Copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 2
mygirl spune:
SA AVETI UN AN 2009 EXTRAORDINAR ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA SANATATE SI BUCURIE IN SUFLET, BUNASTARE IN CASA SI TOT CE V-ATI PROPUS IN NOUL AN SA VI SE IMPLINEASCA!
Va multumesc ca imi sunteti alaturi, va multumesc nespus pentru toate comentariile la poze, m-au inveselit si m-au facut sa simt ca nu sunt singura.
Distractie placuta la trecerea dintre ani!!!
LA MULTI ANI 2009!
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
onixone spune:
De la Londra un mare LA MULTI ANI 2009!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
La multi ani, dragelor!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
lucas spune:
Primiti cu sorcova???
La multi ani cu sanatate!!
cam obosita sorcova da pentru o cintare mica merge! am stat aseara pina la 2 si la 3 de-abea ne chinuiam sa-l adormim pe Matei. s-a speriat tare de artificii, adevarul este ca parca era Beirut.nici nu stiu cind a trecut timpul, de la 8.30-9.00 am inceput ca am zis sa prinda si copii o parte din petrecere, dar a prins-o doar Matei ca baietzelul de 1,2 ani la 10.30 era in pat. mi-a placut tare de Matei cum ii explica celui mic ce are voie si ce nu, si evident ce se intimpla la desene. in concluzie un revelion linistit.
Danelutza spune:
La multi ani ! si ... desteptareaaaaaaaaaa 

Va doresc (si imi doresc) un an minunat, sa fim sanatoase, sa ne dea Dumnezeu rabdare (pentru copii si sotii din dotare
), sa fim mereu vesele, tinere si frumoase 
Lucas si Isabella a adormit cu greu pe la 2.30, iar la ora 9 era in picioare. S-a jucat cu doi copilasi de cinci ani si culmea ea care e mai mica, le explica ca nu-i frumos sa se bage sub masa, ca asa a zis mami ![]()
La multi ani, celor care poarta numele de Vasile, Vasilica !
Va las o cafeluta calda ca sa va reveniti 

Elvetia in miniatura
onixone spune:
Uite cum bate toba Danelutza
Noi am fost plecati ieri pe timp de zi la niste prieteni in afara Londrei, dupa care am venit la vecini(greci) si am luat masa acolo pana la 23:30 dupa care am plecat.,Grecii draguti nu am ce zice dar invitatii nu vorbeau engleza deloc(nu stiu daca stiau sau nu au facut nici un efort) si pt noi a fost plictisitor, dar fii-miu nu se dadea plecat si noi tot dadeam vina pe copil ca e tarziu si veciunul tot zicea ca copilul e ok(ceea ce era adevarat).Fii-miu a avut tentative de a cere desene animate dar pana la urma a inteles ca era party si ca trebuia lasat pe un post cipriot unde se lalaiau aia pe acolo(pt noi fara nici o semnificatie).Nu era muzica greceasca pe care o stiam noi.Era ceva mai traditional decat ce stiam noi.,Dar fii-miu la o masuta mica manca paine si dansa.A mancat inghetata, suc, paine si biscuiti.Normal ca nu vroia sa plece.
La 12 fara cinci tragea Alex de ta-su sa mearga in dormitor sa citeasca asa ca s-au dus dar m-am dus peste ei la 12 si i-am scos la geam si tv sa vada artificiile.Dupa care alex s-a culcat.
Vine sotul la mine si ma intreaba daca se deschida sampania dar eram asa de obositi ca nu am mai vrut nimic.
Asa ca acum gatesc un menu englezesc si bem sampania la pranz.
VA pup si LA MULTI ANI 2009
Si de la noi o urare:
Aho, aho copii si frati,
Sa mancati sa va imbatati
Ca in 2009 e recesiune
Si o sa fim in c.... pe bune!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Cornelia spune:
La multi ani!
Anul a inceput la mine cu o mare durere de cap si greata, pe de o parte ... dar, dupa o perioada foarte tensionata, parca m-am linistit. Am intrat in 2009 foarte calma si senina. Sper sa ma tina.
Asa ca, sa explic si cauza greturilor: sunt insarcinata in 13 saptamani. Mi-a luat totusi ceva timp sa ma dezmeticesc
. Nu e totul chiar roz, dar sper sa ne revenim si noi din soc pana se naste bb (pe la inceputul lui iulie).
Cam atat cu destainuirile la inceput de an
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2