Copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

M-am bucurat prea repede de vremea buna...plouaaaa!
Sa va zic faza: de cand o avem pe Alyssa, azi am fost prima oara singuri acasa eu si sotzer! Ni se parea ciudat, ne-am hotarat sa dam o tura prin oras la un capuccino, etc...mey, eram asa de stangaci si picatzi din luna de rasu-plansu, pana la urma ne-am protzapit in fatza gradinitei cu juma' de ora mai devreme s-o luam acasa pe pitik ca nu ne mai functioneaza neuronii fara ea!

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am revenit!

Danelutza, cum ati sarbatorit? Iti doresc succes la aerobic, in cateva zile o sa fii ca noua! Cat despre Alfa, dupa ce m-am obisnuit cu ea cred ca n-as mai putea sa conduc altceva, nu-s foarte incantata de dotarile interne dar de dragul vitezei las de la mine.

Lucas, mi-am inchipuit ca din cauza virusilor l-ati retras pe Matei, sincer am fost tentata sa fac si eu la fel insa rabdam si speram ca la anul sa fie mai bine. Mi-au zis si pediatrul si alti parinti ca in primul an de colectivitate stau mai mult bolnavi decat sanatosi si e un lucru perfect normal, daca as tine-o acasa as amana doar momentul. Am avut si noi episoade urate de febre si convulsii si boli misterioase dar din fericire am scapat cu bine.

Onixone, m-ai bagat in boala cu "tanti din bucatarie"...sper ca numai la poza se referea copilul! Cand eram mici m-a trezit sora-mea disperata intr-o noapte ca a venit strabunica, asta era moarta de cateva luni dar cand inca traia ne tot zicea ca o sa vina la noi sa ne acopere cand dormim, cert e ca am vazut o "silueta" in intuneric la picioarele patului iar noi eram acoperite cu plapuma pana la urechi! Am uitat sa te intreb cum e cu noua gradinitza a lui Alex.

Androix, parca tu m-ai avertizat mai demult sa nu-mi fac eliptica cuier...multa dreptate ai avut! Se pune prafu' pe ea ca celulita pe shuncile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Tulai, da' ce-avea, bre, cu voi strabunica de va zicea asa?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdy, nu cred ca te-am avertizat eu. Eu si acum neg cu inversunare ca bicicleta mea s-a transformat in cuier, de fapt nici nu pun haine pe ea. Dar nu ezit s-o sterg de praf de fiecare data cand fac curat

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

TDi: maine incepe gradinita.Da, intr-un final mi-a arat poza dar inainte imi tot arata scaunul ca e acolo doamna (astea sunt cuvintele lui).Mi-a aratat de 2 ori scaunul(avea o crosa de golf in mana, si imi arata directia cu aia), intr-un final cand am insistat eu mi-a aratat poza. Cred va trebuie mai multe iesiri doar voi doi.Adevarul cand suntem toti 3 , mai zice ALex o prostie, ne mai arata ceva pe geam, ne intreab tot felul de chestii, si noi doi parca uitam sa vorbim daca alex e cu noi.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani pe anul acesta!
Va doresc un an fericit cu multe impliniri!
Noi suntem de 2 luni in Canada! Inca ne acomodam, mai mult eu...
David e tare bucuros de zapada, e din plin aici.
Sper sa intru mai des, mai ales ca acum stau acasa cu David.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iuliaaaa, welcome back
La multi ani si voua acolo, si sa va fie de bine mutarea.
Cum a reactionat David? Ii este dor de bunici?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

David s-a acomodat bine! Cu ai mei vorbim pe skype in fiecare zi, asa ca despartirea nu mai pare atat de grea. De avion a fost fascinat. Acum i-am spus ca vom merge in concediu si nu mai tace ca vrea cu avionul.
Ma ingrijoreaza ca este tot in urma cu vorbitul, unele consoane nu le pronunta, si nu vrea sa lege nici macar 2 cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Margott, unde in Canada? Sa nu-mi spui ca esti in Montreal!

Onixone, m-ai spart cu doamna de pe scaun. Pai, mie daca imi spune asa, eu nu mai intru, ca mie mi-e frica de chestii din astea. Tudora mi-a si descris ce vede, in general sint animale, dar si oameni, nu tot ce vede este pink, dar asta nu lipseste niciodata... Dar se sperie tare de tot, nu poate sa respire, striga, adica tipa de sarim ca arsi in mijlocul noptii... Si o luam linga noi, se face mica-mica si isi trage plapuma pe cap. Citeodata ma supara, ca si asa ma trezesc de o suta de ori pe noapte si ma culc tirziu, dar ma si induioseaza, ca nu stiu cum sa o ajut. Octav, care e si el un fricos, sare imediat si o ia in brate din pat si o aduce la noi chiar daca nu cere, ca o intelege cica ff bine! Dar chiar doamne pe scaun inca n-a vazut si sper sa nici nu vada. Nu-i mai spune tu pe cine vede, ca il autosugestionezi, da un contur si un nume fantasmelor!

La noi sint -30 de grade astazi. Am iesit un pic afara si mi s-au lipit narile!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Nelia suntem mai jos, in Kitchener, la - 23 grade!

Mergi la inceput