Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
buna dimineata,
victo mersi frumos, o sa reduc carnita, asta e clar, izvorul alb de 2 l il folsim...iar cu retele, am inceput sa iau la mana cartile de bucate, azi fac supa de dovlecel cu ceva carnita, poate il combin pe tati sa faca azi papa![]()
bianca cam asa e, e mai usor de redus decat de crescut sau dat cu forta!
ankule Ceci a crescut mult, si Raul are aceleasi activitati ca Elena(berea, calaritul, stat in picioare in baie). Cu revelionul, nu fi suparata .. eu deja de trei ani stau acasa
, acum trei ani eram dupa Fiv-ul nereusit si inca sufeream, anul trecut eram lauza, si anul asta am fi mers la munte cu Tustele pe mai multe zile, dar toti prietenii aveau alte activitati si nu se potrivea progamul. Mie personal revelioanele in oras nu-mi plac... vreau munte si zapada. Asa m-am obisnuit, daca de Craciun stam acasa, macar de revelion sa gustam iarna.
miha am vazut si pozele voastre. Puiutii tai seamana foarte bine...se vee de o posta ca sunt frati.![]()
O zi frumoasa!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
intru cu intarziere, ce-i drept... dar oricum va urez:
UN 2009 DE 2009 ORI MAI BUN CA ANUL CRE TOCMAI A TRECUT....SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI, MULT NOROC SI TOT CE N-ATI AVUT PANA ACUM SI VA DORITI MULT, MULT, MULT....![]()
despre noi, nu prea multe... am petrecut acasa, cu fratele meu si sotia lui...si evident cu Eric, care ne-a lasat balta pe la 22 si ceva...![]()
inca are ceva secretii, adica haraie din gat, e si ragusit..marait de la dinti, cred...asa ca nu suntem tare veseli....
apropo, ce dati voi copilasilor pt. raguseala???
am vrut sa mergem la zapada maine, dar din pacate cred ca amanam din nou excursia asta....
pana se face bine...
ma bucur ca v-ati distrat, ca ati avut un sfarsit de an frumos... n-am avut timp sa recuperez ce-ati mai scris pe aici, dar acusica vreau sa vad niste poze....![]()
ne auzim later!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
am vazut asa:
o dulceata de fetita, pe nume Cecilia...
un ursulet cu ochi de azur ...Raulito, evident...
pe Amiruta draguta, cocheta ca mami si un flacau elegant si serios...in ton cu evenimentul...
un Stefanut dulcic cu ochi albastri...mereu zambaret
mai vreaaaaaaaau pooooooze!!! Cine se mai incumeta sa puna???![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dany26 spune:
neatza mamici si copilasi!ce soare frumos e afara
desi e cu dinti
cam cat timp stati afara pe vremea asta???adica de cand a inceput frigul asta, de pe la Craciun.
eu din pacate nu am suc de rosii(bulion) de casa....si am vazut ca folositi des;este cineva care foloseste de cumparat??ce marca?
va urez o zi placuta!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
totulii spune:
la multi ani 2009!!!!!!!!!!!!!!!!! si de la noi
sa ne fie bulgarasii si globuletele sanatoase, papacioase si vesele, iar mamicile frumoase, iubite si relaxate.
intram sa spunem ca am debutat in noul an cu o raceala, cred luata de la mine ca ma luase pe mine de la sters geamuri mai dezbracata si cred ca a luat si el.
asa ca am avut un pic de muci si dupa amiaza a dat direct in tuse.
voi ce ati facut, ca am vazut ca au fost cativa puiuti raciti
avem si cateva poze.pupici tb sa ies
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316
Victo spune:
am vazut si mandretile noastre din "dulcele targ al Iesilor". poza cu mami si Amira la bradut e ff frumoasa..fetele zambaretele..iar Robert e un baietel f. reusit..si cate masinute areeeeeee..si frumos puse la garaj ;)
imediat ma uit si la puii de Ank..numa sa ma lase fi-miu care mai nou e un mare terorist.numa bazaie si maraie..si..vaaaaaai..de vai...
dany, eu mai am si niste borcanase de rosii facute asa: am spalat rosiile, le-am tocat (cu cutitul), si le-am pus in borcane, cu filet. apoi am pus borcanele intr-o oala mare cu apa, si le-am fiert asa, in oala aia. pt mai multa siguranta, le-am mai dat si la cuptor. sa ai insa capace bune, sa prinda bine filetul, ca stau f bine. si nu am pus nici sare, nici conservant, nimic. asta idee pt la anul.eu am bulion de la soacra-mea.mi se pare mai greu de facut ala.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
ceaooo
am vazut pozici cu bulgarasi frumosi!!!!

victo, felicitari pt permis!!! cand dai de baut ???![]()
dany, eu initial am facut cu rosii proaspete sosul, apoi cu bulion de casa si acum ca s a terminat il fac tot cu rosii (fie congelate, fie de la magazin). in ciorba insa mai pun cateodata si pasta de rosii cumparata (de la orice firma).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Daca v-ati intrebat ce e cu mine,sa stiti ca n-am avut internet.La inceput a fost groaznic,dar dupa aceea m-am obisnuit.Nici n-am stiut cand a nascut Ank,cum a fost nasterea...am pierdut momente importante.Oricum am vazut-o pe Ceci si e o scumpete de fetita.Mi se face si mie dor de un bebe,desi Bea e micuta,parca as mai vrea unul si mai micut.Mai ales ca multa lume din jurul meu asteapta bebe.
Am vazut poze cu piticii,sunt tare frumosi toti,nu-i mai enumar ca sa nu uit pe cineva.Cand am timp,am sa pun si eu cateva cu noi.
Noi tot la fel de "mancaciosi",tot la fel de "grasi"...sanatosi sa fim,asta conteaza...a,si inca nu umbla singurica...incep sa-mi fac probleme...ma gandesc sa merg cu ea la un control...in Mama si copilul scrie ca pana la 15 luni trebuie sa mearga...noi avem aproape 14...Ma gandesc ca poate ea e mai inapoiata putin,ca si in fund a stat singura numai la 8 luni.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
RAMONELLA spune:
Pe cand am venit si eu,nu mai e nimeni...
Am pus cateva pozici pentru cine vrea sa ne vada.
http://picasaweb.google.com/RamonelR/DeSarbatori#
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
dany26 spune:
victo si bb mersi tare mult!
si eu am congelat rosii din vara dar nu ma prea pricep sa fac sos cu ele,(de exemplu pt paste) poate imi spui tot tu bb ![]()
daca tot ai zis ca il faci si asa
din pacate nu prea le am cu gatitul, sotzul mananca f putina mancare gatita, pe vremuri tineam multe regimuri si uite asa am inceput sa gatesc abia de cand a facut andrei 4 luni![]()
iar acum va intreb una alta ca trebuie sa i-o fac si lui mai gustoasa de cand a facut 1 anisor ![]()
datorita voua am curaj sa ii dau si eu almette si e innebunit sau cascaval![]()
totuli ori nu ma pricep ori...nu am reusit sa vad pozele noi
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007