Copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI si multa sanatate tuturor!!
Va multumesc pentru urari Lucas, Gabitzam, Danelutza, Mercedes, Cornelia - ca de obicei o surpriza foarte placuta pentru mine, sa va amintiti
- mai ales ca nu am vrut sa apar in lista de la inceputul capitolului ![]()
Chiar am fost la serviciu de ziua mea, dar nu-mi pare rau, ca lucrez intr-un colectiv frumos (ptiu ! sa nu se deoache!) si m-au surprins cu un parfum pe care mi-l doream inca de asta vara : Ferre - Rose
Cornelia, FELICITAAAARI !!!,
sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si sa fie bb sanatos !
Noi am petrecut acasa, cu finii nostri, iar la 12 noaptea am imbracat copchila si ne-am proptit pe balcon... dar n-a fost ca in alti ani, sa nu stii unde sa intorci privirea :( In fine, a vazut si Carina artificii, si a strigat mititica "La multi ani" cat au tinut-o plamanii :)
Maine avem de gand sa dam o fuga pana la Constanta
- sa vedem marea - si vroiam sa intreb constantencele
unde pot sa ii dau fetii o ciorbita, fara sa imi fie teama ca ajungem la spital
(finii nostri stiu de Scoica...)
Vreau sa va urez si eu pentru 2009 multa sanatate si concretizarea tuturor planurilor si dorintelor voastre ! 
Cornelia spune:
Va multumesc tuturor. Nelia, nu era programat. Mai de mult ma batea gandul, dar doar asa teoretic
. Viata noastra e cam dezordonata (ca sa fiu blanda) in ultimul timp, sper sa ne mai linistim pana la vara.
Chris, nu prea mancam noi ciorbe, dar cred ca si Marco Polo ar fi ok.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
NewMami spune:
Aho, Aho mamici, pitici si tatici ... fie ca 2009 sa fie un an bun, sa fim sanatosi, fericiti, cu job-uri, iar toate dorintele voastre sa se implineasca.
Noi am fost pana la urma la chef, am plecat ieri pe la 4:30 p.m. si ne-am intors azi la amiaza. Patrick a stat acasa cu bunicii, caci n-avea nici un sens sa-l bulversam de cap, sa-i cante muzica in urechi toata noaptea. A fost cumintel, Doamne azi cand ne-am intors atata fericire pe el, nu ne-a mai scapat din priviri, efectiv ne sorbea. Toata noaptea m-am gandit la el si mi-a lisit, de fapt la amandoi, caci de dimineata chiar daca dormisem numai 4 ore, la 10:30 eram in piicoare si gata de drum. Dupa ce-am ajuns acasa am luat o masa festiva si Patrick cerea sa ne imbatam din sampanie
dar cand si-a bagat degetelul nu i-a mai trebuit. Apoi am tras toti trei un somn de 3 ore ! si ne-am mai trezit la 5 p.m. Him, cam tarziu ca sa -l mai putem culca la 9 seara. Asa ca ne-am facut cate o ciocolata calda, ne-am imbracat bine, am luat saniuta si am plecat la sorcovit pe jos la niste prieteni care stau cam la 20 de minute. A fost tare frumos, si ne-am intors pe la 8:30 rosi in obraji si gata storsi de la cele - 8 grade de afara.
N-a mai fost nici o problema la 9:15 sa il punem la
.
Laura, multumesc pentru frumoasele urari de inceput de an, m-am bucurat mult candle- am primit-o mai ales ca le-am vazut pe micute. Tare cumintele si fericite, bag seama ca Mosul n-a uitat nimic de pe listtuta :)
Clara, am vrut sa vad noile voastre poze - dar ma intreaba de password, am sperat ca ai trimis-o pe contul comun. Pleaseeeeeeeee.
WAW, Cornelia, felicitari, am citit de cateva ori, nu mi-a venit sa cred. Bravo mami, lasa nu-i nimic, ca n-a fost programat, sunt sigura ca vei fi cea mai fericita mamica din lume cand iti vei tine pouiutul in brate
. Le-ai spus copiilor? Sa ai grija de tine, sa te odihnesti, o sa vezi totul o sa fie bine si cu happy end. Numai bine pe cand trece criza economica, iasa si baby din gaoace. Felicitari inca o data.
La mine inceputul de an o sa fie val vartej, nici nu cred ca apuc sa gust, si a si trecut luna ianuarie. Primele doua saptamani voi fi aproape non stop la munca, apoi cateva zile in Toronto. Si iaca e februarie. Din cauza ca nu voi petrece foarte mult timp cu piciul meu mic drag si scump, ma gandesc ca in februarie dupa ce gat cu hopul de la munca, sa-l iau sa mergem undeva cateva zile - poate la water park sau intr-o statiune de ski, daca ii place asa de mult pe ski-uri.Vom vedea, sa dea Domnul sa se mai indrepte si situatia asta economica si financiara care loveste in dreapta - stanga.
Deja incep sa ma stressez ptr. munca si nu-mi place ... asa ca ma duc sa ma culc, ca mi-am promis ca macar in prima zi a anului sa nu ma stressez :)
Va 
Danelutza spune:
La multi ani, sot de Elisor !
Iti doresc sanatate, fericire, bucurii si mai ales iubire, alaturi de nevestica ta si de cei doi copilasi frumosi !
Petrecere frumoasa 

Elvetia in miniatura
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI!!! Sa fie un an plin numai cu lucruri bune si sanatate din belsug!
CORNELIA, DIN INIMA, FELICITAAARI!!! Sa fie intr-un ceas bun! Si sa nu razi de mine, dar ma bucur ca atunci cand am ramas eu insarcinata.
Cris, la multi ani si sa fii sanatoasa si fericita!
Danelutza spune:
Cuscra multumesc pentru felicitare
. Un an nou cu bucurii si sanatate, va dorim si noi. 

Elvetia in miniatura
onixone spune:
CORNELIA...FELICITARI !!!BINE CA TE-AI DEZMETICIT(asa cum ai zis tu) INTR-UN FINAL
Gata nu se mai poate..i-am dat ultimatum sotului sa se gandeasca bine cand il facem pe al doilea.(si i-am spus sa nu ma mai ia cu vrajeli de 2 lei sau mai bine zis Ron in ziua de azi ex: cand avem 5 angajati)
CRISTINA: La multi ani!!!Scuze de inarziere dar eu nu te-am vazut pe lista.
Sot de Elisor: La multi ani!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gusta spune:
Buna dimineata.
La multi ani pe 2009 sa aveti un an cat mai bun si plin de impliniri si de tot ce va doriti.
Cornelia sincer cand ai intrebat de maioneza mi-a venit in cap asa idee ca poate poate si cand am citit ieri am ramas fara cuvinte,ma bucur foarte mult si felicitari.
Chris la multi ani.
Sot de Elisor la multi ani.
Sper ca anul asta sa scriu mai mult si sa ies din starea de leneveala in care am intrat.
Marilena si Mara Augusta
OlgaTarziu spune:
La multi ani!
La multi ani Chris!
La multi ani sot de Eli!
Felicitari Cornelia. Te admir... Pe mine m-a intrebat obstreticiana ca mergem mai departe si i-am spus clar ca asta e ultima tura. Si asa ma gandesc ca am fost inconstienta si ca nu ma descurc cu doi Tony.
Revelionul ca si Craciunul nostru a fost trist, cu ganduri. Mintea sotului e in tara, si-l inteleg si vad ca sufera. pe de alta parte sunt in faza in care am nevoie de atentie, etc. Ma simt singura si impovarata, incercand sa fac fata unei sarcini deloc usoare (contractii in prostie, crampe)unui copil care cred ca e determinat sa ma termine ( nesomn si alte multe, va spun mai pe larg), problemele mult prea mari de sanatatae ale socrului si inplicit absenta sotului (mintea lui e acolo 100% de 3 saptamani). A decis ca pleaca in Ianuarie prin 15, inca nu stiu cum fac. Eu nu am voie sa ridic nimic. Aici ninge, copilul se trezeste si trebuie carat la pipi, cumparaturile trabuie carate, hainele duse si aduse de la spalat pe scari in sus si in jos. Socrul nu se mai face bine, asta e clar, de aceea pt sot acum e cumplit. Daca nu se duce sa-l vada pe tatal lui si moare nu si-o va ierta toata viata. Daca pleaca si mi se intampla mie sau copilului din burtica ceva nu si-o va ierta iarasi.
Apoi Tony... A intrat intr-o faza cumplita. Nu doarme, face prostii una dupa alta, are o personalitate de ma rupe. De la 2 ani nu mai are scutec, a cerut sau s-a dius singur la toaleta cu ambele. De o sampamana port razboiul razboaielor. Cred ca la un moment dat l-a durut fundicul si s-a speriat.(cu toate ca a mai fost constipat, nu e prima data). Cert e ca a inceput sa tina treaba mare, sare cate o zi. Noermal; ca apoi vine cu plansete si durere. Sa mai spun ca ieri a facut in pantaloni a doua oara in 3 zile? Ca vrea sa tina si nu poate. Sio dai scandal si plansete. Eu ceea ce incerc e sa-i dau cat mai mult iaurt, fructe sa nu-i fie treaba mare tare. Si incerc sa-i explic ca nu facem kk in pantaloni ci in toaleta. Dar clar rabdarea mea e pe sfarsit. Vreo idee?