Copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cloreta Oana, eu una folosesc dropshots si sunt multumita dar am vazut ca fetele mai ausi pe picassa (am si eu un cont dar parca m-am invatat cu asta vechi) “If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy” |
Clara, am vazut ca ai uploaded more pictures … numai ca ma intreaba de password acum. Pleaseeeeeee.
OlgaT, multa sanatate lui Tonila, sa-i lucreze antibioticul.Olga, de multe ori nici la Patrick nu lucra primul antibiotic, pana s-au prins doctorii ca amoxicilina pe el nu-l ajuta – si mai luam 10 zile de 2 ori / zi ca sa ajungem de unde am plecat sau chiar mai rau. Ptr. Patrick Zytromax – care este mult mai puternic functioneaza foarte bine, se ia numai 5 zile o singura data pe zi. Ti - am pus un link despre cele doua:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080621195744AAtm0PA . Vezi ca si Zytromax are mai multe variante – mai ieftine
Andutzy, frumoase poze, ati avut o vacant frumoasa, asa cum meritai din plin.
Gabitzam, multumesc de carte, tare mi-ar trebui cineva care sa o si citeasca ptr. mine si sa-mi faca un resumat
Dar bag un ochi, caci piciul meu mic a devenit un rasfatat si jumatate in astea doua saptamani, chiar obraznicut, si parca il are iar tot timpul pe “Nu” in brate
!Si la noi, cu mic cu mare back in business. Eu una ma bucur, ca ma scap de soacra – efectiv nu o mai pot suporta
, noroc ca sunt busy la munca. Eu, ca eu dar nici Patrick nu o sufera, l-am rugat sa o ignore. acum nu-i mai spune nimic doar se uita urat la ea
. Ii ajunge copilului de la ora 6 seara si weekend-uri – peste cap impreuna cu ei - daca o vrea sa stea si timpul asta - mai mult cu socru-meu. De abia astept sa treaca cele 3 luni si sa plece acasa. Deh ce-si face omul cu mana lui … am stiut … dar cred ca gaseam si alta solutie si ne descurcam pana la urma. Va trece cumva, dar tare greuuuuuu si incet .Prima zi back to daycare a trecut usor si Patrick a fost tare fericit sa-si revada prietenii / colegii. Mi-a facut rapid bye, bye si pana sa apuc sa scot masina din parcare s-a si intors la colegii lui si teachers. Cred i-a ajuns si lui acasa, are nevoie sa fie cu copii de varsta lui, sa aiba program.
Va doresc un An Nou cu impliniri si pe plan professional.
robotzica cucului spune:
Buna, fetelor, La multi ani si multa sanatate in noul an, voua si tuturor celor dragi voua!
Va citesc constant dar de scris nu ma invrednicesc. Stiu ca mai strigati din cand in cand catalogul (Elisor
), insa sunt slabe sperante sa scot capul mai des.
OlgaT, imi pare asa de rau ca Stefan trece prin asa o incercare grea. Stiu pe propria piele cum e sa vrei sa te rupi in doua ca sa fii in doua locuri in acelasi timp. Mi-e ciuda si ca suntem asa de departe si nu pot sa-ti dau o cat de mica mana de ajutor, la zapada, cumparat mancare sau tinut Tony ocupat un pic...
Poate ai vreun teenager prin vecini care, contra ceva bani, te poate deszapezi la nevoie?
Contra constipatiei la noi functioneaza de obicei perele, caisele uscate, si o variatiune a ceea ce ti-a sugerat deja Mercedes: o lingurita de miere dimineata urmata de ceva apa sau lapte.
Sper sa treaca toate, inclusiv otita (n-am nici o sugestie aici, la noi pana acum a functionat amoxicilina). Incearca sa te menajezi - nu se moare din praful adunat in casa intr-o saptamana - doua. Tu si bebelusha sunteti cele mai importante acum. Lustruiesti cand o sa fie 100% safe to do so!
Scuze pentru atata vorbarie! 
Aurasa, cum a fost prima zi de serviciu? Ai inceput anul in forta! Cum s-au descurcat baietii fara tine? Dar mama ta?
Mai vroiam sa nu uit sa-i multumesc lui Tdi
pentru o idee furata de la ea (fara aprobare): am facut si eu un tiramisu cu nesquick! Mie nu mi-ar fi dat prin cap sa fac asa inlocuire!
Sanatate si spor la toate in noul an!
Where there is a will, there is a way.
Aurasa spune:
"neatza!
Sunt multumita dupa prima zi de munca. Mi-am reamintit totul. Acum invat noul program. Solegii sunt de treaba. E foarte mult de munca, asa ca nu ma plictisesc deloc. Copiii s-au descurcatminunat. Catalin merge la gradi, iar Alex a ramas cu mama acasa, spre bucuria lui.
O zi buna tuturor!
Cloreta - Moshul era mama!!!!
gabitzam spune:
Aurelia, bravo pentru prima zi ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Aurasa, grozav! Sa vezice bine e sa iesi din rutina cu piticii:) De mosh, numai de bine![]()
Newmami, iarta-ma, sunt cu capul rau e parola in engleza. Oricum nu am pus decat doua poze cred ca le am imprastiate prin doua laptopuri si in calculator
, oricum nu sunt cine stie ce.
Bravo lui Patrcik pentru primza zi, sa stii ca si Teodora a reactionat la fel, cred ca simtea nevoia de copilasii ei din grupa. Mi-a fost un pic teama sa nu faca mutre la trezirea de ieridimineata dupa atat vacanta dar nu am avut nicio problema. Asa drag mi-a fost de ea cand am ajuns in clasa, o intreba pe educatoare daca poate sa se aseze la o masa la care dealtfel statea ea de obicei.
Azi dimineata era o fetita de la grupa mica, doamne atat a urlat saracua si s-a tinut de mama ei cu putere, mi-a fost mila de ea dar ce sa faca si mama? pana la urma cred ca a potolit-o asistena, e o femeie blanda si are o vorba buna pentru toti.
Ah, inca o chestie: ieri mi-a zis teodora ca a mancat foarte mult (Astea au fost cuvintele ei:)))) ) la masa de pranz. Sper sa iifi iesit din cap ideea ca nu e mancarea buna la gradinita, avea un fix.
Robotzica, esti simpatica, cum adica sa scuzam vorbaria? Dupa ce ca intri asa rar:)
Fetelor, voua v-a cerut aviz epidemiologic la inceperea gradinitei dupa vacanta? Mie mi-a zis asistenta de la medicul de familie ca au venit parintii sa ceara, verisoara mea mi-a spus la fel, noua nune-a cerut nimic.
E e bine, exceptand faptul ca eu cred in continuare ca are un soi de mucoasa in gat pe care nici nu o poate scuipa nici inghiti (scuze de amanunte)e o chestie minora, am si eu aceeasi senzatie dupa raceala asta.
Pe noi ne-a pocnit urat de sarbatori, am bolit atatea zile ca m-am plictisit, am dat dintr-una in alta. Tati cu tusea cel mai rau, eu intai cu febra fara alt simptom, pe urma nasul care curgea ca la balamuc, pe urma o tuse seaca de oboseam instant, bine ca am fost in minivacanta asta de m-am refacut si m-am odihnit.
Acum de bine ce m-am intors la munca, ne mutam, e frig, zapaceala cu toate lucrurile in cutii, o fericire
No, hai ca m-am intins eu ca o placinta acum:))
Poate mai apar fetele cu noutati. Elisor? Laura? Am vazutca au mai scris de sarbatori si chiulangioacele:)))
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
gabitzam spune:
Clara, noua nu ne-au cerut de la gradinita aviz la reinceperea gradinitei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Buna dimineata si La multi ani!
Va poftesc la o 

mare
Aseara cand am ajuns acasa am avut o mare mare surpriza placuta in cutia postala
...,multumesc frumos cuscra si Elisor

Nu va povestesc ca Dragos topaia prin casa cu ambele felicitari in mana si-i tot arata lui tati ca:" uite asta-i de la Isa si asta-i de la Bia"![]()
Cornelia felicitari. Sarcina usoara
Elisor, cu intarziere La multi ani! sotului tau.Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si toate dorintele sa devina realitate. Mi-a placut tare mult bradul vostru si ce incantati erau puiutii tai
Cuscra, am tot uitat sa-ti spun ca ti-am furat reteta cu cartofii cu pesmet la cuptor........o nebunie
Am vazut multe poze frumoase si filmulete superbe in mini-concediul de sarbatori, m-am lafait pe net dar acum gata ....cica ar trebui sa si muncim desi nimeni nu are nici cel mai mic chef
.
Ar trebui sa intru si la o cura de slabire ca am cam facut abuzuri
si pe langa multe altele mi-am propus pentru anul asta si cateva ore la scoala de soferi ca eu stau cu permisul in geanta si merg cu RATT-ul iar masina sta in fata portii (
asta mi-am tot propus in ultimii doi-trei ani si am tot amanat dar acum sunt hotarata mai ales ca ieri dimineata am pierdut autobuzul si a trebuit sa ma intorc acasa pina la urmatorul)
De citit am citit tot dar sarmanii mei neuroni sunt inca imbuibati cu sarmale, piftii, fripturi..........
andutzy spune:
neata!
Nici noua nu ne-au cerut aviz! Insa la D la gradinita bate vantul, sunt doar cativa copii, ca restul sunt in tabara la ski, sau plecat inca cu parintii, bolnaviori, etc.
Aura, ma bucur ca a fost faina prima zi, chiar ma gandeam la tine aseara!
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre, cat despre comentarii, multumesc frumos. Clara, chiar m-ai facut sa bufnesc in ras 
Poate mai revin mai tz, dar acum am tone de treaba. contabilitate, mancare, ordine, nu stiu ce sa fac mai intai....
Va pup!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
Tdi spune:
Ciao! Si io-s dintre astia cu chiulul
asa ca ma execut rapid sa scriu 2 randuri, m-am trezit de dimineata cu intentia, avand in vedere ca azi e sarbatoare si nu pun mana la munca.
In primul rand La multi ani Dan, sotz de Elisor! Multumesc pentru felicitare, Eli si Bianca, ne-ati facut o surpriza foarte placuta!
Aurasa, felicitari pentru reintoarcerea la serviciu, ma bucur ca ati inceput cu dreptul si tu si picii.
OlgaT, sa stii ca sunteti zilnic in gandurile noastre!
Demult cineva mi-a spus ca Dumnezeu te incearca pentru ca te iubeste, atunci mi s-a parut aiurea insa mai tarziu am inteles. Va doresc multa sanatate, putere si rabdare!
NewMami, ma bucur ca Patrick se simte mai bine si si-a regasit colegii...cat despre soacra, sta 3 luni???
...e nasol sa ai in casa cu cineva pe care nu-l suporti, succes sa treaca repede timpul si sa te scapi de ea, intre timp te asteptam pe aici la o barfa mica sa te descarci!
Multa sanatate tuturor celor care au nevoie!
Tdi spune:
Merge asa greu netul de-mi vine sa ma urc pe pereti
...vecinul e in concediu si de cateva zile descarca filme
, ei n-au linie telefonica si le-am dat o "cheie" de la noi ca avem wireless, oare din cauza asta e asa lenta conexiunea?
Si apropo de vecini, v-am zis ca ne intelegem super fain cu ei, cand avem ceva bun de papa ii chemam la noi si invers, mai ne imprumutam una-alta...ei n-au copii dar o au pe Stellina, o pisica tare nazdravana cu care Alyssa se joaca cu mare placere, ne dispera ca toata ziua vrea sa mearga la Stellina...asa de la "imi imprumuti o ceapa?" sau mai stiu eu ce s-a ajuns la "imi imprumuti pisica?"!

Trimit sa nu-mi cada netul si revin...azi nu va mai scapati de mine!![]()