Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 6
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Imi pare rau ca n-am fost in zona zilele astea...Sunt sigura ca te-ai descurcat si fara mine... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
am gasit o reteta bestiala!!!!!!!!!!!!!!!!! e buuuun...raaaaaau!

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca ellis...stii cumva termenul medical pt. chestia aia?.... iti multumesc pt. raspunsuri poate pana luni mai reusesc sa ma documentez.... mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
coalescenta labiilor(un inceput de)
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
pussi spune:
Buna dimineata si La multi ani fericiti!
ellis la prematuri rezerva de fier scade mai repede... Tustele la o luna aveau hemoglobina sub limita inferioara, asa ca le-am dat Fier Hausman pana la 6 luni cand am bagat carnita. Pediatra a zis ca daca papa carne atunci scpam de fier, dar cred ca nu si-a inchipui ce inseamna carne la noi... adica 2 crenvusti de una odata, snitel cat palma mea de una odata, le place carnea ... as putea sa le dau zilnic. Nu-ti spun ca sa ma scuz, iti spun ca sa intelegi cum am ajuns la asa cantitati....de carne. Noul regim prevede: 3 zile carne(in cantitati normale), 3 zile ou, 1 zi pauza proteine(doar cele din lapte) .. asta pe saptamana. Fara: apa fiarta de pe carne, fasole, mazare, varza, conopida, spanac, sfecla rosie, cacao, ficat, creier,. E adevart ca au fost zile cand am dat si carne si ou, nu exagerat, dar au fost.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
dany26 spune:
LA MULTI ANI 2009 dragi mamaici
si copilasi
!
cu scuzele de rigoare: LA MULTI ANI AMY!!!!!!Sanatate, fericire si noroc in viata!
ramona am ras toata familia la filmuletul cu dragutzul tau baietel![]()
e bun de dat la tv la emisiunile acelea hazlii![]()
pussi si amy imi pare tare rau ca tocmai in aceasta perioada aveti copilasii bolnaviori; la doresc insanatosire cat mai rapida
bb stiu ca tu gatesti des cus-cus; am gasit si eu alaltaieri imi dai te rog vreo 2 retete...cand ai timp...; oare il pot fierbe si cu lapte?adica in loc de orez cu lapte?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
vali_delide spune:
La multi ani! Sa aveti un an minunat, alaturi de comorile voastre si de toti cei dragi,sa aveti parte de sanatate si impliniri!
Ank83 spune:
Eu stiu ca cus -cusul se prajeste initial ... Cel putin asa stiu eu... poate se mai face si altfel
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
BB chiar te invidiez ca ai fost de revel la un restaurant... Aseara chiar ma plesnise putin melancolia cand ma sunau prietenele si toate erau in drum spre diferite locatii
. As fi putut merge ...dar mi s-a parut ca as fi putin nesimtita sa o las pe mami acasa cu 2 copii asa mici
... Dar la anul.... gata ... 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Dany uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/9194/Cum-sa-prepar-cus-cus-/" target="_blank">aici retete cus cus
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
Helau! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Bea(08.11.2007)