Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. LA MULTI ANI!
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

ALEXANDRU,OLIMPIA SI MARIUS

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

LA MULTI ANI 2009!!!!!!

Noul An sa va daruiasca sanatate multa,pace sufleteasca si multa multa fericire!!!!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI DRAGELOR! Va doresc un an mai bun decat cel ce-a trecut,plin numai de bucurii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Pussi,ti-a dat BB niste idei super. Cat despre Knorr...eu m-as feri de el.Eu nu mai folosesc nici pentru noi.

heloouuuu

Helau helau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - TE ROG SA MA SALVEZI...AGAIN...VAZUSEM UNDEVA UN TORT DIPLOMAT FARA FOC? IN DULCIURILE NATALIEI? STII CEVA? ...CA NU IL MAI GASESC...

Imi pare rau ca n-am fost in zona zilele astea...Sunt sigura ca te-ai descurcat si fara mine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Lavinia nu glumesc cu laptele,bea 2 biberoane

Unde incape mey atata lapte? Cre ca face o burta cat o cobza. Mancacioasa!

N-am avut timp zilele astea...sa stii ca nu te-am uitat...o sa fac un rezumat la cartea aia...poate maine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Zzzzzz pic de somn

Ce scuuuump e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acum am ajuns si noi acasa de la petrcere, unde a fost super......am dansat pana nu m-au mai tinut picioarele....

ne-am distrat asa de bine cum demult nu o mai facusem , muzica (lautari) super, locatia frumoasa si prieteni multi......dar mie asa dor de iasmi......chiar si acolo nu m-am putut abtine sa nu arunc cate un ochi pe poza din telefon.....de abia astept sa treaca mai cateva ore sa o vad!!!!!

va pup pe toate!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaa si uitaem sa va pove ca iasmi a mea a intrat in noul an cu 4 maselute!!!! 3 i-au iesit deodata acum cateva zile ( va spuneam) si azi i a iesit si cea de-a 4-a!!! gata...are mama o domn'soara!!!!!

ma pun si eu putin la nani ca numai muzica aud in cap cum duduie....

inca o data; LA MULTI ANI!!!! SA FITI FERICITE SI IUBITE!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

SA AVEM CU TOTII UN AN ASA CUM NE DORIM!

PUSSI - eu stiu ca acum cantitatea optima de carne este o lingura - asta pt carnea mixata; dar nu e putin doar de trei ori pe sapt? in rest le dai branzica sau ou, sau cum? auzisem de la fina mamei(pediatra) ca apa plata se schimba la nu stiu cata vreme, tot din cauza mineralelor case se acumuleaza...dar nu am luat in seama, asa ca nu stiu prea bine - noi izvorul alb bem; - eu ii dau in fiecare zi carne, dar nu prea depaseste 40 gr, poate chiar mai putin, ca nu ii mai cantaresc, in special in ciorbite acrite cu bors sau lamaie, sau diverse mancarici cu sos, sau paste cu carne, sau peste la steamer cu sweet potatoes sau cartof si dovlecel, supe creme fara carne dar cu smantana, ardei umpluti(cred ca asta nu au voie tustele)...promit ca ma interesez de cantitatea de carne, ce si cum si scriu;

ADINA, SPER CA TE DISTREZI, NU E ALTUL MOTIVUL LIPSEI TALE!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput