea sa adoarma iar se trezea si plangea.Asa ca l-am dus la medic.
Acum luam antibiotic pt prima data in viata.El e bine, a mancat de dimineata e vesel.Si ieri a fost vesel nu a avut nimic, am mancat ieri la pizza hut , a fost cuminte pe unde am fost(adica am fost sa cumparam un ruter si niste dosare)

Multumesc fetelor pt sugetie, am facut conturi peste tot si nu am pus nici o poza.GAbitza pe picassa nu imi dadea decat optiunea sa incarc cate 4 poze o data.Am download programul si mi-a pus toate pozele in programul respectiv.Nu stiu de ce dar l-am gasit complicat.Mai incerc azi.

Aurasa...felicitari pt prima zi de serviciu.Cate o data imi vine sa ma duc si eu si sa nu mai lucrez de acasa.Parca sunt altfel implinirile cand te imbraci si mergi undeva la munca decat sa lucrezi de acasa.Poate in scurt timp de deschidem si noi un birou.Ideal ar fi sa cumparam o casa unde sa facem in curte un birou.(asta ca sa nu mai platesti chirie pe la altii)

Tdi si noi avem vecini draguti .Sunt greci , au 60 de ani si mereu imi beau cafeaua la ei.Si tot asa mergem si noi, pt o ceapa, o cafea, sau mai stiu eu ce.De Craciun a facut o prajitura pt noi.Dragut din partea lor.Si uite asa ne ajutam reciproc(eu le-am mai pus niste chestii pe ebay, sotul le-a facut computerul, ei ne-au dat un bax de bere si 2 sampanii cu 2 pahare...etc )

Danelutza nu ne-ai zis cum te-ai descurcat de revelion cu mancarea.Sau poate ne-ai zis dar nu am sesizat.

Simona ...m-as baga si eu la o cura dar parca nu am vointa.

OlgaT: un sfat daca pleaca sotul.Cel putin cumparaturile de mancare le poti face online.Asa faceam in urma cand ma saturasem sa merg doar eu cu Alex la cumpaturi.Si mi le aduceau la usa pt o suma de 4 lire.Si comandam tot pe internet, inclusiv bax cu apa minerala ca asa nu le mai caram, si scuteam si fitzele lui Alex.

Gata ma duc ca m-am intins ca o placinta dobrogeana!!!

Va pup

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la noi, din tara cu zapada, ninge, ninge, ninge, deci... nu se poate iesi cu masina , dar e tare frumos sa privesc de la fereastra , e totul de vis...

Oana lu'Alex ne-am descurcat cu mincarea, am avut toti de mincat o saptamina intreaga , normal ca era prea multa si am mai luat inapoi
Sanatate multa lui Alex

Olga T sanatate multa lui Tonyla iar tie multa putere si ai grija de bebelina .

Cuscra si eu stau cu permisul de conducere in poseta, dar de condus... am condus doar sotul, la dreapta, la stinga
Nu mai tin minte, ti-am multumit pentru felicitare ? Multumesc din suflet

Teddy ce faci Befano, te-ai dat la imprumutat mita de la vecini ? eu am noroc ca se teme Isabella si de mite si de ciini, si-ar dori un catel, dar cica sa-l spele vecina daca face pipi
Ce ti-a adus Befana ? Eu aseara pe la 11 noaptea umblam prin casa cu soseta lui mos craciun, ca alta nu am gasit sa cumpar si o umpleam cu dulciuri, deci am fost Befana de noapte . Cum stati cu frigul, c-am vazut ca a inghetat apa la voi si aratau cum au murit pestii

Aurasa felicitari pentru prima, ma rog de-acum a doua zi de serviciu. E bine ca te-ai acomodat repede.

Andutzy am vazut pozele, foarte bine v-ati distrat.

NewMami eu am avut-o pe mama mea pentru trei luni la noi, dar asta cind am nascut si am jurat ca mai mult de o luna nu mai tin nici un musafir. Stii cum spun italianii "cica oaspetii sint ca pestii, dupa trei zile incep sa puta"

Gata, am trancanit suficient pe ziua de ani, de miine domnisoara incepe gradinita, soata serviciul, eu voi hiberna ca altceva nu pot face miine, ca-i sarbatoare

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai pus niste poze cu Raducu, puiut de sapte luni.

Dar pe ursul nostru il mai tineti minte? Povestea merge mai departe de aici

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

M-am laudat ca va plictisesc azi cu scrisul si n-am reusit...desi n-am lucrat nimic, am gatit pranzul si cina, am imbaiat-o pe atomika (1-2 ori pe saptamana face baie generala in care se balaceste cat vrea - cam 1 ora jumate), i-am tinut companie sotzerului cat a dormit ea, am stat la taclale cu vecinii...a trecut ziua.
De maine reincepem gradinitza!

Danelutza, nu mi-a adus nimic Befana, nu stiu de ce dar sarbatoarea asta nu-mi spune chiar nimic...Aly a primit o "calza" cu dulciuri de la bunici si atat. E mortala Isa cu catelul! Am vazut la tv ce zapada super aveti, ma gandesc ca e nasol cu circulatia dar peisajul e de vis! A nins si aici la revelion dar s-a cam dus, zilele astea e un frig de crapa pietrele, la venezia a inghetzat balta cu tot cu barci!

Onixone, sanatate lui Alex! Ati fost norocosi sa nu aveti nevoie de antibiotic pana acum. Vecinii nostri sunt italieni, tineri, el e venetian get-beget si numai dialect vorbeste, la inceput nu pricepeam o boaba din ce zicea si ma concentram la maxim sa inteleg ce vrea, asta se inhiba ca ma vedea pe mine asa atenta si se oprea din povestit, eram de rasul curcilor.

Gabitza, e super scump Raducul vostru! Mai umpic si-l ajunge pe imblanitul:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata!
Gabitza - a crescut Raducu precum voinicul din poveste!

Sunt capie de oboseala. De 3 zile Alexandru se trezeste la 2 si se culca la 6.30 cand noi deja ne pregatim de plecare. Azi noapte a facut febra nu stiu de ce. I-am pus un Novocalmin si i-a trecut. Acum vad ca a adormit. De cand am revenit de la tara este foaret agitat, are vreo 4 cucuie , aseara a dat cu fatza intr-un colt si are si pe obraz o ditamai vanataia. A plans pana a vomat, apoi a luat-o de la capat. Cand statea cu mine nu era asa de agitat. Ma sperie, stau cu grija ca se cocoatza pe stiu eu unde si cade.

Acum ma pregatesc de serviciu. Catalin e si el obosit ca s-a trezit pe la 5 de galagia lui Alex.

gata cu "plansul", incepem o noua zi, speram buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata
Gata pentru toata lumea

Gabitza e un tare dulce Raducu

Tdi si Dragos e fan balaceala cu orele, abia il scot din baie.Bafta la gradi

Cuscra trimite si la noi putina zapada, ca de ger nu ducem lipsa.Bafta la gradi .Apropo de zicale despre musafiri; bunica sotului spunea ca un musafir trebuie sa stea 3 zile .....doua pe drum dus-intors si una in vizita

Aurasa multa sanatate puiutului mic

Elisor, Laura pe unde sunteti?

Oana, Tdi ce fain ca aveti vecini cu care va intelegeti bine. Ai mei vecini abia daca-si deschid gura sa dea ziua buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani, Ioana, Ion. Sa fiti sanatosi, norocosi in anul asta si multe zile frumoase si insorite.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput