Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, imi pare rau ca eric nu se simte bine!!! ![]() ![]() cait ai spus ca ai dat pe zebra aceea??? mie mi-o poate aduce cineva din germania cu 260 ron. aici am vazut ca e cam 350-380 ron . _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Lavi, acum e bine...si-a revenit, i-a trecut raguseala, mucii, nu mai tuseste...
l-au durut tare rau gingiile zilele trecute, cred ca a fost un puseu foarte puternic...
zebra a fost 285 ron...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo eu am pierdut firul..de ce e Eric la bunici? poate plange ca va vrea pe voi. al meu doarme f greu in alta parte. sau nu doarme. asta ziua, ca noptile tot acasa ni le petrecem. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Victo, Eric a mai stat la bunici si e foarte atasat de ei... nu are nici o treaba cand e la ei... problema a fost, cum ziceam, ca a avut un puseu de durere, din cauza dintilor, maselelor...a fost tare marait si plangea asa, din senin, apoi ii trecea...seara a culminat cu un plans de durere, dar asa, cu lacrimi de a udat perna....apoi si-a revenit a doua zi...
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pussi sa va zic si eu ce dileme am. Tustele nu mai stau deloc la imbracat, adica si pana acum schimbatul pampersului era o aventura, dar le mai momeam cu ceva nou si le distrageam atentia... acum nu mai tine, doar ce vreau ele, daca nu, se zbat si incep sa planga ... cea ce nu-mi place deloc, noi n-am avut faze din astea. Voi cum procedati? iri am plecat de acasa si ne-a luat o ora si 10 minute imbracatul... Elena e la faza cataratul... se uca si se catara ........ daca nu o las iar e scandal ...Cat tine faza asta? PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ii sta f bine imbracata in verde. Ce are fii-ta pe burta? Si-a tras tatuaj? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
are un hemangiom din nastere

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui dany26 bb stiu sigur ca ellis a folosit Lass baby si era f multumita de el; spunea ca i-a reglat kk fetitei si nici nu a devenit dependenta la varta asta putem sa le dam kiwi cu seminte cu tot?? eu nu i-am dat deloc pana acum ca ma gandeam ca daca curat semintele nu mai ramane mare lucru www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
eu nu i-am curatat niciodata semintele
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Victo nu e tatuaj..e hemangiomul micutei mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui pussi ancuta D v-am vazut si noi la verde.... cum o poti tine goala? ca eu cum dau pampersul jos si nu-l inlocuiesc sau nu le pun pe olita merg in spatele usii si se pisucesc.... ![]() miha super zapada si costumasele de iarna ale piticutei! eladeea multa sanatate! sa sti ca ale mele stau in cursul zilei linistite in locuri noi, chiar fara mine sau tati, dar la somn patutul lor e obligatoriu! am mai avut ceva de zis... dar am uitat. De maine suntem singurele ca s-a terminat concediul lui tati... a fost asa de bine cu el acasa..... PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
pai dupa ce face kk sau pipi la wc o las fara pampers si in 15-20 de minute nu mai face nimic
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
totulii spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Lavi, acum e bine...si-a revenit, i-a trecut raguseala, mucii, nu mai tuseste... l-au durut tare rau gingiile zilele trecute, cred ca a fost un puseu foarte puternic... zebra a fost 285 ron... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC LA 1 ANISOR... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
neataaaa dau cafea dar cu lapteeeee
si biscuiti ca dupa criza de stomac de asta noapte nu o recomand simpla.andreea tu ce i-ai dat lui eric pt raceala?
ca noi suntem cu muci si tuse nasoala noaptea de 4 zile si nu ne mai trece.
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui totulii
neataaaa dau cafea dar cu lapteeeee si biscuiti ca dupa criza de stomac de asta noapte nu o recomand simpla.andreea tu ce i-ai dat lui eric pt raceala? ca noi suntem cu muci si tuse nasoala noaptea de 4 zile si nu ne mai trece. mama de serban pavel(28.11.2007) povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
totulii, eu pt muci i-am pus ser apoi i-am scos cu batista bebelusului...
am folosit acele granule homeopate de care zicea Ank, dureaza vreo 3-4 zile pana am vazut rezultate....adica pana nu i-am mai curs mucii... se numesc ALLIUM CEPA CH5, facute de plantextrakt.
pt. tuse e bun siropelul naturist PLANTUSIN CU VIT. C, din ala am folosit noi...dar si Humex expectorant...inainte de Plantusin, vreo 2 zile...
sper sa va treaca repede...stiu ce nasol e...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...
ellis spune:
ANDREEA - pupam supariciul...or fi maselele...mai, cat i-am dat calma baby avea nopti in care se trezea si de 4-5 ori, de cand nu ii mai dau se trezeste doar de 2 ori noaptea...care o fi treaba?
GINA - si a mea e fff energica, nu vrea sa doarma, ea niciodata nu pica de somn, dar la masa sta in scaun, papa si aduna si ea dupa masa sa pape singua; program:
8- lapte +cereale;
-peste vreo ora, o gustare, nu mereu, doar daa ma vede pe mine, adica 1/4-1/2 felie toast cu unt, branza, cascaval+rosie;
10.30 fructe: o jum banana/ 1-2 kiwi+ o mandarina/ clementina; 1/2 pepene galben; sau un borcanel de fructe;
13 - pranz: ciorbita cu carne acrita cu bors sau lamaie; sau supa de galuste/ supa crema de legume + fel cu carne(mancarica de cartofi+ ardei, carnita la cuptor, paste cu sos de carne si rosii, paste cu sos de smantana cu pui)- cantitativ papa max 250 gr de mancare, de cele mai multe ori doar primul fel si mai ciuguleste cate ceva de pa masutza ei;
17 - iaurt cu biscuiti/ painesau pastecu almette/ grissau orez sau fidea cu lapte / laptic de vacuta cu cereale de adulti, sau paine cu almette, sau mozzarela, cascaval...
19.30 - cand si cand o gustare sau un fruct
20.30-21.30 - lapte cu cereale
somn: 09-09.30; 14-16; 21-22 - 7,07.30
incepusem mesajul asta la 8 dimi, am avut musafiri si abia acum am un pic de ragaz;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!