Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - TE ROG SA MA SALVEZI...AGAIN...VAZUSEM UNDEVA UN TORT DIPLOMAT FARA FOC? IN DULCIURILE NATALIEI? STII CEVA? ...CA NU IL MAI GASESC...

Imi pare rau ca n-am fost in zona zilele astea...Sunt sigura ca te-ai descurcat si fara mine...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

am gasit o reteta bestiala!!!!!!!!!!!!!!!!! e buuuun...raaaaaau!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

ellis...stii cumva termenul medical pt. chestia aia?.... iti multumesc pt. raspunsuri
poate pana luni mai reusesc sa ma documentez....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

coalescenta labiilor(un inceput de)

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata si La multi ani fericiti!

ellis la prematuri rezerva de fier scade mai repede... Tustele la o luna aveau hemoglobina sub limita inferioara, asa ca le-am dat Fier Hausman pana la 6 luni cand am bagat carnita. Pediatra a zis ca daca papa carne atunci scpam de fier, dar cred ca nu si-a inchipui ce inseamna carne la noi... adica 2 crenvusti de una odata, snitel cat palma mea de una odata, le place carnea ... as putea sa le dau zilnic. Nu-ti spun ca sa ma scuz, iti spun ca sa intelegi cum am ajuns la asa cantitati....de carne. Noul regim prevede: 3 zile carne(in cantitati normale), 3 zile ou, 1 zi pauza proteine(doar cele din lapte) .. asta pe saptamana. Fara: apa fiarta de pe carne, fasole, mazare, varza, conopida, spanac, sfecla rosie, cacao, ficat, creier,. E adevart ca au fost zile cand am dat si carne si ou, nu exagerat, dar au fost.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI 2009 dragi mamaici si copilasi!

cu scuzele de rigoare: LA MULTI ANI AMY!!!!!!Sanatate, fericire si noroc in viata!

ramona am ras toata familia la filmuletul cu dragutzul tau baietele bun de dat la tv la emisiunile acelea hazlii

pussi si amy imi pare tare rau ca tocmai in aceasta perioada aveti copilasii bolnaviori; la doresc insanatosire cat mai rapida

bb
stiu ca tu gatesti des cus-cus; am gasit si eu alaltaieri imi dai te rog vreo 2 retete...cand ai timp...; oare il pot fierbe si cu lapte?adica in loc de orez cu lapte?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani! Sa aveti un an minunat, alaturi de comorile voastre si de toti cei dragi,sa aveti parte de sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu stiu ca cus -cusul se prajeste initial ... Cel putin asa stiu eu... poate se mai face si altfel

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

BB chiar te invidiez ca ai fost de revel la un restaurant... Aseara chiar ma plesnise putin melancolia cand ma sunau prietenele si toate erau in drum spre diferite locatii . As fi putut merge ...dar mi s-a parut ca as fi putin nesimtita sa o las pe mami acasa cu 2 copii asa mici ... Dar la anul.... gata ...

Poze pitici

Mergi la inceput

Dany uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/9194/Cum-sa-prepar-cus-cus-/" target="_blank">aici retete cus cus

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput