Copiluti de mai-iunie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve !
Intru si eu mai rarut ca-i mai dragut , si citesc din 2 in 14
Andra, scuze daca nu ti-am raspuns pe privat, de-abia acum m-am logat pe DC si am vazut mesajele... am descoperit ca pot posta fara sa ma loghez, si asta fac de la o vreme-ncoace

Ioanailinca, ai pus-o pe Ana pe patine ?!?! Wow ! Si pe mine ma batea gandul s-o duc pe-a mea, dar cand am fost la patinoar m-am uitat dupa copii mici, si sub 4 ani si jumatate n-am gasit (m-am apucat sa intreb parintii cati ani au progeniturile ). Daca zici ca Anei i-a placut, inseamna ca sunt sanse sa-i placa si Carinei :)

Androix si Cornelia, asa deci cu reducerile de la Z. Habar n-am avut. Oricum, in afara de cateva perechi de sosete si doua rochii gen camasa de noapte (pe care le va purta sigur ca si camasi de noapte ), n-am prea avut ce alege. Ce hotomani! Tipic romanesc

Nelia, e mortala Agata !

Tdi, sigur nu s-au ars niste sigurante ? Nu puteti verifica panoul masinii? Eventual cauta pe internet "cum se schimba sigurantele la Alfa Romeo (parca asta aveti, nu ?).... as putea sa "intreb un prieten" - de fapt chiar pe finul meu, care lucreaza in service Alfa Romeo ;) - poate daca imi zici simptomele masinii facem cumva sa economisesti banutii ... zic si io...

Lili, am vazut-o si eu pe Iulia, e o frumusete !

Va pup, o seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Nelia,. Am citit de vreo 5 ori mesajul tau so tot ma amuz...sunt de coma copiii astia...
Chris, nici o problema, stai linistita...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Christina, iti multumesc pentru intentie si pentru idei da' nu cred ca rezolvam nimic, mi se pare mult prea complicat la Alfa asta (ce memorie ai!)...a incercat si sotzer ("omu' bun la toate") sa schimbe un bec si dupa cateva ore de transpirat intens a renuntat. Anyway, ca simptome am: indicatorul de bord "avarie lumini" aprins (am un bec pozitie ars), azi au ramas aprinse toate luminile pe partea stanga si nu s-au mai stins nicicum, in plus nu mai functioneaza neam nici semnalizarile nici pozitiile de avarie. Faza scurta/lunga merge normal. Masina e Alfa 156 SW din 2004. Daca poti vorbi cu finul asa ca fapt divers, as fi curioasa ce zice, nu vreau sa te deranjez ca oricum maine dimineata am programare la electricianu' auto...vedem seara daca e sau .

Va las ca Alyssa il demonteaza complet pe bietu' tac-su!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata!!!
v-as da cafea, dar eu nu beau cafea, un ceai ceva? merge?
azi e un picutz mai cald afara, sau asa mi s-a parut de dimineata. azi chiar am indraznit sa-mi pun fusta pe mine.
Chris sigur o sa ii placa Carinei. incearca, vezi ca in Cismigiu am auzit ca e misto.
Tdi nu l-am mai dus la gradi pentru ca se imbolnavea frecvent adica 3 zile la gradi 2-3 saptamini acasa si m-am cam saturat in fiecare luna o sticla de nurofen si una de calpol, sau antibiotice, am zis sa mai facem o pauza.
androix ca tot vorbeai de slabit am vazut-o ieri pe luciu, a slabit 30 de kg din oct. (ca doar a nascut la sf.lui septembrie) pina in decembrie. cu regim si multa bicicleta si banda. ma indoiesc tare ca in perioada asta a si alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

trezirea, va servesc cu o cafea , eu sint treaza de la 6.45, asa a binevoit domnisoara Isabella sa ma trezeasca, cica vrea linga mine si dupa aia n-a mai dormit

Teddy, Gusta multumesc de urari

Teddy bafta cu masina si a noastra tot Alfa e, nu mai stiu din ce an, cert e ca trebuie sa ne orientam spre alta noua, ca asta si-a cam facut stagiul.

Nelia si n-are dreptate Agata ?! Noi ne gindim sa cumparam cite un lucru, care sa ne tina o viata, dar nu stim cit de lunga e viata

Am uitat sa spun, sau poate am spus, ca Isabella are in repertoriu si litera r, de unde a si inceput sa inlocuiasca litera "l" cu r, va dati seama ce cuvinte spune, dar sintem inca mici si o sa invatam sa vorbim corect
Va doresc o zi buna
Dispar, ma duc la treburi, desi sint zombi la propriu si ma mai dor si toate cele, deh, aseara am inceput aerobicul pe anul asta

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Deja a doua zi consecutiva cand postez, mare minune

Lucas - cum, mai, nu ma speria cu Viena! Dar sora ta ce cauta exact? Eu nu sunt pretentioasa de fel, asa ca sper sa nu fiu dezamagita.

Chris - Ana e fan role inca de asta vara, e adevarat ca nu alearga, dar se tinea pe ele si mergea; asa ca acum am probat patinele cand i le-am cumparat si se tinea pe ele. Singura mea temere a fost sa nu cada si sa i se ia, de aceea de cate ori a fost pericol, m-am pravalit eu la pamant ca sa amortizez socul (m-au durut vreo 3 zile bratele). Cat despte copii, am vazut si mai mici decat Ana (ma rog, poate nu ca varsta, ca Ana e destul de inalta, dar in orice caz erau mai pirpirii la trup decat ea).

Teddy - pai asa era si Ana numai cu tac'su pana in decembrie. Atunci s-a intamplat ca eu ajungeam tarziu si cumulat cu faptul el s-a cam rastit la Ana ca sa inceteze cu fitzele a dat fix in partea opusa, adica spre mine.

Nelia - hai ca m-a amuzat Agata, e tare de tot.

Hai sa aveti o zi buna si sa scrieti mai vartos!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma doare capul si mi-e si tare lene, da' asta nu ma doare
Ma duc sa fac branzica, s-a trezit kupilu si acus incepe sa ciripeasca.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, m-as fi mirat daca n-ar fi slabit luciu 30 de kile in cateva luni. Oricum eu nu am motivatia ei, pe mine nu ma angajeaza nimeni in telenovele cu tigani daca arat beton asa ca pentru ce atata truda? SI la cata s-a facut in timpul sarcinii o suspectez serios ca o sa bage si niste zeama de cutit pentru o abdominoplastie ceva.
La modul serios, o sa incep si eu niste miscare, astept sa desfiinteze Mihai bradul ca sa pot sa-mi scot bicicleta din coltul in care a fost inghesuita, desi cu putin efort as putea s-o calaresc si acolo unde este... Dar dieta pe care a tinut-o luciu n-as putea s-o tin. Deci este draconica. Desi la prima ei aparitie cu mare pompa de dupa nastere cand slabise doar 20 de kile cand i-am vazut un interviu nu mi s-a parut ca se infometa, mai ales ca spunea ca are si carne de pui fiarta in regim si mananca fara sa tina seama de cantitati. Dar acum nu mai cred balivernele ei. Nu poti sa slabesti 30 de kile in 4 luni fara sa te infometezi indiferent cata banda faci tu. Sau sunt strugurii prea acri

Fetele, in Cismigiu nu e loc sa arunci un ac. Mai bine mergeti in kisseleff ca acolo au o zona imprejmuita pentru pitici si e mai ok. abia astept sa ma eliberez si eu putin si o sa mai merg si eu cu Filip si la vara sigur sigur cumparam role. Eric are deja si le probeaza prin casa impreuna cu fi-miu fiecare cate una. Sunt foarte amuzanti cum se arunca singuri pe jos ca sa nu cada. te termini de ras daca ii vezi.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

am luat si noi role pentru Matei, cam prin vara, foarte haioase cu genunchiere, cotiere si casca ca se dadeau la pachet insa stau linga jucarii, nici prin casa nu vrea, nu a fost extrem de happy si nici nu l-am fortat.
Ioana sor-mea nu s-a dus special pentru cumparaturi, cumnata-miu e din septembrie la un training acolo si are un apart. inchiriat de firma si s-a dus si ea sa stea 2 sapt., plus ca si fi-su este de 2 ani la facultate acolo asa ca a zis ca e o ocazie buna sa fie impreuna. si a fost prin magazine si mai suna, vrei nu's ce pulover de la peek ca e cu 10 euro, sau prostii de astea, dar iti dai seama, e din 2 ianuarie si vine sapt. viitoare asa ca are timp sa se lalaie prin magazine, sa caute,etc. ea are exercitiu cu chestia asta si ii place de moare ca asa face si in Romania. eu mi-as fi taiat venele demult ca nu mai am foarte multa rabdare si daca e si multa lume, mai bine plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nelia: ca vede pink e una, dar cand fii-tu baga capul pe usa in bucatarie si imi spune ca e o doamna pe scaun eu ce sa mai zic.Si il intreb unde mamy? Si el zice: acolo pe scaun(si nu intra in bucatarie-baga capul ca si atunci cand avem musafiri).Si il intreb cine este, o cunosti, e cumva bunica Aurica?-bunica lui care a murit-.Si el zice da.Si eu il itreb in continuare: unde mamy, unde este.Dupa care el si-a facut curaj si a intrat in bucatarie si imi arata poza ei de pe pervaz.

Asa ca e bine daca vede doar pink.LOL

P.S. am uitat sa precizez ca eu nu eramin bucatarie , eram pe hol dadeam cu mopul.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput