Puiuti de Randunici 2008! (176)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
Va uram si noi un an nou mai bun decat asta, sanatate, fericire si petrecere frumoasa tuturor!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Fetelor dragelor,
Dupa atatea urari spuse din suflet, nu stiu cu ce as putea veni eu original, dar: va doresc din inima sa fiti sanatoase, voi, piticii vostri si toti cei dragi voua, sa vi se implineasca toate dorintele rostite sau nerostite!
Eu va multumesc pentru inca un an minunat petrecut impreuna, pentru prietenia aratata, pentru tot ce am invatat de la voi! Va imbratisez si va trimit un intreg buchet de 

!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ariel_7000 spune:
dragele mele, va doresc LA MULTI ANI!!! multa fericire si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
ariel_7000 spune:
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
ariel_7000 spune:
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
mihatp spune:
deci...dupa ce am fost la serviciu...pana la 14, am facut salata de ciuperci, salata de ton, 2 torturi (pe u accentul, Naty
), am stat cu Luca, snitele si oua umplute
intru sa va salut, sa va doresc sanatate, liniste si iubire in casa
sa va multumesc pentru... pot sa-i spun chiar... prietenia
voastra...dorind sa dureze cat de mult
si sa vi se implineasca toate dorintele... atata vreme cat ceea ce va doriti este legal si moral
si asa este ca va cunosc
miiiiiiiiiiiiiiiiiiii de 
si cred ca ne vedem doar la anul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
mstela spune:

gecko,multzam de invitatie
..ce-as veni,dar nu am bilet de avion..![]()
Cuscra,
pt asa bunatati!
elara,e superba craciunica ta!
Luny,rochita?!

De cereale nu stiu,nu asa arata ambalajul la noi la cele fara lapte.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
INTRU MULTI ANI!
SA NE DEA DOMNUL NUMAI BUCURII IN NOUL AN!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
nicol_conte spune:
La multi ani si tot ce va doriti in 2009!

Antonia plange continuu(si plang si eu cu ea, deja ma doare capul), nu doarme , nu mananca decat 100ml de lapte la 5 ore cu chiu cu vai..nu am chef de nimic ,nici macar nu mi-e foame....nu ma lasa sa ma apropii de gura ei nici macar cu suzeta, mi se rupe sufletul cand o vad cum se vaita mititica...
Distractie placuta celor care ati plecat la REV si care urmeaza sa plecati!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lyvy spune:

LA MULTI ANI FETELE MELE DRAGI, SA AVETI PARTE DE SANATATE, FERICIRE SI TOT CEEA CE VA DORITI SA SE INDEPLINEASCA, SA NE BUCURAM DE PUIUTI NOSTRI DRAGI!!!!VA IUBESC!!!

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii