Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (5)
Raspunsuri - Pagina 13
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 www.dropshots.com/popescu71#albums/Lucky/2008-11-26/20:44:25" target="_blank">Ia uite Gabitzule ce frumos se uita la tine.... ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
piei satana !
ps-iubesc animalele dar nu sa le tin in casa!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui devoska N-ai tu norocul asta |
bey,imi trimiteau si mie o bucata din tine.

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui devoska N-ai tu norocul asta Mii de pupici si tie si la anu' sa-mi plangi ca nu poti sarbatorii revelionul liistita ca-ti plange bebicul! ![]() |

Gabriela
kokiy spune:
Deci,asta e ultima mea postare pe anul asta...deh,ma bag in bucatareala...taiat ,franjurat
si tre' sa mai fac si somon la cuptor
... sa facem baie(lasam jegu' de anu' asta),sa ne punem toalele festive 
O urare muzicala de la baba:
Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!
LA MULTI ANI!
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
devoska spune:
Mita lu' Mishu seamana cu a mea, care "locuieste" la mama
, dar afara, desi e siameza. Si prinde soareci ca o mata adevarata. Dar are fitze, ca o siameza ce este ![]()
devoska spune:
kokiy, multi pupici. Am vazut pozele cu voi trei... data viitoare sper sa fiu si eu cu voi.
La multi ani! Petrecere frumoasa!
gabriella1 spune:
fetili va pup ca dispar la sindrofie cu gheneralii lu' organu'
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE,BUCURII,PACE SI LINISTE IN SUFLET !
VA MULTUMESC PENTRU ZAMBETELE PE CARE MI LE-ATI DAT ATUNCI CAND AM CREZUT CA SE RUPE CERUL DEASUPRA MEA. VA MULTUMESC CA EXISTATI !

Cu dragoste si consideratie,
Gabriela Popa
MadameBovary spune:
M-ati si dat disparuta, ah? Va multumesc pentru urari si dedicatii... sa va zic pe rand: nenea ala cu mana in fustita dom'soarei... ma lasa rece precum sculptura aia de gheata de care a ramas fata atarnata cu limba. Eu practic chestii extreme, nu prostioare din astea de copii mici
. Apooooi, aia cu Tanta a lui Banica Jr... mai bine imi dedicati Veta
... cu Tom Cruise-ul... bre, nu eram eu in putere cand s-a lansat filmul, da' l-am vazut mai tarziu si a starnit hormonii in mine. Mica, mica, da' PRECOCE, ai ghicit
.
Si mai apoi: Legea nr 6: Calitatile care o atrag pe femeie la un barbat sunt cele pe care nu le va mai suporta mai tarziu. Unde-i Murphy asta sa-i dau un caltabos si o gogonica pe treaba asta, ca fu destept baiatul cand o zise.
La fetele care au urat.. eu nu urez nimic
. Nu urez nimic acum, va urez la anu', ca doar asa se face! Si hai, nu plecati iar acum ca m-am returnat eu!!
I never fake ... sarcasm
andruskandu spune:
Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa...
Pai nu plec, frate, nu plec si gata!![]()
Ca revelionu' o sa il petrec pe forum, cred ca de una singura...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Asa ca nu va zic nika de-acuma... sper ca sa fiu treaza la miezu' noptii... sa va urez toate cele...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006