Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
How do you do lady??????
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
helloooo
ank, las ca ai timp suficient sa recuperezi...
si noi anul trecut am stat aks, iasmi avea doar 2 luni, si mi-am dorit sa avem un revelion linistit in familie.
dany, eu fac pastele de cus-cus cu almette, cu sos de rpsii+carnita, cu branzica dulce,cu peste, cu lapte, cu legume (ghiveci) eu pun apa putin peste ele sa fie si le las sa fiarba pana scade aproape toata apa ,sa mesteci sa nu se prinda de oala. in principiu eu folosesc pastele de cus-cus ca si alte paste. ii plac iasminei ffff mult. aaa mama mea face cumva cu ou deasupra dar nu stiu exact cum. sper ca te-am putut ajuta.
ramo, bine ai revenit!! chiar intrebam de tine in ultimul timp. ce mai faceti voi?? Bea??
pusi
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
dany26 spune:
mersi bb, mersi ank!cred ca exista 2 variante de cus-cus :pastele si inca unele care le mananca mexicanii parca...dar ala parca e un fel de grau din ce stiam eu
cam putine fete azi pe aici, probabil se refac dupa petrecere![]()
bebica al meu aseara nu a vrut deloc sa adoarma pana pe la 00.30 desi el mereu la 22.00 doarme dus...nu ne venea sa credem...i-am dat lapticul si l-am leganat dar degeaba, cred ca presimtea el ceva
desi nu am avut inviatati, galagie.
si uite asa ne-am uitat la 12 pe geam la artificii care i-au placut foarte mult si tot tipa la ele de fericire, cred![]()
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Victo spune:
aho, aho, copii si frati...
La multi ani! Fericire multa, intelepciune si sanatate va doresc din tot sufletul tuturor!
Pussi, noi tot Izvorul alb folosim, sitcla de 2l, pe care scrie ca e pt bebelusi. pe cea de 1l jumate parca nu scrie. legat de cantitTEA DE CARNE..EU NU I DAU F MULTA. cam cat o nuca ii dau.tocat nu stiu cat vine..vreo 2 linguri. si o amestec intotdeauna cu legumele, nu i/o dau separat. supe de regula ii fac fara carne. si anume: supa de rosii- din suc de rosii de casa, sau vara din rosii decojite, fara seminte (cu orez sau taitei), supa de conopida( adaug putin morcov , patrunjel, ceapa, smantana), supa de dovlecel (plus aceleasi ingrediente ca la cea de conopida), supa de cartofi, supa de sfecla rosie, supa de legume.
condimente nu folosesc pt mancarea lui. decat scortisoara pt orezul cu lapte.
oops, acum am vazut si lista alimentelor interzise..deci o parte din ideile mele nu iti sunt de folos.
BB, daaaaaaaaa..sunt mare soferita! ;)...inca nu am permisul in mana, sper sa ajung marti la Politie, caci acum era fffff aglomerat si nu am avut vreme de asa ceva. si de-abia astept sa conduc, desi mi-e un pic mai greut in Cluj..dar oricum, se poate si mai si..ma gandesc la Bucuresti ;)
Bianca, dupa ce incepi serviciul, eu zic sa lasi fetita in mediul in care e cel mai bine obisnuita. nu stiu daca gresesc sau nu, dar imi pare ca la bunici a stat mai mult.parerea mea e sa o lasi acolo dimineata, cu bunicii. dar daca se trezeste asa de tarziu dimineata..rezulta ca acolo ar trebui sa doarma si noaptea..nu stiu, e complicat.
la mine vine soacra la noi dimineata si sta pana pe la 3, cd venim noi acasa si plecam cu totii, pe ea o ducem acasa si noi ne plimbam cu piti (stam intr-un cartier in constructie, si nu avem loc d e plimbare, strazile sunt de pamant). ajungem in fapt acasa pe la ora 5, cd el se culca, iar noi mancam pranzul.
special pt voi, mi-am facut un pic de timp si am pus cateva poze pe webshots. iata-l aici pe prichi.
http://good-times.webshots.com/album/569465380GuoOUt
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
How do you do lady?????? |
As vrea eu sa fac cate ceva,dar la ora asta nu mai sunt in stare.
Am vazut pozele cu ai tai pitici. Multi pupici la gimnastul mic si la Cecilia cea cocheta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
buna seara fetelor !!
sper ca toata lumea a trecut cu bine in anul 2009...o sa mai gresesc in ian de cateva ori scriind 2008...![]()
ellis, merci...am citit pe net cate ceva, nu prea m-am lamurit...dar se gaseste ceva unguent , Premarin, in sua , uk,la noi nu stiu...si atunci n mai e nevoie de interventii chirurgicale....
am sa sun sa o programez la gineco...
pussi, ce bine mananca fetele tale carnita...sau, de fapt ar manca;nu te mai necaji...daca e de la prea mult e bine...ai de unde scadea...daca era prea putin era mai nasol, sa trebuiasca sa le indopi...
ank83, ce copilasi frumosi ai! sunt super amandoi...dar ce diferenta intre ei 2....!!!daca n-ar fi asa mancaciosi si grasuti amandoi, nici n-as zice ca-s frati!
victo, intradevar ca am petrecut mult timp la parintii mei...dar pt. sotul e destul de incomod, si va fi si pt. mine odata ce incep sa ma duc la lucru...ca el venea la 18,30 de la servici direct la copila si statea pana o culcam , la 23...apoi mergeam acas , el se culca ca la 8 pleca la servici, eu ma mai imtindeam pana la 9,30 cand ma intorceam din nou la fiica-mea....deci?! o sa vedem....e complicat intradevar ....vom gasi noi un algoritm....
am vazut pozicile lui Stefanut...e un dragut...si un rasfatat dupa cate jucarii se vad prin poze...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
fetelor...ma duc la culcare...mi-ar prinde si mie bine cateva ore de somn in plus,dupa noaptea de rev....![]()
fiica-mea a adormit relativ repede,cca 30 min....de la mom cand am asezat-o in patut....ca aseara a stat sa prinda si ea miezul noptii la fel ca si Andrei(dany2006)...
...s-a intretinut cu bunicii,a trecut cum se cuvine in noul an... apoi a capitulat ...
noapte buna tuturor!!!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Am pus si eu cateva poze...Is cam multe dar mai sariti si voi peste ele...
Poate nu chiar peste toate...