Copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, da, stiu... dar acum eu sint intr-o perioada cind nu mai vreau nici un strop de zapada. E prea multa si inca se mai pune... Daca as sta in casa, ca in vacanta, woau! Ce frumoasa ar fi! Da nu stau, of!

Am venit de la curs dezumflata toata: din 55 de studenti, sint singura de alta natie decit cea quebecoasa. Si media clasei, ca niciodata, este in jur de vreo 26 de ani! Imi vor spune mamica in curind pe acolo!

La nani cu mine, m-a anuntat sotul ca miine duc eu fetele la scoala... Dar unde nu da o zapada sa inchida tot baremi, daca tot sint nametii cit Tudora!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey, astia cu vremea au innebunit? -15 grade la Baneasa de dimineata? Brrrr.... Ce bine ca nu trebuie sa merg la servici.
Am infofolit bine kupilu mare cand a plecat la gradinita, noroc ca-l duce ta-su tzup-tzup cu masina, ajunge repede, n-are timp sa-si dea seama ce crunt de frig este.

A venit aseara Andrei de la gradinita suparat ca e murdar de zapada peste tot, si pe jos si pe masini si pe case... Nu-i place zapada

In casa este boierie. In vara trecuta au schimbat toate tzevile de la reteaua de termoficare din cartier si legaturile spre blocuri, s-au modernizat si punctele termice, traiasca primaria de la sect. 1. E cald la mine in casa de stai in chiloti, cu tot frigul de afara.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gabitza, Dragos a fost siderat...s-a aruncat pe jos, a facut ingerasi in zapada, a mancat zapada, nu stia ce sa mai faca sa traiasca la maxim momentul...Si lui Horia i-a placut mai putin cand a facut o tranta de pe sanie...
In parc ne-am intalnit cu un baietel de la D de la gradi si s-au jucat tare frumos, i-a tras tatal lui cu sania si la curbe cadeau ca dupa banana gonflabila la mare...ne-am distrat fain, dar eu si acum sunt obosita, clar m-am babosit de tot!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Lucas-sambata dimineata, dar n-am mai fost din nov. In dec a fost virusata rau iar pt. ianuarie am zis pas de buna voie.
Eu speram sa ii poata duce cu gradi, ca e la 2 min pe jos de gradi, dar nu au vrut destui parinti. Asa ca nu cred ca mai mergem anul asta. Oricum am vazut niste filmuletze care nu m-au impresionat cu nimic-incercau sa o faca pe Iepu sa zica "saturn", ea nu reusea, alea insistau a prostie, era clar ca ei nu-i pica bine si vroia sa scape...
Dupa aia a mai fost o faza naspa, am ajuns 15 min mai devreme, au sarit 3 miss pe ea sa o salute, debrace etc (era primul copil venit), au dus-o in sala de curs, eu m-am asezat in aia de asteptare. Dupa un timp mi s-a parut cam liniste, si m-am dus sa vad ce fac :copilul era singur in sala, fara nimic de facut,si cu geamurile (la etj2) larg deschise. Geamuri mari, fara nici o protectie si destul de joase, s-ar fi putut catzara pe ele fara nici o problema...mie mi s-a cam luat de ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Fran nu ma speria! am zis daca tot nu il duc la gradi sa-i gasesc ocupatii diverse. am incercat inot, mi s-a luat, am vrut la Pescariu pentru ca e foarte aproape de noi, la 5 minute de mers, insa apa e rece,rece. la tenis cica numai la Enache asa mici, dar ca sa il duca mama pina in Herastrau sau in Pipera.......nu se poa'. la patinaj e paralel si nici nu vrea! asa ca a ramas varianta cu Fast, dar daca zici ca e .... o sa incerc simbata sa il duc sa vad daca ii place.
am fost si eu la Z, slaba miscare, am luat tricouri cu mineca lunga, o sapca si niste tenisi misto, aia chiar mi-au placut.
Androix eu am luat de la MiniBlu training pentru Matei si e ok. mai gasesti la Zara (preturi misto!!!) evident in reduceri!!!! daca ai nervi du-te la Milano acum sau in feb. in Dubai.(cica in Dubai ar fi reduceri de reduceri!) sau mai este varianta Viena, insa repet trebuie sa ai nervii tari sa colinzi magazine, sa te bulucesti, si sa stai sa cauti.
in aprilie se deschide in Bucuresti C&A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

C&A? Uraaa! Si unde o sa fie, in ce locatie? De cate ori am fost afara am luat ceva de la C&A pentru mine sau baieti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Mygirl !

La multi ani, Cornelia !
Va doresc multe, multe bucurii, sanatate, fericire si impliniri, alaturi de cei dragi !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, nu mey! Eu in vara imbin utilul cu placutul: merg si in vacanta (mai mult de o vacanta in afara pe an nu ne permitem), ma si premiez ca am luat licenta remarcati optimismul, ma premiez ca am slabit nu concep altfel si fac si shopping pentru mine si pentru kinderi ca ne-am propus sa mergem in perioada de super reduceri, adica seconda rabahas, sau cum le-o zice. A fost Mihai cu munca anul trecut imediat dupa ce ne-am intors din Maroc si erau niste preturi de a umplut doua valize de haine pentru el si pentru copii. Pe mine nu m-a onorat ca cik nu a stiut ce sa-mi cumpere

La milano or fi inceput ele reducerile dar tot cred ca sunt foarte mari preturile avand in vedere cat sunt de mari in general acolo. Milano e in top 3 cele mai scumpe orase din lume Apropo de asta era cat pe ce sa ne petrecem revelionul acolo gasisera nasii nostri o oferta last minute dar pana la urma au mers doar ei.
Si Dubaiul in februarie este visul meu. Sper ca o sa-l traiesc candva.

Eu tot ce-mi doresc este sa nu mai avem parte de fracize. Nu m-am lamurit inca daca zara din baneasa e tot al arabului care are si in plaza. Acolo din cate auzisem eu cumpara la kilogram ce mai ramanea din sezoanele trecute in afara si le vindea la noi pe super preturi ca fiind colectia noua

Am incarcat poze noi: www.dropshots.com/craciun2008" target="_blank">AICI Am facut cont nou ca deja pe costinesti depaseam limita. Nu stiu cum sa invit prieteni in lista asa ca puneti-va voi pe lista, va rog

Am uitat sa va spun ca am fost si noi la patinoar si l-am pus pe Filip pe patine ca nu am scapat de el ca vrea si el, le vazuse pe verisorele lui. Pot sa spun ca pentru prima sedinta s-a descurcat onorabil. As vrea sa-l mai duc pana se inchid patinoarele anul asta si in vara ma cadorisesc cu role si il cadorisesc si pe el. Iar pentru Georgia o sa cumpar o tricicleta ca sa nu se plictiseasca. Ce era chinul de pe lume sa ies cu ei in parc asta vara: si carut, si o punga de-un leu cu jucarii si apa si mancare si pampersi si servetele de doua feluri dar ce-o sa fie la vara

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Lucas-daca nu mai merge la gradi poate o sa-i placa la fast. Nu am vrut sa te descurajez. Iepu merge insa si la gradi si ii place mai mult decat la fast...
Eu insa sunt ofticata pe lipsa de activitati extra-scolare daca pot sa spun asa disponibile pentru varsta lor. Mai incercam si noi cu patinajul. Si nici la gradi nu fac decat dans si pictura, desi promiteau in vara sa faca iarna patinaj si vara inot. Da' acum cica nu mai vor parintii sa lase copiii afara din gradi...
Androix-nu-i mare branza Dubaiul nici in februarie nici in alta luna. Ba in februarie cred ca e mai naspa, nu poti merge nici la plaja. Eu am fost in martie si era destul de vant. Iar reducerile sunt mai ales la haine de barbati Eu am prins reducerile din iunie si din septembrie-octombrie, nu merita sa bati drumul pana acolo doar pentru ele. Nu stiu de ce atata lume e incantata de Dubai...e si multa reclama la mijloc. In realitate daca mergi pentru plaja nu prea te potrivesti cu perioadele de reduceri, iar sa mergi numai pentru reduceri nu merita...Europa mi se pare o alegere mult mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI CORNELIA! TOT CE ITI DORESTI SI SARCINA USOARA!!!

LA MULTI ANI MYGIRL ...FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI!!!

Noi suntem bine, alex a plans doar in noaptea cand i-a spart in ureche infectia.Inca luam antibioticul.Azi am fost la control sa vedem cu e cu urechea si sa intreb daca are voie la inot caci azi avea lectia de inot.M-a sfatuit sa nu il duc decat de saptamana viitoare.
Cam atat de la noi!!!

Vad ca se vorbeste de sales.Si aici sunt dar m-am convins demult ca tot ce imi placea mie nu era in sale(evident colectie noua).Scot la sale cele care nu s-au vandut pana atunci.Asa ca ...Mai sunt lucruri misto in sales nu pot sa zc dar trebuie sa cauti in draci.Si eu mi-am pierdut rabdarea.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput