Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Claudia, verisoara mea si-a supt degetul pana la 5 ani si ceva. Avea rani nasoale si nu vroia sa renunte! Acum este un copil foarte echilibrat, are degetul fara niciun cusur! Pe cuvant! Mi-am supt si eu degetul vreo 4 ani, nu am nici dantura stramba, nici degetul aiurea, a, si vara-mea are dinti super, si nicio carie.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

dantura tine si de mostenire...ce sa zic...dar ma deranjeaza cand ii vad degetelul...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privsti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau ce faci, va pregatiti de petrecere maine seara? naty, bitza care doar a iesit dupe canapea,tuchi,blanka ce faceti?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, dupa o perioada de stat acasa (zile libere mai multe, concediu) de fiecare data am avut acelasi spectacol...desi nu mai alaptam, sa zic ca-i transmiteam asa starea... de fapt nici nu-mi percepeam starea de agitatie ca ma intorc la serviciu, atat de fin e simtul lor, el se "incarca" si toata noaptea ma termina cu trezitul (desi de regula doarme). asa ca ma tem ca-ti face un cerc vicios, si va fi si mai mare agitatia ca de obicei. eu m-as duce cu gandul ca e in siguranta, ca mama m-a crescut si pe mine (inca pe mine nu m-a crescut ea, ci bunica) si poate sa faca fata la o noapte. daca nu va face, ma va suna si voi sti. dar pana atunci folosesc timpul la maxim.
ia incearca: macar daca tot nu stau cu el, sa ma distrez, macar sa merite timpul petrecut fara puiu' mic!
si...pentru echilibrul copilului, noi suntem responsabili si de echilibrul cuplului, ca asa le asiguram o dezvoltare benefica, nu? iar cuplul e din 2, ca din 3 e triplu

fetelor, s-a stricat robinetul la baia mare... curge rau

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

zoze...am promis pagina 20

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hai,mai Miha ca mie mi-a placut cum ai scris!
ma duc la nani,ca prea multe flori am dat azi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

luny, dupa o perioada de stat acasa (zile libere mai multe, concediu) de fiecare data am avut acelasi spectacol...desi nu mai alaptam, sa zic ca-i transmiteam asa starea... de fapt nici nu-mi percepeam starea de agitatie ca ma intorc la serviciu, atat de fin e simtul lor, el se "incarca" si toata noaptea ma termina cu trezitul (desi de regula doarme). asa ca ma tem ca-ti face un cerc vicios, si va fi si mai mare agitatia ca de obicei. eu m-as duce cu gandul ca e in siguranta, ca mama m-a crescut si pe mine (inca pe mine nu m-a crescut ea, ci bunica) si poate sa faca fata la o noapte. daca nu va face, ma va suna si voi sti. dar pana atunci folosesc timpul la maxim.
ia incearca: macar daca tot nu stau cu el, sa ma distrez, macar sa merite timpul petrecut fara puiu' mic!
si...pentru echilibrul copilului, noi suntem responsabili si de echilibrul cuplului, ca asa le asiguram o dezvoltare benefica, nu? iar cuplul e din 2, ca din 3 e triplu

fetelor, s-a stricat robinetul la baia mare... curge rau

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

esti super, ca de obicei! tot maia m-a crescut insa si pe mine! nu mi-e de mama ca nu s-ar descurca, ci de micul terorist care urla dupa tzitzi si eu nu am reusit sa-l linistesc altfel..poate mama reuseste, trebuie s-o incerc si p-asta! hai ca aproape am chef sa ies maine!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

noi nu facem nimic special de rev, mergem la niste fini (Simo), in ideea de a fi noi doi, in alt context decat casa, vom face aceleasi lucruri pe care le-am putea face si acasa.
iar Luca ramane cu ai mei.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

WoW,Oana..tare cu tiramisu in direct

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitolul urmator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

va era dor de mine?
am bucatarit la greu, sa fiu rupta de spate azi nu maine!
raportez DOUA torturi de mere produse, maine fac frisca si gata!( unul e cadou pt cineva!0, o poienita cu ciuperci a la Bubu, o salata cu ton si fasole rosie a la mine, o ciorba de perisoare...si foarte multe vase mirdare pe care le spala randunoiul!
de cand n-am mai ciripit am fost si in vizita la sister, am spalat si culcat copiii si am tras un ochi si pe-aici!
Am admirat minunatele poze de Mimonix si am sorbit povestea ei, de fapt a lor, am vazut poze cu blonzii puiuti de sirena( Ariel, v-ati luat Teveu, ai cedat ispitei?) si nu stiu ce am mai vazut ca-s rupta!

Imi plac povetele de psiholog de Miha de la Baia mare!

pe cine n-am numit si n-am pupat sa nu se supere, ca zau daca mai poci!
A, si toata agitatia mea cu bucatareala e pentru ca o sa vina niste amici ( cei cu care am fost la munte!) la noi de Rev si n-o sa mai fim singurei!

Asa ca am si eu motiv sa pun o masa frumusica si sa ma aranjez un pic, ca randunoiul meu nu vroia sa facem nimicuta!

ma duc sa ma milogesc de un masaj pentru salele mele batrane si bolnave, va pupez pe toate si va urez noapte buna!

Peseu!Mihutza, fruntea sus, sunt convinsa ca nu ti-e usor cu impachetat si despachetat si mutat si fara net....intr-o zi o sa razi de amintirile astea si o sa-ti fie tare bine! Important e ca o ai pe Andruta si ca sunteti impreuna! si un an nou cum n-a mai fost niciunul pana acum de bogat si de frumos!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput