Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

sa va zic si eu ce dileme am. Tustele nu mai stau deloc la imbracat, adica si pana acum schimbatul pampersului era o aventura, dar le mai momeam cu ceva nou si le distrageam atentia... acum nu mai tine, doar ce vreau ele, daca nu, se zbat si incep sa planga ... cea ce nu-mi place deloc, noi n-am avut faze din astea. Voi cum procedati? iri am plecat de acasa si ne-a luat o ora si 10 minute imbracatul...
Elena e la faza cataratul... se uca si se catara ........ daca nu o las iar e scandal ...Cat tine faza asta?

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

la imbracat nnu prea avem probleme; si a mea e la faza cu cataratul, dar nu cred ca trece prea repede faza asta

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

ANDREEA - hai ca intre timp am vb cu cumnata-mea si mi-a zis ca acum isi face efectul siropul si sa ii mai dau; tocmai terminasem sticla de Craciun, o mai las sa vad daca mai termina si ea cu trezirile nocturne, daca vad ca reincep, reincep si eu

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

ellis si andreea merci mult de raspunsuri.
andreea am uitat sa te intreb ce fel de muci avea eric ca la noi sunt grosi si se pare au inceput sa ii afecteze si urechile ca se tot pipaie la ele. chem medicul ca nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis ce cascaval papati voi?

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Hello,La Multi Ani cu sanatate si fericire!
sunt anacami:
avem poze si filmulete noi aici

Pussi, Stefaniei ii place cascavalul "Sofia" de la firma Delaco-este moale si neafumat.Poti sa ii cumperi si Napolact, este mai scump dar se lauda ca este natural..

Alina,Lala,ati revenit din concediu?

pupici tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Andra,ce mai face zulufata Eva?

P.S. tot anacami sunt

Va pupam si va dorim o saptamana usoara (cu reacomodarea aferenta)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, miha, pt raspuns. miha daca mai ai ceva ideei cu alimentatia le accept bucuroasa. am incerc o gramada de variante. une;le au mers bine dar apoi a revenit la "bilutele" ei...

Mierea ati incercat-o?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

BBeu zic ca de vina pentru bilutele ei e laptele de vaca care e prea gras.Cand l-am bagat pe raul pe lapte de vaca gras... a incept si el sa faca asa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anacami e f f dragutza rochita cea mov a printzesei tale, ii sta f bine

in seara asta i-am facut lui andrei prima data omleta la teflon cu o feliuta de cascaval Milli, rasa in ea si pe deasupra i-am pus 2 linguritze de smantana si tare i-a mai placut

noapte buna, somn usor!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ellis ce cascaval papati voi?

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

delaco de vaca, mozzarela nu mai stiu cum se cheama- e la baton, parca 9-10 ron batonul mic, si a gustat si cascaval amestec si i-a placut, dar nu ii dau de oaie(eu de asta mananc, ca imi place cel mai mult)

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

da , PUSSI - si noi tot sofia de la delaco, am vazut ca a scris Cami;

CAMI - pupici; STEFANIA l-a cam tratat pe mos cu spatele? nu s-a suparat mosul?

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput