Copiluti de mai-iunie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
Ada_74 spune:
Neata
Multumesc de aprecierile la adresa grasanei.
Revin la niste subiecte mai vechi.
Oana, si Sergiu imi tot cere bratari, si de la mine nu i se trage, ca eu nu port deloc bijuterii. In lipsa de altceva el poarta elastice de par sau de bani. Acum ceva timp, se oprise la un stand de jucarii si vroia sa-i cumpar o papusa (Mica Sirena). Da' mi-a explicat baiatul de ce si-o dorea: sa o pupe si sa o iubeasca
.
Eu sunt total dezamagita de reducerile din acest an. La Z, in afara de inghesuiala, nu am gasit nimic pentru Sergiu. Iar la Zara chiar pusesem ochii pe cate ceva si asteptam reducerile. Dar nu stiu cand or fi inceput, ca ieri, cand am fost acolo, n-am mai gasit mare lucru. Si nici macar nu au facut reduceri cu 50% ca in vara. Asa ca acum mai astept doar promotiile de la Carrefour, sa-i cumpar pijamale si strampi cu 10 lei
.
Lucas, chiar nu vrei sa ne arati poze cu Matei?
Cornelia spune:
Lili, am fost ieri la Carrefour si nu prea mai aveau nici aici nimic. Cateva pijamalute de baieti (ar trebui sa te grabesti
). Eu vroiam sa ii iau Mariei niste pijamale si nu am gasit.
La Zara le-am luat cate ceva (slabut si destul de scumpe), dar cred ca pe 3 sau 4 ianuarie, asa ca nu ma mir ca nu ai mai gasit zilele astea nimic.
La Z nici nu am intrat. Ma enerveaza la culme. Toate hainutele bune le opresc inainte de reduceri si se fac pungi-pungute.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Androix spune:
Da si mie mi se pare magarie la Z cu asa zisele reduceri. Si mai sunt convinsa ca nu scot toata marfa. Mai citeam pe un alt subiect ca trebuie sa declari stocurile cand vrei sa faci reduceri, sa faci hartogaraie sa te ceri de la vreo institutie a statului cum ar veni. Si de-asta ei nici nu anunta sus si tare ca au reduceri, trimit invitatiile asa pe sestache.
Eiii, cu monti eu sunt foarte incantata. Unde am redus si cantitatea, unde s-o fi dus si apa, dar in numai o zi am pierdut 600 de grame
Sper sa nu le gaseasca fundul meu
asta e replica dintr-un film.
Tdy, multumesc muuuult de tot 
Gata, ma duc sa mai traduc ca mai am si la 15 am cursul la care trebuie sa predau aceste traduceri care se puncteaza pentru examen. Trebuie sa vorbesc si cu proful ca am auzit niste zvonuri foarte nasoale pentru cei care nu i-au frecventat cursul, printre care si eu 
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
ioanailincam spune:
Salutare! Iaca mai apar si eu pe aici caci chiar se duce de rapa subiectul nostru (ma asteptam sa fi inceput un nou capitol de cand n-am mai citit). Adevarul e ca abia apuc sa citesc, d'apoi sa mai si scriu. As vrea, frate, ca ziua sa aiba macar vreo 30 de ore
. Altfel nu vad sincer cum s-o scoatem la capat cu viata asta nebuna pe care o ducem.
Noi suntem bine, Ana tot mamoasa si recunosc cinstit ca ma cam lasa nervii. Barbatul n-a mai culcat-o de dinainte de Craciun pentru ca nu accepta
, mancare tot eu sa-i dau, la spalat il mai accepta pe el. Iar eu in timpul asta sa si spal rufe, fac mancare din cand in cand, citesc o carte sau fac un dus. De fapt cel mai mult ma deranjeaza treaba cu culcatul pentru ca in continuare dureaza cam o ora toata treaba si dat fiind ca numai pe 8 abia ajung acasa, va dati seama cam cand mai apuc sa fac si altceva, daca vreau sa o culc la o ora normala (de multe ori adorm cu ea si aia e). Drept pentru care am impins culcatul spre 11 seara, ca macar sa stiu ca daca adorm am apucat sa fac ceva inainte. Insa stiti ce inseamna asta pentru trezitul dimineata, tragem de ea minute in sir ca sa o dam jos din pat (noroc ca e super amuzanta; face la min, cu ochii inchisi: "Mai stau cate-un pic in pat) si arata din degete cat inseamna asta
). Conlcuzia? Ne lipseste organizarea si ajungem la pepeni cat de curand.
Altfel, apropo de reduceri, anul asta plecam la Viena la shopping tocmai ca sa nu ma mai apuce nervii cu "reducerile" din Romania. De fapt, asta a fost singurul gand care m-a impiedicat sa intru in depresie cand am reinceput munca
. Acuma sa vedem si ce finante strangem pana la sfarsitul lunii, cand avem bilete. In vederea acestei calatorii si dat fiind ca am primit o carte care se cheama "Nu am cu ce sa ma imbrac" (sau cam asa ceva), duminica seara am facut ordine in dulap (auziti, povestile astea nu prea au legatura cu topicul, dar cum Androix se roaga sa scrie orice, iaca dau curs cererii
). Din aia drastica, nene, cu scos afara tot ce nu mai purtam de ani de zile, dar pastram cu gandul ca poate, poate sau din cele luate pentru o noapte la discoteca (sau club, cum ii zice mai nou), unde nu am mai calcat de ani buni. Si uite-asa s-a facut lumina si la mine in dulap; bineinteles, luni dimineata reactia a fost: "Nu am cu ce sa ma-mbraaac!!!". Dar rezolvam noi si problema asta.
Gata, m-am racorit. Cred ca mai voiam sa o felicit pe Agata pentru concurs (apropo, am mers si eu cu Ana la patinoar si i-a placut la nebunie. Norocul nostru e ca o sa putem practica tot anul, dat fiind ca la mall-ul asta nou deschis in Rahova e patinoar deschis tot timpul anului; desigur, dupa cum am aflat, trebuie programare, dar cu un pic de organizare, nu-i problema), pe Aurasa pentru inceputul bun la munca si pe Mygirl si Cornelia (cu intarziere mare) pentru ziua lor. Ma bucur sa vad ca nu-s foarte multi copilasi bolnavi, sper ca toti sa reziste pana la primavara fara incidente (tot anunta astia ca vin virozele, de zici ca vine sfarsitul lumii, nu alta). Va doresc o zi buna si poate mai apuc sa intru, dat fiind ca la birou e destul de linistita treaba.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
lucas spune:
Ada il tin ascuns!!![]()
povestea este ca in casa avem 2 aparate foto digitale, o camera video si am mai primit si de craciun o camera video care face si poze, digitala, o mica bijuterie, e mica,mica. ei bine cu toate astea poze..... mai la vara. uneori ne buseste si risul de cit de tolomaci suntem. face cumnata-mea cind vine in tara la greu poze cu el dar de fiecare data zice ca le pune pe un CD si cind vine le aduce, dar.... si mai am inca o chestie care ma nerveaza, noi avem laptopuri de la servici unde nu avem drepturi de administrator, ca urmare nu pune da jos nici un programel, ca urmare cind trebuie sa punem poze trebuie sa punem una cite una, si asa ma enerveaza

androix ![]()
exact asa sunt si eu, cind am de invatat tocmai atunci ma apuca toate alea, de spalat, de cautat pe net...numa sa nu citesc. dar anul asta sper sa gatesc si eu cu scolile ca nu mai am rabdare!
ioana sper sa nu fii dezamagita de Viena, sor-mea e de o saptamina si nu e tocmai fericita. depinde si ce vrei.
onixone la mine faza cu piine lipsa nu prea are mare efect, eu nu maninc decit foarte,foarte rar,poate odata pe luna, dar cu toate astea kilele astea....slabisem asa frumos dupa nutritionist si acum am ajuns acolo unde eram inainte de nutritionist! sunt asa suparata pe mine! in perioade de stres eu maninc dulciuri, dar sunt asa, daca nu maninc dulce zici ca intru in sevraj (doamne fereste).
gabitzam se vede ca Raducu a crescut, nu prea mai ai timp asa-i?
Loreen sper ca esti bine, ca nu ai probleme, daca vrei sa stai intr-un coltisor uite de la mine 

Matei de cind e acasa ne-a facut creierii pe bigudiuri. are din ce in ce mai multe idei nastrusnice, ieri seara eram in bucatarie si el prin dormitor si la un moment dat ma duc sa vad ce face, dar pe hol simt un miros de ars, cind ma duc in dormitor el cu un pai de plastic in mina il punea la un spot aprins, ala se incalzea si scotea fum, iar el era super incintat si ridea! mai tirziu, i-a venit o idee si mai buna, are la el in camera scaune mici de la IKEA si s-a gindit el ca daca pune unul peste altul si se urca pe ele, " este mare!" noroc ca am ajuns la timp cind se chinuia sa urce pe ele.
nu stiu de unde are o noua expresie "Matei nu suporta"
gabitzam spune:
Da, Raluca, a crescut, incepe sa ceara mai multa atentie, plus ca am inceput si diversificarea, si fa-i mancarici, spala vase, da-i sa manance. Culca-l, schimba-l, si tot asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Buna ziua
, ne-am adunat si noi acasa dupa gradinita
, o tura de shopping
si o vizita la auto-service
...am ramas azi fara lumini la masina, nu mai merge nik si am venit spre casa cu niste emotii de numa' ca fara semnalizari e super riscant pe aici la cum se circula. Maine dimineata o las in service, sper sa imi rezolve problema si sa nu ma coste o avere
. (anul trecut mi-au cerut 250 euroi sa-mi acopere cu vopsea niste zgarieturi pe bara din spate
).
Ioana, la noi e invers...il vrea numai pe papi
!(![]()
![]()
)
Lucas, n-am retinut de ce nu-l mai duceti pe Matei la gradi. Cred ca e tare stresant sa-l tii acasa la varsta asta cand se plictiseste imediat ii umbla mintea la o gramada de pozne.![]()
Androix, cu placere! Daca mai ai, baga, te ajut cu placere!
Onixone, fain ca vine tati al tau...cred ca e nerabdator Alex sa-l vada pe bunicu!
Fetele din Constanta, mai stiti ceva de Loreen?
A disparut iar si Elisor...
Ada_74 spune:
Hai ca s-a scos Sergiu: acum are pijamale destule
. Mersi Cornelia de pont, eu stateam linistita ca la Carrefour incep la 1 februarie reducerile.
Gabi, daca tot ai adus vorba, nu ai cumva o schema de diversificare? Ca eu is dusa rau de tot cu capul, zici ca sunt la primul copil, de la Sergiu nu mai tin minte nimic.
gabitzam spune:
Da-mi o adresa de mail, pe privat sau pe messenger, sa-ti trimit o carte in format electronic cu diversificarea, cand se pot baga alimentele, de la ce varsta, care, etc.
Drept sa spun, si pentru mine de mult ori a fost la raducu de parca n-as mai fi avut copil inainte.
Eu la Raducu am inceput fix la 6 luni, cu niste mars si morcuv, suc, si am reusit sa-l ard la fundulet. Intre timp am ajuns la branza dulce calcica cu fructe si piure de legume.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Buna dimineata!
Eu sint la a doua... si tot chiauna sint. Lui Lisandru ii ies dinti, masele, Agatei ii cad...
, Tudorei ii este frica, nu stiu ce vede pe pereti... de a inceput si mie sa-mi fie frica si ma uit pe pereti, poate-poate vad ce vede ea... Singurul lucru care ma linisteste este ca spune ca ce vede ea sint pink.. ce poate fi rau si de culoare roz!?!
Si uite asa, a trecut noaptea... cred ca m-am trezit de-o mie de ori!
Vesti bune si rele: am luat A la al doilea curs (sesiune extrema: la un curs cea mai mica nota, la celalalt cea mai mare de pina acum). Si Octav a luat A-. Bineinteles ca i-am aratat Agatei, ca sa o stimulam, si ea ne-a pus la punct: pai, da, voi aveti un singur lucru de facut, sa invatati, eu am mai multe! Si legat de vorbele de duh ale Agatei: duminica, in masina, eu ii spun lui ta-su: inca nu am gasit bocancii [noi] pe care sa-i dau pe astia din picioare [ii am de vreo zece ani]. Daca mi-as gasi o pereche care sa ma tina zece ani de acum incolo, miine ii iau. Iar Agata din spate: - Hmm, pai dupa 40 de ani nu se mai pune problema sa te tina bocancii din picioare zece ani, ci sa mai traiesti tu inca zece ani!
Fara cuvinte si eu si ta-su... si macar daca ar fi trait cu batrini in casa, ca sa-i auda cum spun he-he-he, de-am mai trai noi atit... Noi nu folosim deloc aceasta expresie. De unde i-o fi venit, nu stiu...
Nu am citit, mai am un picut din cafea si ma duc sa mi-o termin citind ce ati mai scris. Dar nu cred ca mai intru, pentru ca trebuie sa fac curatenie si ceva de mincare, in seara asta avem amindoi curs si copiii vor sta cu vecina.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU