Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
fetelor, vroiam sa va intreb: voi dati la copilasi curmale, smochine, stafide??? si daca nu, de la ce varsta se pot da?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
eu nu vreau sa ii fac varilrix.
Andreea eu ii dau smochine si caise confiate de mult.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui totulii ellis si andreea merci mult de raspunsuri. andreea am uitat sa te intreb ce fel de muci avea eric ca la noi sunt grosi si se pare au inceput sa ii afecteze si urechile ca se tot pipaie la ele. chem medicul ca nu se mai poate. mama de serban pavel(28.11.2007) povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
noi la inceput am avut muci curgatori, ca apa... pt. astia zicea si ank ca e bun ALLIUM CEPA... pt muci grosi nu stiu...ser, ca sa-i inmoaie, sa se fluidifice si sa-i poti scoate...
daca are secretii, daca il auzi cum haraie poti sa-i dai Plantusin, e f bun, doar din plante...(fluidifica secretiile bronsice, favorizeaza expectoratia, calmant, antitusiv cu efecte in tusea spastica, emolient, antiseptic al cailor respiratorii).
de cand cu frigul, ii dau Imunorezistan, cica e bun pt. refacerea si revitalizarea organismului in timpul virozelor si infectiilor respiratorii.
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
cami, ellis o sa cumpar si eu cascaval delaco... cand o sa ajung la cumparaturi....ca suntem singurele. Multumesc frumos!
ellis pediatra a zis ca-l facem la 15 luni parca... nu mai tin minte exact. Iar cu regresul, eu zic ca au momente, Ana de ex. stia sa dea pupic, sa arate cati anisori are.... n-a mai facut-o vreo 2 sapt. oricat am insistat, pana sambata cand a plecat tati si i-a dat pupic fara sa-i ceara nimeni.
bianca multa sanatate! eu una nu ma stresez ca sunt eu racita.... anul trecut in iarna aveam febra si tot tacamul, si am fost singura cu ele tot weekendul, de abia ma tineam pe picioare, stiu doar ca baita nu le-am facut pana s-a intors tati.
cami foarte frumoase pozicile si cele doua minuni ale tale. Nici noi nu suntem curoase de papusi ... in mare voga sunt la noi: cuburile, bilele, pianinele.
miha ce bine ca la voi e asa zapada... sa bprofitati de ea si pt. noi![]()
ce stiti de indemnizatie?
va pupam si va dorim o zi frumoasa si o sapt. minunata
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Nov-Dec2007 spune:
Ellis, se spune ca -uneori- pentru a acumula noi cunoastinte si a progresa, trec si prin perioade de regresie.
Uita-te si aici:
http://www.punctedecotitura.ro/conceptul.html
ellis spune:
ma facusi sa rad, ca asta imi spusese si sotul ierii, cica urmeaza sa spuna tabla inmultirii
; merci mult;
multumesc pt raspunsuri tuturor;
iesim afara noi;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Nov-Dec2007 spune:
cauta dupa "Touchpoints":
www.birthlight.com/public/com/content.aspx?id=661023b1-baad-45bd-ba9c-c3311a20971d" target="_blank">aici poti gasi:
"The next speaker was Dr Joshua Sparrow, a child psychologist who works with Brazelton in America. The talk was on Touchpoints, a term created to describe the sensitive periods in a child life so one is able to understand what is occurring and therefore respond appropriately. The focus is always on the whole family, aiming to “reaffirm parents expertise, re-humanise healthcare and to break down barriers between service providers”. Dr Sparrow discussed developmental phases, how they are labelled, do they overlap and what causes their emergence and when they disappear? It is normal for a baby to have periods of regression followed by learning a new skill and also times of consolidation. During these sensitive periods it is essential to understand what is happening and to support the babies as they struggle to find equilibrium. Every baby is different and parenting cannot be taught. It’s a question of taking time, observing and learning to response appropriately to each baby’s cues"
Un alt articol:
http://www.touchpoints.org/nwsltrs_flyers_forms/Touchpoints_Model_of_Development.pdf
_
Cand a invatat sa mearga Alessia?
Ank83 spune:
Helooo ...
Noi am fost plecati de vineri pana aseara la Hateg... si ne-am dat cu sania... Ne-a dat tata si pe mine si pe Ceci ![]()
... Ea in brate la mine ...Asa ca fiica-mea s-a dat cu sania la 3 saptamani jumate
... Raulito a fost foarte fericit de noua experienta
.
L-am tuns pe Raul chel(nu ca ar fi avut cine stie cat par)... ce matur pare acum
... fara zulufii de bebe 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
SI Raul a facut Priorix ... Varilix nu il facem... eu nu fac nimic din afara schemei obligatorii ... am eu piticii mei cu vaccinasele astea 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nov-Dec2007 cauta dupa "Touchpoints": www.birthlight.com/public/com/content.aspx?id=661023b1-baad-45bd-ba9c-c3311a20971d" target="_blank">aici poti gasi: "The next speaker was Dr Joshua Sparrow, a child psychologist who works with Brazelton in America. The talk was on Touchpoints, a term created to describe the sensitive periods in a child life so one is able to understand what is occurring and therefore respond appropriately. The focus is always on the whole family, aiming to “reaffirm parents expertise, re-humanise healthcare and to break down barriers between service providers”. Dr Sparrow discussed developmental phases, how they are labelled, do they overlap and what causes their emergence and when they disappear? It is normal for a baby to have periods of regression followed by learning a new skill and also times of consolidation. During these sensitive periods it is essential to understand what is happening and to support the babies as they struggle to find equilibrium. Every baby is different and parenting cannot be taught. It’s a question of taking time, observing and learning to response appropriately to each baby’s cues" Un alt articol: http://www.touchpoints.org/nwsltrs_flyers_forms/Touchpoints_Model_of_Development.pdf _ Cand a invatat sa mearga Alessia? |
multumesc frumos;
de invatat sa mearga a inceput devreme, singura singurica insa dupa 10 luni;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR