Copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI! tuturor ce poarta numele de Ioana sau Ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Ioni si Ioane!

Tocmai l-am felicitat la telefon si pe bunicul meu drag, il cheama Ioan, bine ca am citit aici ca io uitasem ca-i azi sarbatoarea.

Alyssa e la gradinita! N-a vrut neam sa se trezeasca dimineata, am imbracat-o in pat in timp ce-si bea sucul de citrice (inca mai folosim biberonul...mai e cineva ca noi?), n-a vrut sa se spele si sa se pieptene prin urmare am inceput ziua cu urlete, bine ca am ajuns la timp si s-a dus de buna voie in clasa cu copiii.

Simona, am cunoscut mai demult o familie tare de treaba care locuiau la voi in cartier, nu mai stiu cum ii cheama ca stau prost cu memoria, el era militar iar ea lucra la farmacie sau medicina veterinara parca, sunt cam de varsta mea...stateau la casutele-garsoniera, am fost de cateva ori pe acolo. Succes cu masina, nu e greu, fa-ti curaj si o sa vezi ce bine e sa nu mai depinzi de autobuz!

Aurasa, nasol cu programul nocturn si cucuiele...probabil Alexandru se comporta asa ca trebuie sa se desparta de tine, oricat de bine i-ar fi cu bunica, era obisnuit non-stop cu mami...rabdare ca trece si asta!

Gata cu vorba, plec sa-mi iau atomicu de la gradi, inca mai stam la program redus luna asta...ciao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La Multi Ani si de la noi pentru Ioane si Ioni!
Tdi-da, noi folosim bibe pt. lapte. Ba ma invita si pe mine sa beau lapte tot din bibe, cica asa e mai bun :)
Dar nu mai bea din bibe altceva si in nici un caz in vazul altora(de ex. in parc face circ daca scoatem bibe la vedere)-ca nu mai e bebe:)
Presupun ca intr-o zi o sa se hotarasca de la sine ca nu mai vrea bibe si gata. La pampers cel putin asa a fost, facea la wc dar cerea dupa aia sa-i pun pampers. Pana intr-o zi cand a zis ca vrea chilotel si cu asta am terminat-o cu pampersul.
In alta ordine de idei:
Cand incep reducerile la Z? Eu am primit o invitatie pt vineri 9, dar de obicei tin 3 zile si trimit invitatii cu diverse date, cel putin asa a fost in ultimii 2 ani. Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

La multi ani IONI, IOANE, sa fiti sanatosi! Sa traiti cu numele!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Alexia-Ioana !
Monule, sa va traiasca fata si sa aveti doar bucurii.
La multi ani si pentru Ionel !

La multi ani, Ioanailincam !

La multi ani, tuturor celor care sarbatoresc numele de Ion, Ioana !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Hai ca eu intreb eu raspund:da, la Z sunt reduceri de 50% la toate produsele din magazin. Tocmai ce am cotizat in victoriei.
Nu de alta da' era cazu'-mi-am recuperat banii. Si i-am transferat intr-un cont fara card atasat. Cat am stat prin banca a venit o tipa ca s-a pomenit cu cardu' gol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

N-am retinut, la ce banca ai avut beleaua? BRD? BCR?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fran, ma bucur ca ti-ai recuperat banii. Spor la shopping!

Au inceput si la noi "saldi" de cateva zile, sunt super ocazii numai bani sa fie (bine ca nu lucrez ca as fi dat tooot salarul pe tzoale)...nu stiu cum e in Ro, aici sunt pe bune reducerile, de ex. soter a luat o pereche de pantaloni cu 45E (in loc de 132), Aly s-a facut cu geaca eleganta de iarna 29 E (de la 60) si una primavara-toamna cu 15 (de la 30)...eu sunt de coma, mi-am luat cu 10 euro (de la 30) o pereche superba de blugi care imi sunt mici, imi placeau la nebunie si poate asa ma motivez la slabit; azi am gasit si o geaca pe gustul meu la 35 euro (de la 78). Cam astea sunt preturile prin magazinele normale...mai sunt o gramada conveniente, am vazut o gramada de blugi si pantaloni intre 5-15 euro, bluze si altecele, la copii gasesti cam tot ce vrei de la 5 la 15-20 euro. E fain ca se fac reduceri si la textile pentru casa, mi-as cumpara o gramada si de astea...poate il conving pe sotz si punem si noi in sfarsit perdele!

Va las ca sunt cu oalele pe foc, am facut un strudel de mere, in seara asta mai bagam o supa de cocosh (romanesc, mi l-a trimis bunica-mea) cu tortellini iar pentru maine gatesc niste pulpe de pui cu sos de curry si portocale.
O seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Si cu scuze ca ieri am chiulit:
La multi ani pentru toti cei care poarta numele de Ion/Ioana!
Tdi, moama ce de gateli bune faci, eunu as ravnila blugii aia, prefer sa manancDa' io am slabit, daca mai aveam de unde:)))))))
Fran, eu am primit invitatie pentru data de 5, am fost pe 2 ianuarie sa opresc cate ceva si sincera sa fiu nu m-a oprit ceva special in loc. Pentru bebelusi sunt muuuuult mai frumoase, eu am luat niste bluze cu guler rol, un pulover, o rochie si o fusta dar nu ceva spectaculos.
Ah si m-am intalnit cu Flore, tot asa bine arata.
Gabitza, doamne ce a meritat sa faci bebe 2, ai o pereche frumoasa de baieti. Raducu e ceva de vis, mor de dragul lui, eu sunt lesinata dupa bebei oricum.
Danelutza, cum iti mai sunt manutele dupa atata robotit?

Mai, eu m-am saturat de iarna desi nici nu am avut inca zapada, mi-e asa sila de hainele astea groase, ma enerveaza ca ne ia mult timp imbracatul dimineata si ca ma infasor de nu ma mai misc bine.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si o cafeluta ca sa va treziti si sa treceti la scris

Cuscra astazi am pregatit eu cafeluta, asa ca ieri ne-ai servit tu, astazi eu

Teddy si eu mi-am tras o pereche de blugi, erau la reduceri, dar la noi reducerile chiar daca sint de 50-70% tot mari sint preturile . Blugii i-am luat de la neredusi , am platit 50 de euroi, dar sint multumita ca au talia inalta si nu-mi raceste buricul

Cloreta multumesc de intrebare , miinile ma tin, ma mai dor, de fapt ma dor toate, acum ca am intrerupt aerobicul, parca amortesc de tot, dar ma trezesc eu la viata incepind de saptamina viitoare . Dar tu ce-ai facut de ai slabit ? Da-ne si noua reteta, ca eu am trecut la papat multe fructe, bag cred ca vreun kil si ceva in mine/zilnic, fac salata de fructe, o condimentez cu o lingura de vin dulce si dupa aia bag lingura in ea si pap tot

Gata, am trancanit destul pe ziua de azi, ma duc la calcat rufe, ca iar s-a adunat un munte, cu atitea sarbatori, era si normal
Va doresc o zi buna, spor la serviciu, celor de acasa spor la treburi.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput