Copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
andutzy spune:
LA MULTI ANI!!!!
Am intrat sa o felicit pe Cornelia pt bb3 si sa va pun pozele care vor spune aproape totul despre cum am petrecut noi SARBATORILE DE IARNA.
Daca vreti si detalii, mai povestim maine cand va incepe si Dragos gradi si va fi mai liniste!
Am mai si lucrat, daca aveti rabdare si sunteti curioase, gasiti pozele noi in semnatura la paginile 2 si 3.
Va pup, noapte buna si succes maine fetelor care incep serviciul!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
OlgaTarziu spune:
Va multumesc din suflet la toate. Faptul ca va stiu acolo ma ajuta enorm, mai mult decat va imaginati. Noi suntem incercati in continuare. Tony are a 2-a otita intr-o luna. L-au pus pe doza dubla de antibiotic... Nu dormim de 3 zile si 3 nopti din cauza de dureri si febra. Poate totusi se va simti mai bine la noapte.
Multumesc inca o data
andutzy spune:
Olga, imi pare rau, am citit pe diagonala si nu am retinut ce ati patit, dar din mesajul de mai sus inteleg ca aveti probleme mari cu urechiusele. Doctorita noastra insista mult pe saculet cu sare calda pus pe urechea dureroasa(de fapt ea da sare calda la orice fel de durere pe cu efect antiinflamator). De asemenea ne mai da remedii homeopate si mult mult antiinflamator(la noi, nurofen). Sanatate multa! 
Edit: am citit din urma... Si Dragos facea asa acum un an, tot in chiloti cand nu mai putea tine...insa dupa o faza din asta il tineam pe siropuri laxative din plante 5-6 zile pana se regla si dupa aceea scapa de teama de durere, ca vedea ca iese usor...
Imi pare tare rau de situatia cu socrul, sa va ajute DD sa treceti peste aceasta incercare si sa fiti bine mai ales tu si bebe din burtica. Eu una nu l-am mai ridicat deloc pe Dragos in brate cat am fost gravida cu Horia, mai ales ca am sangerat la inceputul sarcinii, l-am facut sa inteleaga ca mami NU POATE si el e BAIAT MARE SI TREBUIE SA REUSEASCA SINGUR.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
gabitzam spune:
Tocmai am citit pe un alt topic un fragment dintr-o carte despre copilul de 4 ani si m-am linistit, nu e nimic in neregula cu Andrei, se inscrie in "crizele" varstei astea. O am si eu, cartea se numeste "Totul se intampla inainte de 6 ani". Nu mai stiu de unde o am, dar nu apucasem sa o citesc inca. Daca o mai vrea cineva, o trimit pe contul comun.
Dimineata a plecat la gradinita, cu scenele de rigoare, acolo a facut nitel scandal, dar pina la final s-a linisiti. Totusi, dupa atata vacanta, mult rasfat, a mai fost si bolnav, ma asteptam chiar mai rau sa fie.
Elisor, m-am gandit la tine de dimineata, cand am vazut la Brasov sunt -22 de grade
My God!!! Pleaca masina pe gerul ala? Cum scoti copiii spre scoala/gradinita pe asa frig?
Andutzy, am vazut pozele voastre, foarte faine, se vede ca ati avut sarbatori frumoase ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
Buna dimineata,
gabitzam multam frumos, o vreau si eu.
Nelia iti multumesc pentru mesaj, avantajul de a fi mai multi copii intr-o familie. la noi este mai greu pentru ca nu poate vedea un copil facind lucrurile pe care i le cerem.
gabitzam spune:
Raluca, am trimis pe contul comun.
Cloreta spune:
Buna dimineata,
La multi ani si un an bun sa avem.
Cornelia, felicitari!
Lasa ca faci copii frumosi,ma bucur mult pentru voi ca mariti o familie asa frumoasa.
OlgaT, putere sa iti dea Dzeu, esti oricum o luptatoare, sper din suflet sa iti fie bine, ai grija de tine. E greu pentru voi, pentru sot este extrem de dureros, pentru tine in perioada asta e greu si fizic nu numai moral.
O sa bag un ochi pe la poze, e un frig la birou de mor, am multa treaba dar ma strecor.
Aurasa, mosul vostru avea niste sani
Imi place poza cu ei doi cu plugusorul, unul cu cloptel unul cu talanga:)
Andutzy, sexoasa cum o stim
Ce baieti mari ai acum, tare dragalasi sunt. Mi-e drag ca faceti poze cu toti mereu.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
onixone spune:
fetelor ce website sa folosesc si eu in care sa pun poze si sa se incarce repede.Ideal ar fi sa pun si filmulete?Multumesc
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Cloreta spune:
Oana, eu una folosesc dropshots si sunt multumita dar am vazut ca fetele mai ausi pe picassa (am si eu un cont dar parca m-am invatat cu asta vechi)
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
gabitzam spune:
Oana, iti recomand Picasa pentru poze si filme. Are spatiu mare de upload, 1Gb. Daca ai un cont de Gmail, te poti loga cu acelasi cont pe picasa. Vezi aici: http://picasaweb.google.com/
Iti poti instala si programul Picasa descarcat de la ei, pe calculator, sa faci upload mai rapid. Plus ca e un program f. bun de managment al pozelor de pe calculator, stie sa faca si mici prelucrari.