Pepenasi de iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Ankalaura ce ar zice barbactu' daca te imprumut vre-o 2 ani? Ca prea faci tu de toate si eu nu am cand, nu stiu daca ma credeti dar copchil mai "rau" ca al meu eu nu am mai vazut, pur si simplu ma disperat azi nu mai stiu ce sa-i fac plange intruna si e maraita, acum rade cu gura pana la urechi in sec doi plange in hohote HELP!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ntz-ntz Ankuta ia stai tu la coada nene ca pe profa o revendica o gramada de fomei

bei Rux pai arata-ne domne odata ce pierdeam

deci eu vreau o praji/tort ceva insiropat cu mult cognac sau alt alcool ...inca mai caut. sariti cu idei cine are. neaparat cu muuult alcool

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Nu stau bre, nu stau! Acum vreau!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

rux si eu vreau the poz(n)a

ankuta nu ma bag daca nu is intrebata da' daca tot ai intrebat...stii proverbul ala cum ca "nu exista baba frumoasa si copil cuminte". cred ca e cam mult spus ca ai un bebe "rau"...ceva nu ii convine...poate chiar starea ta de spirit...poate nu esti relaxata destul si te simte....daca tu nu ii oferi increderea de care are nevoie ca sa inteleaga lumea nici nu ai cum sa te astepti sa fie vesela si zambitoare all day long...poate e ceva in comportamentul tau care o face sa fie asa...eu nu cred sa existe copii dificili de la natura ci mediul in care traiesc ii modeleaza...nu stiu...zic si eu...nu da, nu da

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ce dezmatz domne aici pe forum..

io am fost in real si am venit leshinata, ce criza domle, nu/i nici o criza la romani, magazinul se golea vazind cu okii, noroc ca eu am fost dupa huggies si servetele

in alta ordine de idei, purci a halit de/a ras, un dovlecel si un morcov fiert cu ceapa, bleah, puteam sa jur ca nu pune gura da pana nu a halit tot nu s/a linistit..si am trecut prin piata si i/am cumparat o felie de dovleac din cel portocaliu, sfecla si ardei capiati, am voie sa ii dau? la sfecla si ardei ma refer mai mult..

in rest toate bune si frumoase, io nu fac pt rev decit paine, ca tot am masina si cartofi frantuzesti si cred ca si o tarta da cu branza fagaras ca nici branza de vaci nu mai era in real..

pupici la bostana

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ankule, ma speriasem, credeam ca pe barbatu-miu vrei sa il inchiriezi, ca il tot laud pe aci
Nu ar fi fost bai, ca eu vreau sa il inchiriez pe al Irlandeziei, iar ea.. poate si fara
Mor de oftica... n-am salvat poza profei, ca v-o dadeam eu si uite asa venea razbunarea mea!!!!

Mergi la inceput

Asa eu zic sa incep cu uralele de an nou ca maine nu stiu daca intru(daca ma lasa gandoaca mica).
VA UREZ TUTUROR UN SFARSIT DE AN ALATURI DE PERSOANELE DRAGI VOUA, UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI SANATATE SI BUCURII, CA DACA LE AVEM PE ASTEA PUTEM MUTA MUNTII DIN LOC! VA PUP PE TOATE SI SA REVEDEM IN NOUL AN NUMAI CU VESTI BUNE( CAMY )
Si acum sa va spun oful meu de rev sunt singura, sotul lucreaza, este primul an in cei 8 de cand ne stim cand fac revul singura, asa ca daca ati iesit toate din butoi intru eu, si nu mai e loc asa ca nu va faceti planuri vreuna!
Va pup apasat si va urez noapte buna noi plecam la o baita in doua!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hai sa va zic asupra carui meniu am agreat...

> Salata boeuf
> Salata de ton
> Friptana combinata - pastrama de vitel + pulpane de pui + carnaciori
>> Garmitura leguminoasa - cartofi + mazare + broccoli la aburici (eventual cu un mic sos alb, daca oi avea chef sa fac, sau unul de mustar... sa vad)
> Saratele cu chimen
> Muffin cu banane

Nimic fancy, nimic care sa ma tina ore in bucatarie... Si cand te gandesti ca maine abia cumparam majoritatea ingredientelor... si eu am uitat ca maine e deja Anul Nou...

Mergi la inceput

Draga Maitreyi daca eu sunt cum sunt nici dispozitia sotului nu-i convine? nici a bunicii nici a matusiilor? eu nu cred!
Pai toata lumea care o stie a zis ca o avea ea ceva niscai discomfort dar e si rea, cel putin buniciile care au crescut atatia copii au zis la fel, nu-i convine nimik si pace! Ti-o dau cu imprumut vre-o saptamana ca-ti garantez ca dupa doua ore vii urgent inapoi cu ea!
Apropo am o prietena din alta localitate si cand a venit la botezul dansei a stat vre-o 2 zile , saraca a ramas traumatizata a zis ca nu-i trebuie copii daca ii iese si ei unul asa de rau?
o zice o persoana. doua dar cand toata lumea zice iti mai pui si niste semne de intrebare, nu?
Din aceasta cauza nu am venit nici la intalneala ca unde ma duc sta 5 minute si apoi incepe jalea!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Helau fete cucuiete!!

Noi am lipsit putin cam mult, da' am tot fost prin vizite, am fost si la patinuar si in oraselul copiilor cu Mirunica, am fost si la tara si acu' ne-am asezat confortabil in barlog si asteptam anul nou.

Ce atmosfera vese la e aici!! M-am distrat de Ruxi, Moni si Biri, si am balit la bunatatile pe care le etalati...

Noi suntem bine, nu tu urma de dinti, insa radem tot mai mult, si din orice, chiuie de numa numa, doarme mai bine, pfui pfui sa n-o deochi!

Am vazut ca la capitolul trecut se vorbea de papa pt. bebei. Noi momentan mancam asa: fructe - mar, para, caise, banane, suc de clementine/mandarine; legume: cartof, dovlecel, conopida, morcov, telina patrunjel, bostan, fasole verde (numa o data, si nu i-a placut, asa ca ma gandesc sa o maschez in pireu de cartofi). De fapt, pireul de cartofi e baza, in care maschez alte legume pt. ca altfel nu le mananca. A mancat de 2 ori si galbenus, si nu a patit nimic, dar am auzit ca e prea devreme si nu i-am mai dat. CAND POT SA-L REIAU??. Mai mananca si cereale de porumb cu orez si banana sau mar si morcov. De obicei ii pun cate o lingura de cereale in pireul de fructe, sa-l mai ingroase.

POT SA-I DAU SPANAC SI MAZARE?? Mazarea cum i-o dati, din aia congelata, sau tre' sa fie proaspata??

Cu ce as putea sa combin bostanul? Ca noi il mancam la cuptor, da' ei i-l dau fiert, gol. Cu ce ar merge combinat?

Pot sa-i dau deja branzica? Daca da, e bine daca-i dau dimineata cu fructe, in loc de cereale? Sau este un moment al zilei cand sa i-o dau?

Scuze ca v-am bombardat, da' acu am apucat sa scriu si de muuult vroiam sa va intreb chestiile astea. Simt ca tre' sa mai imbunatatim meniul de pana acuma.

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori!

La multe lunite pepenasilor ce s-au aniversat zilele astea!
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SAU STEFANIILOR!!
si mii de scuze pt. intarziere .

Va pe toate, spor la pregateli!
Noapte buna si linistita!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput