Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, imi pare rau ca eric nu se simte bine!!!
cait ai spus ca ai dat pe zebra aceea??? mie mi-o poate aduce cineva din germania cu 260 ron. aici am vazut ca e cam 350-380 ron .

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu am pierdut firul..de ce e Eric la bunici? poate plange ca va vrea pe voi. al meu doarme f greu in alta parte. sau nu doarme. asta ziua, ca noptile tot acasa ni le petrecem.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ancad ce sexy e aia mica cu tatuajul de pe burtica; ce bine ca la voi e chiar cald in camera de ai lasat-o asa golasa

mihaaaaaa trimite si puiutzilor nostri din buc zapadaaaaaaaaaa!!!!!

bb, ellis si miha mersi pt raspuns! ce ma bucur ca ii pot da kiwi, de abia astept; sper sa gasesc de cumparat maine, mai ales acum iarna ca are muuuulta vit. C

roxy povesteste-ne vacanta voastra!!!!!!!!

NOAPTE BUNA TUTUROR!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, miha, pt raspuns. miha daca mai ai ceva ideei cu alimentatia le accept bucuroasa. am incerc o gramada de variante. une;le au mers bine dar apoi a revenit la "bilutele" ei...

Mierea ati incercat-o?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

bb si eu i-am dat lui serban lass si a functionat tare bine cum spunea si ellis, de fapt ii dau toate produsele de la aceasta firma mai putin imuno.
cand are dureri de dinti ii dau calma care e la fel de bun, deci poti folosi cu incredere.
eu ca sa-l mai ajut la scaun ii mai dau fructele pasate cu tot cu coaja si am vazut ca merge tare bine.
fetelor care mai este programul puilor vostri de masa si somn?
azi am incercat sa-i dau lapte cu stelute fidea, am crezut ca-l pacalesc dar ti-ai gasit, a scuipat si cel mai mic rest de steluta si dc ati sti ce bun e ca am pus si un pic de baton de vanilie.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu e tatuaj..e hemangiomul micutei

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

ellis, miha, pt raspuns. miha daca mai ai ceva ideei cu alimentatia le accept bucuroasa. am incerc o gramada de variante. une;le au mers bine dar apoi a revenit la "bilutele" ei...

Mierea ati incercat-o?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

miha,dimineata pe stomacul gol trebuie nu?? am incercat asa dar nu vrea sa accepte nimik inainte de lapte...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui totulii

bb si eu i-am dat lui serban lass si a functionat tare bine cum spunea si ellis, de fapt ii dau toate produsele de la aceasta firma mai putin imuno.
cand are dureri de dinti ii dau calma care e la fel de bun, deci poti folosi cu incredere.
eu ca sa-l mai ajut la scaun ii mai dau fructele pasate cu tot cu coaja si am vazut ca merge tare bine.
fetelor care mai este programul puilor vostri de masa si somn?
azi am incercat sa-i dau lapte cu stelute fidea, am crezut ca-l pacalesc dar ti-ai gasit, a scuipat si cel mai mic rest de steluta si dc ati sti ce bun e ca am pus si un pic de baton de vanilie.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/UnAn# POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

totuli, mersi de raspuns.
pai iasmi papa fructe, ea singura, si cu coaja si fara dar tot asa face. deci, ea face, chiar si de 2 ori pe zi, fara sa se chinuie (roseasca la fata) doar ca sunt bilute.
ca si program: mai nou ne trezim la 9-10 (deci cam sarim peste o ,masa) .... cand bea 300 ml lapte. apoi la 12-13 e masa principala (mancare calda, gatita) plus fructe (uneori si intre mese papa fructe) sau ceva dulce apoi nani de pe la 13 pana la 16 cand papa si dupa joc si voie buna pana pe la 20 cand o ia somnu' si eu tre sa o distrez... ca sa o tin treaza pana pe la 21 fara cand ii dau lapticul si somn de voie pana dimi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
miha,dimineata pe stomacul gol trebuie nu?? am incercat asa dar nu vrea sa accepte nimik inainte de lapte...

Da,asa ar fi ideal,dar ii poti amesteca si cu lapte.
Ce fel de lapte ii dai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Da,asa ar fi ideal,dar ii poti amesteca si cu lapte.
Ce fel de lapte ii dai?

de vaca-vaca...

_

Mergi la inceput