Pepenasi de iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Marina_1609 spune:
am vazut toate pozele noi de pe picassa
Iriss, petitul mai e valabil?
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
morcoveatza spune:
La multi ani pe 2009!
Fetelor, va urez tuturor un an bun, multa sanatate, bucurii si impliniri.
Eu tare ma bucur ca s-a terminat cu 2008, prima jumatata pana s-a nascut bebita, a fost un an frumos, apoi au inceput rautatile, dar zic eu ca le-am dat la spate cu trecerea in noul an.
Nicholas e bine, am inceput si noi diversificarea de vreo luna, ne plac fructele, cartoful dulce si dovlecul, nu prea incantati de morcov, pastarnac, patrunjel. Si la cartoful simplu ne cam strambam, dar inghitim pana la urma.
Sper ca toti pepenasi si mamicile sunt bine, eu am luat o pauza mai mare de la citit, din iulie si pana pe la jumatatea lui decembrie, asa ca sunt putin rupta de discutiile de pe forum. Am vazut cateva nume noi, bine ati venit fetelor.
Acum intru pe picasa sa va admir pozicile si o sa pun si eu cateva poze noi.
Va urez inca o data numai bine si bucurii in noul an.
Daniela mamica de Nicholas
moni_or spune:
Fetelor, o intrebare mai tehnica am la voi. Ca sa fac branzica din lapte si calciu lactic,cat calciu lactic pun la cat lapte? Stiu ca ati mai vorbit dar atunci nu era la noi de actualitate si nu mai retin.
Multumesc!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Marina_1609 spune:
moni, o pastila la 100ml. asa stiu de la gallyb, ca eu inca nu am incercat
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Yael spune:
LA MULTI ANI TUTUROR, LA MULTI ANI 2009!
Multa sanatate va doresc
moni_or, cristina_26, Sun multzumim mult si ma bucur ca va plac pozele... deci concluzie: pe fi-mea n-o mai cheama Eevi, o cheama Eelfi, da
? Am mai pus si niste pozici noi
moni_or, al tau little prince
e dat!?
mada, multumim mult ca ne-ai pus si pe noi in filmuletz
Va pupic pe toate si sa speram la un an (si) mai bun!
I, J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Carmenela spune:
LAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUULTIIIIIII ANIIIIIIIIIIIII!!!!!!
Sa va dea Domnul tot ce va doriti si in primul rand sanatate....sa fiti fericite si sa aveti bebei minunati...
Va pup pe toate...dar in mod special am sufletul la fetele mele de pe mess....sormia, o minunata prietena pe care mi-as fi dorit-o din inima sora de-a binelea, irlandeaza, nebuna noastra scumpa care ma uimeste totdeauna cu prezenta ei in cele mai grele momente si pe care regret ca nu o am mai aproape, sunuletz, care nu mai are nevoie de alte cuvinte...toata lumea stie ce fel de om e..., ankalaura, mama mea omida, un exemplu pe care mi-ar placea sa il urmez, mada de angletera cu rabdarea ei ingereasca pentru toata lumea, moni-or...o prietena noua si buna care imi incalzeste inima cu mesajele ei blande, capri, o mamica atenta la detalii si vesela ca o zi de primavara, tiberica secsoasa de succes care ma face sa ma gandesc ca totul se rezolva, narcisa, care nu ma uita de departe cu un gand bun, si toate fetele minunate care au avut rabdare cu mine si mi-au vorbit, si celor care nu au facut-o...le urez un an nou care sa le intreaca pe toate in bucurii si impliniri... In mod special ma gandesc la camy, pe care o visez foarte des cu ochii deschisi...si careia ii doresc tot binele din lume. Sper ca sfarsitul tristetii mele odata cu operatia allegrei sa fie si sfarsitul suferintei tale si sa ne anunti tot in februarie (sau chiar mai devreme) ca darius v-a trimis un frate sau o sora de acolo...de care sa va bucurati toata viata.
Va pup cu drag pe toate.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
violeta29 spune:
Bunaseara si bine v-am gasit in 2009!Sa avem un an mai bun alaturi de puiutii nostri dragi!
Noi am fost astazi la un Vasile, si Alexandrei i-a placut tare mult mai ales ca au si ei o fetita cu o saptamana mai mare cu o saptamana decat ea.Desi a fost lume multa a fost nesperat de cuminte, a trecut razand din brate in brate, dar a avut totusi si antipatii pentru anumite persoane.
DIARUX, multumim de urare, esti o dulce ca de obicei
SUN, multumim, esti cu adevarat speciala
.Mie cred ca mi-ar trebui o luna ca sa comentez fiecare album in parte.
Pupici mari tuturor!
Ma duc si eu sa ma uit la poze pe picassa
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Ingry spune:
La Multi Ani!tuturor pepenasilor, mamicutelor acestora si familiilor lor. Doamne ajuta sa avem un An Nou cu bine si multa sanatate!
Noi am petrecut atat Craciunul cat si Revelionul intr-un cadru foarte linistit, in familie cu botul nostru de aur, la lumina flacarilor din semineu. La cumpana dintre ani am reflectat la Anul ce tocmai se incheia, trecand in revista toate momentele importante pe care le-am traversat.
Revin maine cu mai multe detalii ca e deja tarziu...anul acesta eu si sotul ne-am propus sa depasim nitel programul nostru haotic, sa fim si noi mai organizati, asa ca un punct de plecare ar fi sa incercam sa ne culcam mai devreme.
moni_or spune:
Buna dimineata!
AM DORMIT 7.5 ore neintrerupte!!!
Ma simt de parca m-am intors din concediu. Stiu ca nu pare mare lucru pentru mamicile cu copii enervanti care dorm toata noaptea, dar la mine nu s-a mai intamplat de cand s-a nascut printisorul. Si Luca doarme si acum, la ora 9, de la 00.20 de cand s-a culcat! 
MARINA, multumesc pt. raspunsul legat de branzica.
YAEL, multumim de petit, Eevi zisa Eelfi e o megascumpa, am mai zis
dar eu am hotarat sa-mi tin baietul burlac macar pana la vreo 20 de ani, ca sunt mama egoista si nu vreau sa-l impart cu altcineva macar pana atunci
Plus ca m-am si enervat ca dupa 3 copii arati asa bine si asa tanara 
Si m-am uitat la profilul tau sa vad daca ai 18 ani si m-am enervat si mai tare, ca in poza aia arati ca o fotomodela 
CARMENELA 

de cand nu ti-am vazut cercelul ala secsi...
LA MULTE LUNITE PENTRU IRINA DE GABRIELA SI MIRCEA DE MARIMAR! Si la multe lunite si sarbatoritilor de ieri, cand n-am fost pe faza 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_1609 am vazut toate pozele noi de pe picassa ![]() Iriss, petitul mai e valabil? _ Marina de ANA SOFIA 05.08.08POZE Copil crescut din suc de morcovi |
Marina, mie tare imi place de mandruta ta ... io zic ca se potrivesc, ce zici, ii logodim?

Zi-mi si mie, te rog, de unde ai gasit costum traditional asa de mic? (narozii astia de la DC nu te lasa sa scrii po****r) Am si eu un fix, vreau sa ii imbrac si pe ai mei cu straie po****re, dar nu am gasit.
Azi m-am uitat iar pe poze, nu ma satur ce copii frumosi vad.
Si cand mai vad ca unele mamici au avut curajul sa faca si bb3, ma inclin cu tot respectul fata de ele.
Eu nu cred ca-s in stare sa cresc mai mult de 2, desi visul meu era sa am 3 copii. Desi eu am si caine,c are face cat un copil.Carmenela superbe pozele cu tati si cainii pe iarba in curte. Cred ca o sa fie o bucurie pt Cara sa aiba atatia prieteni.
Caprioara, de unde ati luat aripioare de ingerasi?? Vreau si eu.
Eu vreau tot ce vad

Aveti idee daca pot sa cumpar o husa pentru scoica Maxi-Cosi? Eventula fetele din strainatate daca au idee. Am scoica si s-a tocit husa, nu imi mai place.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)