Prietenie la plesneala - 2009 de motive de ras (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

La multi ani umflatel!!!!!

Tantzo www.resursadefun.ro/ajutor-ma-mananca.htm" target="_blank">pe asta ai incercat-o sau nu e suficient de hot pentru tine?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

bey, Tantza-i madame serioasa !acu' bate drumurile' da si cand s-o intoarce

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mey fetelor mey, voi n-aveti de facut carnatzi, salatzi de biof si alte altea pt ofiterii si organele voastre, pentru MIG-uri si alte alea?

Ce-i destrabalarea asta?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Mey fetelor mey, voi n-aveti de facut carnatzi, salatzi de biof si alte altea pt ofiterii si organele voastre, pentru MIG-uri si alte alea?

Ce-i destrabalarea asta?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

asa, asa, mai cearta-le si tu ca au facut scurta la deshte de la Craciun incoa'

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

io trimit organu' sa manance la mama

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Buey, nu stii ce vorbesti, pe vremea cand eram eu tare mica si neexperimentat, Tom Cruise era intr-o mare valva! Iar Maverick din Top Gun cred ca era in fanteziile ude fleasca ale muuuultor adolescente prin anii '80 cand a aparut . Ehe... si ce pofta imi facea baiatul ala pe vremea aia!!
gata, plec si eu, ca ochiu' drept deja se zbate de nervi ca nu-l inchid

inca o data si ne citim maine dimi!

I never fake ... sarcasm

Tantzo ,da' tu bati suta de -l stii pe Maverik din anii 80?

sa vedeti ce mi-o baga :era precoce

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

www.dropshots.com/popescu71#albums/Lucky/2008-11-26/20:44:25" target="_blank">Ia uite Gabitzule ce frumos se uita la tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Mai fetelor, ce sfantului ati facut? Lipsesc cateva zile si scrieti 2 capitole???????????????

In prag de an nou, eu va doresc 2009 bucurii pentru anul care vine! Multa sanatate la toata lumea! Noroc cu carul, sa "ploua" cu bebici (la cine isi doreste), cu bani (tot asa, doar la cine isi doreste!)!!!!!!!!!!! Fericire maxima, familii unite si dragoste eterna!!!!!

imbratisari si pupici pentru toata lumea!

cristina

Mergi la inceput

Mishule, cum facusi sa ajungi pe Insula Fericirii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Mai fetelor, ce sfantului ati facut? Lipsesc cateva zile si scrieti 2 capitole???????????????

In prag de an nou, eu va doresc 2009 bucurii pentru anul care vine! Multa sanatate la toata lumea! Noroc cu carul, sa "ploua" cu bebici (la cine isi doreste), cu bani (tot asa, doar la cine isi doreste!)!!!!!!!!!!! Fericire maxima, familii unite si dragoste eterna!!!!!

imbratisari si pupici pentru toata lumea!

cristina

Devoska,am crezut ca te-au facut raketii gratar!

te pup si sa-ti aduca NOUL AN bucurii,sanatate si liniste !

Gabriela

Mergi la inceput

N-ai tu norocul asta !!!!

Mii de pupici si tie si la anu' sa-mi plangi ca nu poti sarbatorii revelionul liistita ca-ti plange bebicul!

Mergi la inceput