Pepenasi de iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
irolf1 spune:
2009 Bine-ai venit!!!!!
La Multi Ani mamici si tatici de pepenasi!
Si acum o sorcovire virtuala ![]()
Sorcova,
Vesela
Sa traiti,
Sa-mbatriniti:
Ca un mar,
Ca un par,
Ca un fir de trandafir.
Tare ca piatra,
Iute ca sageata;
Tare ca fierul,
Iute ca otelul. La Anul si La multi Ani!...
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 2009 Bine-ai venit!!!!! La Multi Ani mamici si tatici de pepenasi! Si acum o sorcovire virtuala Sorcova, Vesela Sa traiti, Sa-mbatriniti: Ca un mar, Ca un par, Ca un fir de trandafir. Tare ca piatra, Iute ca sageata; Tare ca fierul, Iute ca otelul. La Anul si La multi Ani!... http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/ |
Multam de sorcovit

noi
un fulguletz
un pepenash
maitreyi spune:
iaca veni 2009 si la iasi
la multi ani tuturor! 
multumim flori de sorcovit! mai ales ca azi nu a venit niciun tzanc la usa sa ne improaste cu orez...in alti ani veneau de la 7 dimineata...
biri ai trisat
noi toti eram cu paharelul in brate si pupaturi & stuff si evident ca nu puteam fi primele care sa scrie pe 2009
la multi ani si voua ca de-acu o venit noul an si peste voi! si la narci a ajuns anul nou.
familiile departe de casa 
noi la 12 am desfacut sampania si am mers cu paharele la bebe. am luat-o in brate, ne-am pupat si cu ea
se trezise putin inainte sa sune orele 12. nu prea intelegea ea de ce am venit la ea noaptea si o tinem in brate
a fost un revelion tare frumos in 3
pe la 1 au venit si ai mei ca stau la 3 scari de noi, ne-am pupat si felicitat si pe la 2 nani ca deh...ne ia bebe de odihniti dupa aia.
pupam cu drag bebici, mamici si o strangere de mana la tatici ca nu ne permitem sa ii pupam ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dia_filipas spune:

La multi ani cu sanatate
Sa va dea Domnul tot ce doriti
Zile senime si fericire
La multi ani sa traiti! 

LA MULTI ANI!! SA AVEM UN AN PLIN DE BUCURII SI SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI!! 

Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
iriss27 spune:
La multi ani, pepenasi si mamici de pepenasi!
Sa va aduca 2009, tot ce nu v-a adus 2008, sa fiti si mai fericite si mai voioase, sa aveti copii cuminti, sanatosi si mancaciosi!
Dumnezeu sa va binecunateze si sa va vegheze in fiecare clipa!
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
SunSmile spune:
Buna ziua si La multi ani! La multi ani si celor ce-si sarbatoresc ziua de nume astazi!
La multe lunite Irinuca, Erika si Andreas, sa cresteti maaaari, frumosi si sanatosi!
La multi anisori printesei de Ralirali, Anastasia!
Vazut asa:
David si Yvonne de Iriss. Doi copii frumosi si luminosi, cu bradut dragut si mami incantata si mandra foc!
David Andrei de Lori, un craciunel simpatic tare cu mutrita hazoasa si dulce si mami pocnind de mandrie!
Serban de Serbanica, Darius de Anilansa, Radu de Serenity, care nu au pozici noi dar sunt 3 dulcici foc foc!
Andreea de Flori, o craciunita cu ochi albastri si codite, scumpa tare si foarte iubita de fratior!
Toma de Mitzi, un craciunel sexy tare cu papion si buricu la vedere:). O dulceata de copil cu o mamica taaaare frumoasa!
Matei de Ana_a, un craciunel dulce, bumfli si curios! Tare dulcei sunt fratiorii impreuna!
Julia de MadaIrl care nu mai are nevoie de prezentare. Bine, eu o si iubesc de mor si motzul ala il visez si noaptea! Frumoase craciunite are mami!
Andrei de Ruxi, un genos expresiv si dulce de nu-ti vine sa crezi! Total craciunelul!
Alexander de Ingry cu mami (enervant de frumusica), cu tati, cu bradutul superb! Un craciunel ca-n povesti!
Luca de Moni cu mami (negrasa dar ea are halucinatii si o lasam sa abereze dar cu o culoare a parului foarte frumoasa), cu tati care are brate adormicioase:), cu familia. Un craciunel simpatic si dulce si expresiv!
Antonia de Irda, e o minunatie totala. Are o fatuca de revista! Si surioara Dari asemenea!
Eevi de Yael, o craciunita absolut "de la mama ei". Este dulce-dulce, ca un puiut de elf. Si fratiorii sunt frumosi si iubitori tare!
Mihaita de Cristina e un craciunel care-ti fura inima. Atat de suav copilasul asta si cu asa o privire in care te pierzi, incredibil!
Ilinca de Clabur nu are poze noi dar tot e o mega scumpa si surioara asemenea!
Mara de Turturica nici ea nu are poze noi dar e minunata si dragalasa tareeee!
Sofi de Ooka, un alt copil cu privire ireala. E cea mai minunata purci din univers:)
Irina de Bobita, o mega scumpa, finuta si draga si cu o caciuloaie cu stelute!
Erika de Anka e totala dar nu are poze noi pt ca maica-sa pozeaza salate si mopuri in loc sa pozeze cupilu'. Ntzzzz, asa cevaaaa....:)
Andrey de Andrey2008 un dulcel dar asteptam si aici poze noi!
Patrick de Magda, poze noi cu minunea mica vrem! Si scrieri de ale lu' mami!
Allegra sau Regina clubului. Pt mine e cea mai speciala asa ca, si fara poze noi, ramane acolo in suflet! Si-ti doresc puiule sa fii puternica si curajoasa si sa ne mai dai o lectie, noua adultilor plangaciosi si slabi!
Theodor de Mobriq nu are poze noi si vrem sa mai vedem dulceata!
Alexandra de Vio, o craciunita minunata sub bradut! Frumos puiut aveti voi acolo!
Alexandra de Maitreyi, o craciunita adevarata in tronul mosului:). Si cu o familie frumoasa si fericita!
Anthony de Biri este un craciunel frumos, scump si drag! Si surioara la fel!
Alex de Laremi e mi-nu-nat! Eu sunt indragostita de el, are un ceva dupa care lesin! Frumos craciunel, cadouri muuulte si frumoase si el un energic si-un miscacios!
Daria de Kamelya, o craciunita inconjurata de parinti, matusa si verisori! Superba, cu niste ochisori minunati!
Raisa de Michellab nu are pozici noi dar asteptam sa pui, mami, sa vedem si noi papusa!
Luca de Bubu nici el nu are pozici noi si maica-sa a disparut:). Bubule, imi lipsesti si vreau sa-l mai vad pe Lucanu draaaaaag si scump!
Sara de Ankuta, o craciunita frumoasa si finuta foc! E minunata, Ankuta, minunata nu rea. Sa nu-i asculti pe cei ce zic asta!
Raul de Oana, un strumf total, cu o mega cravata...doar e un domn, nuh?:) Frumoasa si fericita familie iar maica-ta, mai Raul, este enervant si frustrant de slaba si frumoasa! Pune-o la colt pe coji de nuci din partea lu' tanti Sun:)
Dariusica, ingerasul nostru, este MINUNAT!
Mara de Anaco o dulceata draga, cu falcute si genute, si vrea ea sa puna steaua in varf!:) Nah!
Andreea de Dma este o dulceata cuminte si calma si bucalata! Frumos sta craciunita langa bradut!
Andreea de Mina, e scumpa cu ochisori minunati, cu fratior iubitor si familie frumoasa!
Codrin de Mona nu are poze noi dar tot e un scump! Mona, sper sa te simti mai bine alaturi de fetele de la mai-iunie, daca asa ai ales. Recunosc ca am luat-o personal, la inceput, gestul tau venind imediat dupa mesajul meu dar am trecut peste. Nu totul pe lumea asta are legatura cu mine, am inteles si eu, in sfarsit. La multi ani lui Cris pt sambata! Sa-ti fie bine!
Sofia de Marina este cred cea mai finuta pepenasa, in viziunea mea! E ca o floricica de gingasa, un ajutor de mos care-ti taie respiratia!
Clara de Dana, o dulceata totala dar care poate ii spune maica-sii sa ne mai arate poze noi!
Victor de Truli la fel, fara pozici proaspete si tare vreau sa-l vad pe scump!
Mircea de Marimar este to-tal! Are cea mai hazlie fatuca din lume, mor de dragul lui de craciunel amuzat si amuzant!
Miruna de Dia, o craciunita cu ochisori teribili, cu un zambet cuceritor si o fatuca pusa pe sotii!
Viktor de Struluta, un ajutor miiic de mos. Atat de frumusel si expresiv si atat de frumusica e mami cu el in brate, uuuuh.
Tudor de Sursula, o minunatie de mosulet, cu doi parinti frumosi si fericiti!
Xenia de Gally, o dulceata de fetita, cu muuulte cadouri sub bradut si cu asa ochisori frumooosi!
Sara de Dr Anca, o craciunita frumusica si finuta si eleganta! Ca si mami!
Sebastian de Scumpi, un mosulet autentic! Frumos-frumos!
Sebastian de Pica, un barbatel adevarat, elegant si simpatic foc!
Miruna de Vio_tm, o fetita draguta, roscovana si dulcica tare, cu doi parinti fericiti!
Miruna de Ralu, o craciunito-renisoara superba!
Maya de Estrella este ireala, zici ca e bebe de revista! Este absolut superba!
Denisa de Dara, o craciunita totala, cu beteala pe capusor si privire expresiva!
Nicholas de Atb, un mosulet drag, imblanit si frumos ca o fetita:)
Nicholas de Morcoveata nu are poze noi dar le asteptam, ca sa vedem papusicul!
Ioana de Anna, o zambicioasa scuuuuuumpa, cu multi braduti si cadouri si o mamica la fel de zambitoare!
Daria de Jjovana fara pozici si tare as vrea sa vad papusica!
Filipanu de Bujo nu mai trebuie descris, e minunatul meu scump, manca-l-ar mama (soacra) pe el!
Anais de Narcisa este alt bebe de revista, fotogenica si frumoasa foc! Minunate pozele alea Narcis, stii tu, frumosi toti 3 sunteti!
Ilinca de Capri, o craciunita cu ochisori tulburatori, cu o freza de invidiat si cu un mos maaaare. Si cu dintisori maaari si zimtati! Frumos copil!
Irinucul de Gini, draga mea draga, cu bavetica ei de sarbatoare si ochisorii incredibili!
Raluca de Misha, o craciunita frumoasa, eleganta, scumpa si cu doi parinti minunati!
Aida de Didi nu are pozici:(. Copilu meu terapeutic! Didisoru mai intra la noi, mi-e dor sa stiu de voi si sa vad Aidutu razacios!
Nancy de Boti, o scumpa serioasa si profunda asa, alaturi de catelusul ei vorbitor!
Alexandru de Ella, un craciunel asa frumoooos, alaturi de mami si tati pocnind de fericire!
Irina de Gabi, o craciunita frumoasa foc si expresiva tare!
Timi de Kimmy, copil frumos si drag si scump!Vrem poze noi!
Anna de Siby, o fetita scumpa si finuta si dulcica tare! Sa fii sanatoasa, puiule!
Maria de Ana nu are nevoie de descriere. Asa cum mami e bomba sexy a clubului, fetita e bomba de energie! Si are niste ochisooori!
Amalia de Irinuca, o craciunita frumoasa si simpatica si cu falcute lasate! Dulce!
Maya de Vic, o simpatica foc, cu o freza mortala! Poze!
David de Flo e un craciunel frumos-frumos-frumos!
David de Rontzy, un craciunel duuuuulce, un cadou minunat sub bradutul parintilor lui dragi!
Rayan de AlinaM e un bebe simpatic foc dar fara poze noi, asa ca mami te rugam!
Nepoata-mea nu are poze dar eu am vazut-o ca altfel lesin de dor si o stresez pe maica-sa:) N-o mai descriu, e la fel de frumoasa ca surioara si ca parintii ei minune!
Fetelor ce copii minunati! Sa vi-i tina Dumnezeu sanatosi mereu, sunt comorile pamantului!
Huh, a trecut si 2008, incredibil! Noi am petrecut frumos si intim, la prietenii nostri cei mai buni. Am ajuns acasa la 4, la 6.45 Thea vroia papica, pt ca deh, afara bubuiau artificiile si ea dormea dusa la 10:), am trezit-o noi pt cateva poze.
De Craciun a fost frumoooos. In dimineata de 25 ne-am spalat pe fatza cu "apa de brad" (e o traditie a familiei mele cu aceasta apa pe care o preparam inca din august), am mancat, am ras si ne-am alintat cu bunicii dragi, am fost apoi la nasi care aveau 20 de invitati din care 10 raciti punga si Thea nu a avut nici macar muci dupa, draga mamii. La nasi toata lumea o scuipa si o mangaiau "sa se ia cumintenia":), isi faceau cruce cat e de cuminte si sociabila! A fost frumos, cu focuri aprinse in sobe si semineu, cu multa caldura in suflete, cu multumiri pioase Domnului pentru ca ne-a daruit minunea vietii!Am fost si la bunicii paterni, am facut si acolo senzatie cu sintenia si cumintenia noastra:), am petrecut si acasica la noi o zi in 3. Aveam si avem sufletele pline, mustesc de iubire si fericire!
Pe 28 am inceput si noi, in sfarsit, diversificarea. Cu piure de morcov. Placuuuut tare de tot.Ieri am adaugat si pastarnac, placut si asta teribil. Eu le iau usurel, stam 3 zile/leguma pentru ca ea are si DA si nu vrem sa riscam. Dupa 7 luni vom introduce si carnita si masa de fructe si ficatelul. Mai asteptam cu galbenusul,poate cel de prepelita, vedem. Nu ne grabim deloc, este minunat ca-i place sa manance la lingurita, ii place sa i-o umplu eu si apoi sa si-o tina singura. In rest sta si cate 20 de minute in fundulet, singura, jucandu-se. Se taraste pe coate si genunchi, se ridica in picioare daca are grilajul patului la indemana, rade cu gura pana la urechi cat e ziulica de lunga, spune da si apoi brrrrr, puf puh brrr si tot asa, se uita cu ochisorii ei scumpi la noi si ne explica lucruri, apoi se uita intr-un alt loc de parca ar vrea sa ne arate ceva, e pasionata, evident, de telecomanda si telefonul meu, doarme la fel de bine, iubeste baita, iubeste plimbarea, e sociabila, ne pupa/suge/mangaie si baleste toata ziua de ne-a topit cu adevarat! Ehhh, nu face lucruri iesite din comun, ci doar chestii bebelusesti! Insa noi chitaim de incantare la fiecare sunet sau lucru nou! E o minune, draga noastra! Multumim Doamne!O sa punem si pozici, zilele astea!
Cam atat, ca iar scriu si nu ma mai opresc!
Un an miraculos va doresc!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Marina_1609 spune:
LA MULTI ANI!!! 
sa aveti un 2009 plin de bucurii!!!
noi am petrecut acasa, au trecut cateva ture de prieteni pe la noi sa ciocnim si totul a decurs frumos!![]()
ieri mi-am petrecut timpul mai mult in bucatarie si am facut aceste bucate :
- salata Shuba
- Salata "poiana cu ciuperci"
- platou cu aperitive
- platou cu branzeturi
- rulada cu spanac
- rulada cu carne
- cozonaci
- paine BRADUT
- si alte prajiturele....
multumim pentru aprecierile pozelor cu Sofia
va urez o zi buna in continuare
cand am timp o sa vizionez ce poze noi au mai aparut pe Picasa![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
moni_or spune:
La multi ani inca o data fetelor!
Noi am petrecut frumos in familie. A fost asa frumos sa-mi pot strange puiul in brate cand am intrat in noul an! Luca a stat pana dupa ora 1 (el si asa se culca pe la 12 noaptea de obicei). A dormit putin intre 21.30 si 22.30 si apoi a fost f. fresh pt. anul nou. A fost exemplar de cuminte, spre deosebire de Craciun, probabil se mira de ce nu il certam ca e treaz asa tarziu si cum de are voie sa stea in living si nu in patutul lui la ora aia. Insa am si patimit dupa, probabil pt. ca i-am dat programul peste cap, dar de la 1.30 cand m-am culcat si pana la 5.30 m-a sculat din sfert in sfert de ceas, se foia, plangea, numai in brate adormea si cand il puneam jos iar se trezea. N-a vrut neam sa manance mai mult de 50 ml desi era clar ca de aia nu doarme, ca ii e stomacelul gol. Si am patimit asa pana la 5.30 cand i s-a facut in sfarsit somn in toata regula si a dormit pana la 9, ceea ce inseamna ca si eu am dormit doar 3 ore jumate, fara sa fi mers la niciun chef
Sper sa nu insemne ca daca sunt zombi in prima zi o sa fiu zombi tot anul.
SUN
tu ai o vorba buna pentru fiecare nu numai la sfarsit de an ci si la inceput. Sincer nu ma mir ca aveti un copil perfect, vesel si linistit, de la linistea si lumina din sufletele voastre i se trage. Si am o intrebare, sper sa nu te superi, daca nu vrei nu raspunzi. Cum e cu apa aceea de brad? Ma gandesc daca o fi aia magica licoare care te face atat de speciala? Nu imi fac iluzii sa fiu ca tine, tu esti unica, dar tare as vrea sa fur de la tine secretul optimismului si bunatatii tale... Ca eu am reusit sa trag o cearta cu ai mei in prima zi din an
De la oboseala mi se trage, dar si altii sunt obositi si nu se manifesta asa.
Pupici tuturor, ma mai uit la pozele voastre frumoase, ca mi-a facut SUN pofta.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008