Copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI!!!

Cornelia, felicitari!!! Sa fie-ntr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani! Va doresc numai sanatate, bucurii si fericire pentru noul an in care am intrat! SI se pare ca asa va fi, date fiind vestile de ultima ora:

Cornelia - felicitari! Doamne, ma uit ca deja unii au ajuns la al treilea, iar eu nu ma pot lasa convinsa sa ma apuc de al doilea. Dar nu-i timpul pierdut, numai da Doamne sa nu fie anul asta asa de rau pe cat se anunta.

Am ajuns si noi acasa la noi inca de pe 30 caci la mama nebunia era prea mare: nici de Ana nu se prea ocupa nimeni, asa ca tot pe mine cadea magareata, de odihnit nu ma puteam odihni ca paturile de acasa sunt varza, iar de mancat cat puteam manca pana la urma? Asa ca ne-am intors pe 30 seara, ieri am facut o tura de cumparaturi prin Auchan si a stat si copilul la locul de joaca si am intampinat anul nou singurei acasa, dupa ce copilul dormea tun (nu am culcat-o la pranz si a dormit tun, nici nu a miscat la nebunia cu artificiile). Acuma doarme iar si sper sa apuc sa vad si eu un film, dar pana una-n alta vreau sa ajung la zi cu cititul. Poate revin cu raspunsuri, asta daca nu se trezeste repede, dat fiind ca azi nu am iesit afara si nu e prea obosita.

A, si La Multi Ani de Sf. Vasile! O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Auzi, Cornelia, ma gandeam... acum 13 saptamani nu erati voi pe la Disney?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaai, Cornelia, ce veste!!! Felicitari! Doamna ajuta, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si fara greturi! Copiii au aflat? Ce zic?
A fost planuit? Sau l-a adus vreo zana acolo la Disney, cum zice Ioana?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu, nu a fost la Disney, nimic magic . Eram cat se poate de asezati la casa noastra, cu probleme cum ar fi: ce facem noi anul asta, ca ne-a cam lovit criza , ce fac la mine la munca, pentru ca eram bagata in niste probleme urate (fara voia mea)... si uite asa, am uitat de contraceptie... ca doar nu ni s-o intampla chiar noua .

Multumesc !

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

La multi ani si de la noi!Un an nou cat mai bun si plin de realizari.
Felicitari Cornelia! Un bebe sanatos si frumos precum Stefan si Maria iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oooo, Cornelia, ce veste! Sa fie intr-un ceas bun si sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa-i cresteti pe pitici! Felicitari!

La multi ani cu sanatate! Sa avem un an bun si sa ne vedem visele implinite!

Noi am avut un revelion dragut cu mici exceptii. Am petrecut in 4, ne-am gatit, ne-am pozat si pe urma ne-am asezat la masa. Piticii au mancat ostropel de pui cu piure de cartofi si noi astia mari si la stat si la sfat am bagat ca spartii: piftie, trei feluri de salata, friptura de miel si tort. La 12 Georgia deja dormea de vreo ora iar Filip a iesit cu noi pe balcon. Era sa sparg termopanul cu un artific obosit care am crezut ca s-a stins si cand am dat sa-l aprind iar a inceput sa explodeze pe unde i-a venit, noroc ca nu ne-a dat in ochi. Dar Filip s-a speriat si nu a mai vrut sa le dam si pe celelalte, asa ca nici macar sa dam foc la bani n-am putut, ca de aruncat i-am aruncat La noi nu a fost chiar ca la beirut parca mirosea a criza la noi in cartier. In schimb ce am vazut eu asa in zare pantelimonul s-a destrabalat, pacat ca e prea departe si artificiile lor nu se vedeau chiar asa bine.

Acum asteptam Araditzii si pe Eric la o ciorba de potroace, iar eu va scriu in piz d a male asa ca fug sa fac un dus pana nu ma trezesc cu musafirii la usa.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

felicitari Cornelia ce veste grozava! sa va de-a Dumnezeu multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari Cornelia, sarcina usoara fara greturi si bebe sanatos

Aha, vad ca tobele mele nu v-au trezit, dar a avut grija Cornelia sa dea strigarea si adunarea

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani si sa fie 2009 cel mai bun an al nostru de pina acum!

Noi am stat aseara acasa si nu am facut nimic. Toata dupa-amiaza am lalait-o prin casa, am jucat de-a v-ati ascunselea toti cinci ... am mincat de seara o masa normala, am ascultat muzica veche si am dansat... iar la 10 dormea toata lumea, mai putin eu. Asa ca, mi-am pus un film romanesc - Legaturi bolnavicioase. Si la 1 m-am culcat si eu, pe muzica vecinului spaniol, care bubuia in tot blocul, singurul apartament din bloc si din blocul vecin unde s-a sarbatorit Revelionul in mod latin. Imi venea sa-i bat la usa si sa-l intreb daca e bucuros de inca un oaspete. Cel mai linistit Revelion din viata mea! Daca-i pot spune asa...

Astazi vom pune masa la prinz, cu de toate si atunci vom sarbatori. Nu am gatit multe, ca am mincat ca spartii la Craciun, dar mai am ciorbita si de pui si de legume, am sarmale, am mai facut piine, o salata boeuf, oua umplute si o tarta cum multe fructe. Dar de miine gata, la regim cu noi, ca ne-am destrabalat toti cinci.

Si uite si pentru voi, doua dedicatii muzicale de inceput de an:

Corneliaaaaa, nu-mi vine sa cred. Acum am citit! Si ma bucur tare de tot. Chiar ne intrebam care va fi urmatoarea graviduta pe listuta, uite ca acum stim! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Era programat, adica va gindeati la inca unul, sau a venit ca a vrut el!?! Nu mai conteaza, e acolo si e al vostru. Si sa nu va mai ginditi la ce veti face, ca asa cum v-ati descurcat cu doi, va veti descurca si cu trei, la fel de bine... sau la fel de rau. Nu va umbriti bucuria sarcinii si aparitiei in viata voastra a unui bebelus cu altfel de griji decit cele legate de puiut. Nu merita! Eu am facut multe in viata mea, pe toate planurile, nu lucruri marete, dar nici nu pot sa spun ca nu am avut satisfactii, unele chiar mari de pe urma celor facute sau traite. Dar, indiferent cum as da-o, indiferent ce am facut sau mai fac de acum incolo, satisfactia si implinirea totala imi vine de la copii. Si lui Octav la fel, desi la el era de asteptat sa nu fie asa, de fapt nici la mine nu era chiar previzibil. Sintem atit de mindri ca i-am facut (desi, sincer, nu stiu de ce, ca doar din astia poate toata lumea sa faca), incit daca ar fi sa alegem inca o data, am face la fel, poate doar un pic mai devreme, mi-ar fi placut sa am copiii mai devreme, sa fiu mama tinara, cu copii multi. Asa ca voi! Sinteti tineri si frumosi, si sint sigura ca va iesi o alta minune de copil ca surioara si fratiorul din dotare.

Felicitari!!!!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput