Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!! Tocmai am revenit din vacanta.

Vin si eu cu niste completari:

- tetinele de la Avent sunt pe varste: cu o gaura pana la o luna (noi le-am folosit pana la 2 luni); cu 2, 3, 4 gauri (scrie pe fiecare de la ce varsta se recomanda);
- apa se da de la 5 luni in sus;
- eu nu as folosi ceai Baby Drink pt ca este exagerat de dulce si nu e bine sa se obisnuiasca cu gustul dulce de acum pt ca mai tarziu va refuza apa sau alte chestii neindulcite. Noi am folosit Baby Calm (care are aceeasi compozitie ca Baby Drink, mai putin sucroza si este mult mai ieftin);
- eu am respectat cu strictete cele 3 ore intre mesele de lapte. Doar de cateva ori i-am dat la 2 ore si jumatate. Suzeta ne-a ajutat foarte mult sa scapam de urlete cand vroia sa manance mai devreme;
- Matei a baut numai Nan si acum bea Nan Junior pana la 2 ani cand ii voi introduce laptele de vacuta.
Daca nu accepta un anumit tip de lapte praf, trecerea la alt lapte praf se face treptat (se inlocuieste cate o masura pe zi).

Citat:
citat din mesajul lui dany26

salutari dulci!

miha felicitari cumnatei tale; si iti dau si eu 2-3 sfaturi desi e foarte corect ec a zis oana:

1. cele mai bune biberoane ar fi AVENT pt ca au gauri f mici, dar si NUK sunt ok; o tetina cu gaura mare ii poate provoca colici (deci clar trebuie tetine speciale pt varsta ei)

2. eu stiu ca laptele praf se digera mai greu decat cel de san si trebuie sa pastreze macar 2 ore intre mese chiar 3 ca sa nu se amestece cel vechi cu cel nou

3. ar fi foarte bine sa ii dea de pe acum neaparat picaturi impotriva colicilor ; BONISAN sunt din plante si sunt f. bune- scrie pe ele cate trebuie sa ii dea pe zi; si ceiutz BABY DRINK

4. eu stiu ca apa plata nu trebuie data decat de pe la 4-5 luni; dar ceiutzul e ok

cam asta ar fi principalul

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

AL DOILEA CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

La multi ani 2009!

Sa fie un an bun, plin de lucruri bune, sa fiti fericite bulgarasi si globulete si de cei dragi voua!

Fug sa citesc din urma!

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26
la varta asta putem sa le dam kiwi cu seminte cu tot??

Eu i-am dat Amirei.

BB,cumatra mea,nana Amirei stiu ca foloseste Duphalac pentru baietelul ei de 4 anisori. Dar din cate am inteles,doar in perioadele de criza si cand efectiv se chinuie si plange sa iasa.
Daca Iasmi face si de cate 2 ori pe zi si nu se chinuie,zic eu ca nu e constipatie si cel mai bine ai fi sa "jonglezi" din alimentatie.

Va multumesc mult pentru sfaturi.
In seara asta am fost in vizita la soacra-mea si ne-am intalnit acolo.Nu stiu cat va tine ea cont de sfaturile din afara,ca e influentata si tine tare mult la parerea maica-sii.Treaba lor,fiecare isi creste copilul dupa cum crede de cuviinta,nu? Nu-mi place si detest sintagma asta,dar ma enerveaza teribil cand eu chiar am bune intentii si cineva,gen soacra-mea ma ia peste picior cu "doamna doctor cum crezi ca ar fi mai bine..."? La urma urmei daca are nevoie de sfaturi si pareri am sa-i dau teancul de carti pe care le-am studiat si eu la randul meu,ca e femeie invatata si stie sa citeasca ,are si internet...
Ufff...oare chiar m-am enervat? [:-))))]

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA - legat de intrebarile tale:
-NAN - nu e nicicum scarbos la gust, papa fata unei prietene si e f bun, noi am papat lactogen(se recomanda ca are bifidus); singura diferenta intre milumil si nan este diferenta de grasimi - milumil e mai gras , asta este si faprul pe care deseori nan-ul constipa; analiza asta am facut-o eu intre cutiile de lapte in farmacie la cumnata-mea,si pe urma am intrebat si dr - ca si eu vroiam sa trec pe mult laudatul milumil;dar acum bem nestle junior 1+;
- tetine de un singur tip; noi am folosit avent, chicco, nuk, am ramas pe nuk de silicon tesite;

- sterilizatorul e doar cu apa;
- la bebeii hraniti cu formula trebuie sa se faca un program ca laptele praf se digera mai greu...adica o pauza de vreo 2 ore , cel putin; poate sa incerce treaba asta cand se apropie de 2 luni;

poate ca raspund tarziu, si or mai fi multe alte raspunsuri...

BB - noi am folosit lass baby, e f buun, dar nu cerdca ii trebuie Iasminei, daca iese singura, fara chinuri; si a mea face tare, niste bobite unite, dar ea a avut adevarate faze in care nu iesea, asa ca acum mi se pare ok; mai da-i cartof, para...

DANY - se poate da kiwi cu seminte, daca vrea copilul; eu ii mai "scap" seminte, dar nu prea ii place ce simte

MIHA - NU TE ENERVA! mai, daca nu vrea sfaturi, sa fie sanatoasa! eu am 3 prietene care cereau si inca imi mai cer sfaturi si nici asa nu-i comod; doua dintre ele au fetitele de 6 luni si se diversifica dupa schemele mele, ca eu oi fi avut mai mult timp de citit...+ completarile de la medicii lor;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

..ca tot nu am gasit niciun raspuns care sa ma lamuresca pe forum, am inceput sa ii dau ulei din ficat de cod si nu ii mai dau immuno baby; e un pic maigreu de luat, dar mai vedem;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Azi am fost la sanius.

Ellis,parol ca nu fu cu intentie sa-ti fac in ciuda.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Azi am fost la sanius.

Ellis,parol ca nu fu cu intentie sa-ti fac in ciuda.

VINE EA, IARNA, SI LA NOI

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...

suntem tare maraiti, a plans ieri si alaltaieri seara de nu s-a mai vazut asa ceva...(ai mei s-au speriat, au vrut sa ni-l aduca inapoi acasa).... si cred ca e vorba de maselute, dintisori...saracu...

miha, ti-au cam zis fetele ce am vrut sa-ti zic si eu... cu mentiunea ca pt. dezinfectat eu foloseam solutie de la CHICCO (se pune intr-un vas cu apa)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Azi am fost la sanius.

superbe poze, superb peisajul, superbi copii !!!.......vrem si noiiiiiiiiiiiiii...............

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis, miha, pt raspuns. miha daca mai ai ceva ideei cu alimentatia le accept bucuroasa. am incerc o gramada de variante. une;le au mers bine dar apoi a revenit la "bilutele" ei...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput