Copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
fran spune:
Gabitza-la BCR. Acum am deschis la ING pentru salariu.
Trimit si un PM.
Cloreta-da, cele de bebelusi mi s-au parut si mie mult mai frumoase. Eu am luat pantaloni, bluze si sosete. Vroiam o geaca de primavara dar nu aveau decat groase si urate:)
gabitzam spune:
In Baneasa la mine ninge linistit cu fulgi mari si pufosi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
si la mine in Pache. de unde trag concluzia ca si acasa e la fel.eu vreau sa ninga, mie imi place cind ninge, deh sunt nascuta iarna.
Francind duci Iepuretele in dorobanti la Fast? am vrut sa-l duc si eu aseara da pina m-am chinuit sa il imbrac se facuse tirziu.
Androix spune:
Hello! La multi ani pentru ziua de ieri, sa fiti sanatosi Ionilor si Ioanelor!
Eu smotruiesc de pe la 12 si inca nu se vede mare lucru in urma mea.
Ultima curatenie adevarata dateaza de vreo doua saptamani asa ca va dati seama. Filip a inceput gradinita si plange in fiecare dimineata. Am luat-o de la inceput
Am fost si noi alataieri si ieri pe la Z in baneasa si in vitan. Oferta cam slabuta mi s-a parut, am banuiala ca atunci cand au reduceri scot numai o parte din marfa. Oricum mare lucru nu am putut alege in ciuda reducerii considerabile, abia am gasit pentru Georgia doua helanci, o pereche de pantaloni din raiat, niste caciulite cu fular si pentru Filip o caciula. I-am mai luat Georgiei o pijama de la prenatal tot redusa si lui Filip o pijama de la tex din carrefour cu 18 lei. Mi-ar mai trebui niste treninguri pentru Filip ca alea cu care a inceput gradinita au inceput sa-i ramana scurte la picioare. In rest am inceput sa facem planuri de shopping serios la vara dupa licenta la madrid, abia astept.
Ma intorc la munca de jos, mai am si o oala de sarmale de crosetat ca sambata am parastas pentru bunica mea de 7 ani si m-am oferit voluntar sa ajut.
PS Desi ma bucur si eu de zapada sper totusi sa nu troieneasca nu de alta dar am de umblat cu masina zilele astea.
PPS: Cuscraaaaa, pe unde umbli? ![]()
Pupacesc pe toata lumea!
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Buna dimineata! La multi ani pentru ieri, Ionilor si Ioanelor!
Eu nu am multe de spus, am intrat doar sa va salut!
Am o leneee... in continuare, nu stiu cum sa ma mobilizez. Am trecut si la alte scenarii, daca nu e lene, e altceva!?!
Am mai vazut poze, cu un Raduc frumos si inca vreo citeva, dar acum nu mai stiu unde...
Elisor, cu tine ce este? Sper ca sinteti bine! Multumesc frumos pentru felicitare, eu abia ieri m-am uitat in cutie, probabil e mai de mult timp acolo. Esti o draguta si dupa ce ne ungi aici cu mesajele tale calde, trimisul felicitarilor ne-a dat gata. Multumim frumos!!!
Androix, Madrid? Cumparaturi? Woau, as vrea si eu sa astept vara asa ca tine, mai ales ca tu termini si scoala! Chiar, ai inceput-o, ce faci cu Georgia? Eu incep astazi!
Am rezultatul la unul din cursuri, cel la care nu prea am facut, nota e mica, dar e putin mai mult decit cea de trecere, deci zic saru-mina ca am scapat de el. Mai astept inca la unul... dar la asta nu am emotii si ar trebui sa fie si o nota buna.
Fran, ma bucur ca ti-ai recuperat banii si i-ai si cheltuit cu folos.![]()
Aurasa, iti doresc sa fie si celelalte zile la servici ca prima zi. Ce bine de tine ca ai cu cine sa lasi copiii!
Si eu am de calcat, am spalat tot si acum ma duc sa impaturesc si sa calc ce trebuie, ca nu le mai calc pe toate de cind cu uscatorul. Si trebuie sa si gatesc ceva, inca nu stiu ce... 
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
andutzy spune:
Am fost si i-am tras pe copii cu sania...e superb afara! Pacat ca sunt zone cu zapada topita si acolo a trebuit sa fac muschi tragand sania cu 2 kinderi in ea pe asfalt! Mai ales ca e sania din copilaria mea(metalica), nu e din asta de plastic
. De altfel mi-a fost drag sa ii plimb si pe ei tot cu ea 
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
Androix spune:
Nelia, am inceput, dar cine s-a dus?
Acum am intrat in febra sesiunii. Clipeste messul in disperare si telefonul zbarnaie de semeseuri de la colege car ema stiau fata serioasa care merge la scoala
Teapa, de data asta sunt in aceeasi oala cu ele.
Felicitari pentru cursuri! Nici eu nu mai am nici o pretentie de note: vreau sa nu am nici o restanta si sa-mi iau licenta cu o nota onorabila, macar un 8 acolo ![]()
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
robotzica cucului spune:
Mi se pare mie, sau ati incetinit ritmul de scris? La mine nu va ganditi? Eu cu ce ma delectez in pauza de pranz? Ca afara nu pot sa ies, decat poate sa ma plimb prin parcare, altfel nu am incotro s-o apuc, ca sunt munti de zapada oriunde te intorci!
Ma bucur ca voi va bucurati de zapada
!
Eu sunt cam depresata ca tocmai ne-au anuntat ca trebuie sa ne imbracam business casual, mai exact no blue jeans si no t-shirts! Cica asa ne creste competitivitatea pe piata si ne loveste criza mai incet. Si tocmai ce imi luasem niste blugi la juma' de pret si eram foarte incantata! Si eu tot buric friguros am, Danelutza, tot dupa talie inalta umblu.
Gata, mi-a expirat timpul! Sper sa mai scrieti, ca sa nu ajung sa ma citesc pe mine insami!
V-am pupat!
Where there is a will, there is a way.
nelia spune:
Pai, nu scriem, ca sa ne scrii si tu... ca tare rar te vede omul. Nici poze nu ai mai pus... Eu as scrie, dar cind ma gindesc ca trebuie sa ies afara in nameti, ma ia cu rau si nu mai am chef de nimic. La voi cred ca sint si mai si... Si zimbesc a mirare cind aud ca mai sint oameni care se bucura de zapada si in ianuarie... ca la mine tine bucuria pina in decembrie sau pina dupa sarbatori. Dupa aceea, desi e frumos cind e totul alb, nu mai visez decit la soare...
Am calcat de m-am rupt, nici un sfert nu am reusit, ca stau cu fecioru'-n brate... iar coace ceva, ca iar s-a urcat in brate si nu mai coboara. Acum doarme, tot la mine in brate.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
andutzy spune:
Nelia, in BUcuresti e prima zapada!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE