Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
diarux spune:
de fapt voiam asta ![]()
![]()
, da s epotriveste si celalalt.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
moni_or spune:
DIARUX, retrag ce-am spus daca-mi arati poza de care vorbea Anaxena intr-o vreme, aia de si-a pus-o pe desktop 
ANKA, nu vezi ce dulce te pupam toate, iti mai trebuie zahar inca la reteta?
MAITREYI, da si tu lovitura de gratie cu ce-ai gatit, sa murim toate. Minitartele cu mere si bezea sunt dupa reteta lui Biri? ![]()
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or DIARUX, retrag ce-am spus daca-mi arati poza de care vorbea Anaxena intr-o vreme, aia de si-a pus-o pe desktop ![]() |
fataaaa! tu ai innebunit de tot???shshshshst! ca tocmai uitase lumea de ea!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or DIARUX, retrag ce-am spus daca-mi arati poza de care vorbea Anaxena intr-o vreme, aia de si-a pus-o pe desktop ![]() ANKA, nu vezi ce dulce te pupam toate, iti mai trebuie zahar inca la reteta? ![]() MAITREYI, da si tu lovitura de gratie cu ce-ai gatit, sa murim toate. Minitartele cu mere si bezea sunt dupa reteta lui Biri? Monica, mami de Luca 17.07.2008 |
ihiiiii
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
SunSmile spune:
Fetele multumesc de atentionare, i-am raspuns pe pm colegei cu problema! Sper sa fie bine! Doamne Ajuta!
Cu voi vorbesc maine pt ca acum sunt in totala-totala viteza! Seara buna!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
moni_or spune:
BIRI, eu as vrea sa get a room, da nu stiu daca-i de acord profa, sa nu patesc si eu ca Vasilica, sa ma duca cu vorba. Ca eu sunt mai masochista de felul meu, de cand m-a amenintat profa ca ma stranguleaza parca m-am indragostit asa, putin
Hai ca am luat-o razna complet, ce face un copil cuminte dintr-o mama. Ca vreau sa va zic ca azi am avut cel mai cuminte copil de cand s-a nascut. Toata ziua a tors si a gagait si a ras de sa nu-l recunosc. Sa vedem cat tine minunea.
MAITREYI si eu fac prajitura marca Biri maine, da nu sub forma de tarte ci asa, normala. ![]()
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
diarux spune:
mai, mai , mai...care mai de care mai demente pe forumu' asta, zau! BIRI te stiam fumeie serioasa...hmm.MONI e clar..de la sarcina ti se trage.![]()
![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
diarux spune:
aaa....si cand te gandesti ca voiai sa pleci de aici...ntz ntz ntz...iete ce pierdeai!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
ankuta_1982 spune:
Ruxi "DIARUX, retrag ce-am spus daca-mi arati poza de care vorbea Anaxena intr-o vreme, aia de si-a pus-o pe desktop"
subscriu si eu o vreau
ankuta

Anna (5.02.2007) si