Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

YAEL, multumim de petit, Eevi zisa Eelfi e o megascumpa, am mai zis dar eu am hotarat sa-mi tin baietul burlac macar pana la vreo 20 de ani, ca sunt mama egoista si nu vreau sa-l impart cu altcineva macar pana atunci Plus ca m-am si enervat ca dupa 3 copii arati asa bine si asa tanara Si m-am uitat la profilul tau sa vad daca ai 18 ani si m-am enervat si mai tare, ca in poza aia arati ca o fotomodela

Moni... nu o lua in serios, e doar un joc... virtual... ca doar nu facem nunta maine Nimeni nu-ti ia baietul pana n-o vrea el... Oricum, sa stii ca si eu gandesc la fel, e ideea in sine... chiar imi ziceam cum sa refuz eu vreo mamica care o 'vrea' pe Elfishor a mea! Si mi-am zis... sa ma linistesc, e doar un joc Dar ai grija, nu gasesti pe toate drumurile elfishoare
Multumim MULT de complimente... insa poza de la profil nu e a mea... este chiar un mega model si anume Gisele. Insa io zic ca ma cam identific cu ea, semanam oarecum si imi place foarte mult de ea si... chiar asa aratam in tinereti... -chiar daca niciodata nu am avut mai putin de 62 de kile. Acum am cu 17 kile mai mult (dar am avut si mai multe dupa ce am nascut)!!!

Inainte de Craciun, vazusem un paltonas superb... l-am probat (marimea 38) si imi venea fix, de abea am inchis nasturii... Si am zis hai ca poate-l iau dupa sarbatori, la reduceri... Si trec sarbatorile, ma duc la paltonasul meu... il pun iar pe mine... si mai inchide nasturii daca mai puteai Chiar asa, in doar cateva zile? -mi-am zis... Si tot l-am cumparat... Asa, de ambitie... de cate ori vad o ciocolata, ma duc sa vad si paltonasul

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

E INCEPUTUL UNUI NOU AN...SPER SA FIE UNUL CARE SA VA ADUCA BUCURII SI PROSPERITATE ATAT VOUA CAT SI FAMILIEI VOASTRE!!! LA MULTI ANI!!!

LA MULTI ANI CELOR CARE SI-AU SERBAT IERI ZIUA DE NUME

intru si eu repede ca sotul este un pic plecat si buburuza doarme;astept sa se trezeasca ii dau sa papa si mergem sa facem aerosoli si vreau sa o aspire un pic in nasuc si gurita

am fost sunata de la munca daca nu vreau sa ma intorc bineninteles pe un alt post de coordonator nu prea stiu ce sa fac...mai am timp de gandire pana luni;daca m-as intoarce la servici nu m-as intoarce ptr banii ca sotul castiga suficient ca sa stau 2 ani acasa ci mai mult ptr post ca as face altceva decat am facut pana acum... nu putea si oferta asta sa vina mai prin toamna???offf....

va doresc o zi buna ,va

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI 2009...hop si eu!!!
Noi am sarbatorit prin somn muuult si sampanie la 12 noaptea, pupicei imbratisari si ...ati ghicit sooomn!!!Dar a fost un Revelion perfect in 3, nu mi-as fi dorit mai mult!!!
SUN, am pus poze, na ca te-am ascultat, lenea era mare!!!
Iriss ce copii frumosi ai si ce curajoasa esti cu o diferenta asa mica intre ei, si ai mai fost si la Busteni la 2 sapt....eu nu-s in stare nici acum sa plec prea departe cu Clara
Mai spuneti odata despre sfecla rosie, va rog...daca o pot da dupa acum in piureuri?
La noi merge bine diversificarea si mai nou Clara prefera cana si nu lungurita, eu ii dau sa manance dintr-o canitza gradata, mi-e usor sa masor cat mananca, si ea intinde mainile si o duce la gura si chiar soarbe, e o dulceatza...si apa o bem tot din canitza, bine jumatate e pe bluzita dar e prea fericita si nu o pot incurca..Vrem sa ne ridicam, facem abdomene si regurgitam lapticu pt ca ne fortam, nu mai sta o secunda locului, da din picioare se rasuceste si rade cat e ziua de lunga, am fata mare ce mai
Acum ma duc sa bag o masina de rufe..ca am lenevit destul zilele astea, va pupacesc!!!!
Vio trebuie sa mergem la un papanicolau neaparat

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

salut

E INCEPUTUL UNUI NOU AN...SPER SA FIE UNUL CARE SA VA ADUCA BUCURII SI PROSPERITATE ATAT VOUA CAT SI FAMILIEI VOASTRE!!! LA MULTI ANI!!!

LA MULTI ANI CELOR CARE SI-AU SERBAT IERI ZIUA DE NUME

intru si eu repede ca sotul este un pic plecat si buburuza doarme;astept sa se trezeasca ii dau sa papa si mergem sa facem aerosoli si vreau sa o aspire un pic in nasuc si gurita

am fost sunata de la munca daca nu vreau sa ma intorc bineninteles pe un alt post de coordonator nu prea stiu ce sa fac...mai am timp de gandire pana luni;daca m-as intoarce la servici nu m-as intoarce ptr banii ca sotul castiga suficient ca sa stau 2 ani acasa ci mai mult ptr post ca as face altceva decat am facut pana acum... nu putea si oferta asta sa vina mai prin toamna???offf....

va doresc o zi buna ,va

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Eu zic sa faci exact cum iti dicteaza inima. Eu nu am putut sa ma intorc la munca (desi banii nu prea ne ajung sa crestem 2 prichindei, pt ca avem si o mega rata la banca). Pur si simplu am vrut sa imi vad copiii cum cresc, am savurat fiecare clipa cu ei. Sunt niste ani superbi, cand te bucura fiecare zambet al lor, fiecare cuvant stalcit.
Eu mi i-am dorit f tare si perioada cat am stat cu ei nu as da-o pe nici o functie. Oricum oportunitati vor mai exista destule, avem in fata inca 30 de ani de serviciu. Dar asa sunt eu, nasii mei spun ca eu sunt facuta sa fiu mamica ... tu poate esti altfel. Important este sa faci cum iti dicteaza inima, daca nu iti vine sa te desparti de puiul tau, atunci stii bine ce ai de facut. Daca in schimb te-a obosit perioada petrecuta cu el si vrei sa iti mai speli si creierul cu altceva, iar stii ce ai de facut (desi cred ca va fi extrem de greu sa le imbini pe amandoua).
Succes in luarea decizei.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

AVETI IDEE UNDE IN AFARA DE MINIBLU AS PUTEA GASI SCAUN DE MASINA MAXI COSI? EVENTUAL SI IN STRAINATATE, NUMAI SA LIVREZE IN ROMANIA. Pentru ca la miniblu au niste preturi de nu le e rusine, in strainatate acelasi scaun e la jumate pret dar n-am gasit cu livrare.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Eu de www.bimbomarket.it/en/department.asp?Id=54" target="_blank">AICI am mai cumparat. Au si seat covers.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

[red]LA MULTI ANI!!!!!!!!![/red]
Hop si eu dupa un an sa scriu dar nu prea am avut timp .Serban a fost bolnav in a2 zi de Craciun am fost la urgente dar acum e bine.Am avut musafiri aproape toata mini vacanta de sarbatori acum ce e mai liniste.
Revelonul l-am facut cu bunici dar el a dormit de la 8 asa ca a doua zi l-am pupat de noul an.Am inceput diversificarea ne place sa papam tot azi am papat piure de dovlecel.Am o intrebare in legatura cu cerealele de care folositi sa ii pot da cu biberonul.
SUN MULTUMESC.
Acum va las sper sa mai intru azi,m aduc sa citesc din urma.
Sper ca anul 2009 sa fie unul mai bun si sa ne aduca multa sanatate!!Si tie CAMY UN COPIL FRUMOS SO SANATOS!!!

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ankaaaa asta noapte nu am putut sa dorm ca mi-am amintit brusc ca tie nu ti-am urat special La MULTII ANIII! sa fi fericita si sa ai parte de multa sanatate alaturi de printese si sotul tau!!!
mada de irlanda multa sanatate!!!Ce fac printesele??/Cum sunteti cu bronsita???La multi ani si voua!Bucurie, fericire sanatate si numai voie buna!!!!
cum am putut sa uit

fetelor!!!
bei io nu ma am cu nominalizarile, pe toate va indragesc da am nevoie sa nominalizez pe unele dintre voi care imi sunteti mai dragi ca ma bagati in seama

Nu am nici timp si nici inspiratie si nici chef sa scriu.

Sunt prinsa cu Stefan care ofcourse...are 4 ANI daca nu stiti ce vreau sa zic o sa aflati peste 4 ani hihi....
Matei este bine, cuminte, dulce, delicios si un pic mucos dar de altfel....foarte curajos

Revin dupa ce face Stefan 5 ani glumesc, revin dupa ce il duc la gradinita.

Va iubesc si va cetesc si o sa mai intervin daca o sa am ceva serios de vorbit.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La multi ani gagix. Sa traiti si sa infloriti cu pepenoi cu tot.
Noi tot acasa am petrecut. Pe la 12.15 s-a trezit si Filip desi nu-i sta in fire. L-am pupacit bine si n-a mai adormit pana pe la 1.30 desi era mancat. Dupa un ceiut in 5 min torcea, crek ii era sete. Aaaa si pe la 12.30 a facut un cacalau cat tot anu 2009. S-a kkt la propriu in 2009. Zicea tati: cum de nu ne-am gandit sa ne ungem pe frunte cu el ca sa avem noroc?
Am facut o mica vizita dupa ce a adormit Filip si a stat cu buni. La 3 eram in pat (io ca tati a mai stat sa se joace la calc)
Oricum pe 31 am fost cam plutitoare. Noi in fiecare an la sfarsit facem o retrospectiva si ne gandim ce-am realizat si apoi facem lista cu ce vrem sa facem in 2009. Si suntem tare multumiti de anul 2008, chiar daca financiar suntem pe linia de plutire. Macar avem ce pune pe masa si ne avem unii pe altii. Daca ne ajuta Dumnezeu si avem un 2009 la fel de bun io sunt fericita.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Reiau... tocmai ce am pierdut un mesaj destul de luuung....

Va doresc un sincer LA MULTI ANI, cu multa, multa sanatate, fericire si fie ca anul 2009 sa va aduca numai bine!!

Cu riscul de a fi din nou expirata( Anka) o sa incerc sa raspund si eu fetelor.

Ankuta sper ca nu mai esti suparata, chiar daca nu nominalizam sa stii ca ne uitam la toate pozele. Eu una asa fac... deci le-am vazut si pe cele puse de tine.

Anka si Maya isi baga piciorul in gura intr-o mare veselie, se si rostogoleste, dar doar cand vrea ea, adica mai rar, dar s-a rostogolit fara sa dea vreun semn ca urmeaza sa faca asta de 3 ori la rand. In privinta piureului de legume, si noi suntem dusmani declarati ai legumelor. Am incercat pastarnac cu carotf.... yahhhh, morcov cu pastarnac, cu cartof si dovlecel.... a mai mers- 5 lunguri.... si aici se termina vasta noastra experienta cu legumele. In schimb piure de fructe a ajuns sa manance si 100ml la o masa. A mancat si de multifructe de la Hipp, si de piersica simplu, vom incerca si caisa.. Fructele ii plac sigur. Mai avem de tras cu legumele in schimb.

Capri felicitari pt al doilea dintisor!!!Ce nerebdataore sunteti domen sa aveti dinti!!

Maitreyi eu nu i-am dat morcov cu porumb, din simplul motiv ca ea nu e fan nicio leguma pana in prezent. Poate voi incerca sa ii dau si eu.. Branzica nu i-am dat inca... dar as vrea sa ii dau cu cartof, poate in felul asta o sa o conving sa manance si ea cartof. Portocala nu i-am dat, si nici nu intentionez sa ii dau pana dupa 6 luni, din simplul motiv ca eu cred ca sunt acidulate.. suc de clementine a baut cateva lingurite, dar daca i-l pun in biberon....nu mai bea... e dusman declarat al biberonului!!

Si Maya e ma-ni-pu-la-toa-re!!! Prima faza de genul asta: o pun in pat ca sa ma duc la bucatarie... sta ea ce sta, se joaca, cand incepe sa devina maraita.. revin la ea.. ii explic ca mai are treaba si ple.... sta ce sta.. iar incepe.. revin, vorbesc cu ea, rade la mine, cand sa plec... adica sa pun mana pe clanta o vad ca pune botul... revin la ea... iar tace... dau sa plec... iar pune botul!!!Clar... santaj pe fatza!!!

Ella81it , felicitari si voua pt primul dintisor!!

[b]ANA_a
, sper ca Matei e mai bine acum!!

Citesc si capitolul in curs si revin!!

Mergi la inceput