Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
ellis spune:
CAMI - ii plac Stefaniei papusile bebelus? noi avem 2, unul la fel ca al vostru, l-am pus inapoi in cutie pt cand o fi mai interesata, si altul zace la jucarii; am vrut sa o iau pe Fifi, dar ma ganeam ca va avea aceeasi soarta; dar cand voi merge cu ea in selgros o plimb la jucarii sa vad ce o atrage!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi am mai tras azi o tura de sanius
...am avut si musafiri...asa ca abia acum pe seara am apucat sa intru pe aici...
Cami,bine ati revenit. Pupam cele 2 fete serioase.Ai niste copii tare frumosi,sa fie sanatosi!
Si pe langa faptul ca e frumoasa foc,vad ca Stefania e tare "ascultatoare" cand ii spui ca nu are voie sa urce pe scari...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
sondaj
: cine face priorix(ror)? cine nu? cine l-a facut deja? ce ne spun mamicile de bebe2? daca vor sa ne spuna ceva...
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Nov-Dec2007 spune:
Hello
Multumesc de vizionare!
Ellis,am facut Priorix si lui Sebi si lui Stefi. Cu bebelusul este ca in poze, intai il hraneste si il leagana, apoi ii ia biberonul dupa care ii da un sut dupa ce se plictiseste de plansul isteric...
Miha,"egzact"; este disperata dupa ele,de asta se cam da lovita si in primul filmulet,nu stie cum sa ne insele vigilenta..Stie ca nu are voie, o vad cum ne urmareste (da,da,ne urmareste), cum nu ne uitam la ea si avem alte preocupari cum fuga la ele..Daca ii spun sa se intoarca,accelereaza si mai mult (cand nu dovedeste in mers biped, o ia la fuga de-a busilea..).De urcat urca,dar este foarte periculos ca vrea sa o ia si inapoi (se vede si in ultima tentativa din filmulet,cand a trebuit sa inchid aparatul) si nu isi da seama de pericol (Sebastian era f.f. temator de mic la actiuni de acest gen; ea este in stare sa se arunce in cap si din pat,spre deosebire de el care inca inainte de un an se oprea intotdeauana si doar se uita cu teama..)
Am vazut pozele voastre, sunt suparata
, noi nu am vazut zapada anul asta..Pupici frumosilor si nazdravanilor mici, Amira este pe zi ce trece mai frumoasa si mai ochioasa.Ce a primit Robert de la Mos?
Va dorim o saptamana placuta,imi cer scuze ca v-am scris de pe contul comun; sper sa nu o mai fac..
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis sondaj ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
eu fac priorix acum pe 13
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Cami bine ai revenit si am vazut pozicile cu copilasii frumosi si fericiti
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
popbianca spune:
buna dimineataaa!
mariussimiuc, am vazut pozele voastre....ce dragute sunt...tare necajita Amira la sanius
!
comorilor tale
am vazut si pozele lui Serban (totulli)...e un dulce...ca si borcanul de nutella ce-l savura(nu eticheta...desi si aia era savurata)!
ramonella, bine ai revenit!am vazut si pozele voastre...Bea e o draguta, se vede ca sunteti o fam. reusita!
ellis, deci premarin la noi nu se gaseste...nici pe comanda?dar in ungaria, austria?ce program fain aveti...
priorixul l-am facut deja...nu am facut insa infarixul de 1 an....mi-a aratat dr. de fam ceva schema de vaccinare in care ar trebui sa treaca un an intre doza 3 si 4...
ancadragoman, am vazut si pozele Mariei....care nu se dezminte...e tot o scumpa!...plimba si Ana mea un bebe cu un carucior ca si al Mariei...
pussi, eu nu am probleme cu Ana cu imbracatul....sta cat de cat...mai are si faze in care o apuca urletele, plansul...in mom din astea tin fortat obligat acolo si ma grabesc sa o imbrac..nu o las sa se ridice, nu o iau in brate....cand tre sa ne imbracam,ne imbracam....acum nu te gandi ca sunt un tiran....!
anacami...sunt superbi si puiutii tai!...filmuletul cu Stefania...excelent...si cum ingrijea ea bebelasul!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
acum trec iar printr-o faza aiurea...urma ca azi sa aducem fata la bloc...bineinteles ca ieri m-a apucat raceala, cu stranuturi cu nas infundat, dureri de cap, gat....asa ca nu numai ca nu-mi pot lua fata acas dar nici macar nu ma pot duce la ea in stadiul in care sunt
...mi s-a mai intamplat o faza din asta si in nov. , cand am stat 3 zile acas si nu m-am putut duce la ea....
bag medicamente la greu...sa treaca odata...dar sanse nu prea...stiti vorba ai...trece intr-o saptamana cu medicamente si in 7 zile fara.....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis sondaj ![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
ellis, noi am facut priorixul si pentaximul in aceeasi zi... a fost ok...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
hai ca vin si eu cu paranoia mea...mi s-a parut ca dupa inanrixul ipv hib, Alessia a avut o regresie in ce priveste vorbirea, adica ea zicea ne-ne, apa, ham-am, aie- baie (ceva pe acolo), pa-pa(uneori), + mama, tata...acum zice ma ma, tata, din celellte nu mai zice nimic, abia de vreo sapt a inceput sa spuna un bai-bai-bai...nu stiu ce inseamna, "iai, iai, ai" si cam atat ce pot sa inteleg eu...stiu ca o chestie de genul asta poate fi si din imaginatia mea, adica sa leg asta de vaccin, dar cuvintele nu le mai spune sigur; iar inapetenta a fost clara, insa a inceput sa isi revina de la sfarsitul anului f bine...a mai avut faze de astea cu vorbirea, dar acum a fost cel mai evident;
--noi joi facem varilrix, am mai amanat priorix o luna...
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR