Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Bravo bravo bravo Sebastian si Mihaita

La multi ani sarbatoritilor... Surubel si Iulia, Alex si Raisa

Mimo si pentru ce ai scris si si numa’ asa!

Mihaela, ne “vedem” doar la anul? La multi ani, sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti!

Luny, asa e, vom gresi, ca nu suntem robotei, dar ne iubim puiutii si o sa o scoatem noi la capat. Si sfatul meu e sa te duci optimista, ca te simte puiu’ ca esti stresata si va fi si el stresat. Si uite asa va stricati reciproc noaptea. N-o sa fie capat de lume, ca se intoarce mama la el, iar tu meriti atata rasfat dupa anul 2008.
Bafta cu canita!

Bitza

Naty, tare faza cu nai nai nai! Cu personalitate Iulia! De 11 luni!

Claudia, important e ca are o mama ce o iubeste tare tare tare! Si care se ingrijeste sa-i fie bine.

Dialog tata/fiu, randunoi-Luca:
Randunoiul: bla-bla-bla-bla-bla (nu stiu ce-i povestea el acolo) si termina cu “No! Treaba-i asta?!”
Luca, se uita luuuuuuung la tat-so, apoi cu intelepciuce rosteste: TLEABA
Am fost pe spate de ras.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,ce frumos!asa sunt de scumpi copii cand zic Vorbe asa de Mari
Simo-Mimo,succes la curcanul umplut!tinem pumnii!mai,ce te-ai apucat si tu de gatit!
Claudia,chiar ca ne-am gasit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

zoze, precum vezi, sunt pe aproape

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Surpraaaaaaiz!
http://www.bucataras.ro/atentie-miercuri-dimineata-de-la-1000-preparam-live-un-tiramisu-va-asteptam-cu-sfaturi/

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha asteptam un raspuns de la tine...mai, ma simt putin vinovata ca il las, stiindu-l tzatzo dependent...si mi-e mila...parca as lasa balta tot si as sta cu el ca de obicei...parca as sta si singura cu iub...habar n-am..si m-am si umplut de bubite pe fata, si CM tot nu mi-a venit, asta o fi explicatia, o fi CM pe drum..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

PS Mimonixul maine va face curcan umplut Cred ca nu se simte prea bine A vazut prea multe filme cu Craciunul Sa-i uram succes !

Esti mortala! "Sa-i uram succes!"

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,stai linistita ca nu va pati nimic Matei!Relaxeaza-te!!!si simte-te bine!

Mergi la inceput

acum pe tema de azi:

nu stau nici bine, nici rau cu banii, se poate si mai rau, dar si mai bine. dar oricat de multi bani as avea, tot nu vreau sa-i ofer TOT ce-si doreste, ci lucrurile sa fie cernute cu discernamant. nu vreau sa aiba ceva pentru ca are fite, ci pentru ca-l ajuta sa se dezvolte (ori ca e joaca, ori ca e treaba, tot dezvolta). probabil ca el va avea masina la 18 ani, poate influentata de faptul ca eu tare mi-am dorit una atunci, dar chiar daca o sa am posibilitatea sa o iau noua, nu voi face asta, va trebui sa puna mana sa invete s-o respecte, s-o repare (are cu cine), s-o intretina. nu va primi lucrurile "de-a gata".
sper sa pot ca prin educatie sa capete independenta in decizii, respect fata de cei din jur si fata de sine, inclusiv in luarea deciziilor (atat cat se poate psihologic vorbind- pentru ca adolescenta de exemplu este perioada cu cel mai mare conformism la gasca, desi tocmai atunci se bat cu pumnii in piept si-si cer independenta!)...
of am obosit...
ideea e e important ce ne dorim pentru ei...nu cred in ideea ca nu trebuie sa-ti faci planuri pentru copii...adica da, nu trebuie sa-l obligi sa-i placa matematica daca e talentat la pictura... dar am obiective de atins ca parinte...ce ziceam mai sus: vreau sa fie o persoana autentica cu el si cu ceilalti, verticala, responsabila... iar de simtul umorului se ocupa tat-su. vreau sa-si poata asuma riscuri...moderate adaug eu ca mama...

dar pana acolo e cale luuuuuuunga, si o sa iau fiecare etapa, asa cum am luat sarcina zi-dupa zi.

iar aici, cu voi, sigur ne vom gasi cele mai bune solutii

bai, ce m-am desfasurat, si nici coerenta nu cred ca am fost, ca asta e o poveste de fata-in-fata, nu in fata tastaturii

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Luny,stai linistita ca nu va pati nimic Matei!Relaxeaza-te!!!si simte-te bine!

multam ptr incurajari!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ela de Rev stam acasica,poate dupa 12 sa pelcam intr-o vizita scurta la niste prieteni ca ne-au invitat.Daca vrei sa o vezi pe Antonia Craciunita intra la poze.SI eu l-am vazut pe Mihaita in pozele de Craciun.

AM mai vazut si alti bebei...dar nu am apucat sa scriu.De fapt, cred ca i-am vazut pe toti.Am fost mai mult pe drumuri de mi s-a urat efectiv.
Lianaaaaaaaaaaaaa unde esti????Am pus poze si acum nu mai intrii????sau te-ai suparat asa de tare

Mihatp

Luny eu zic a te relaxezi si sa-l lasi pe Muffy la ai tai, daca este ceva si nu se inteleg cu el ,va urcati in masina(sau taxi) si va duceti la el, ca doar este tot in Bucuresti....iar daca hotarasti sa raman cu voi acasa, la cat de des se trezeste are toate sansele sa petreaca primul Rev cu voi.
Eu ma tem ca Antonia se va trezi speriata de la atatea petarde si artificii......vedem...

AM uitat sa va zic ca am primit cel mai frumos cadou de Craciun.....Antonia in ajunul Craciunului m-a strigat constient MAMA.....si sunt foarte fericita.
Mai bombane ea ceva de genul baba......

AM vazut ca ati scris si ce meniu aveti de rev.......o sa va scriu si eu ce am hotarat sa fac de mancare.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput