Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 24

marius spune:
Sa faca o galagie infernala patul (in concediu) si sa ne mutam pe jos.... daaaa de mai multe ori chiar
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mindy spune:
Asta cu patul galagios si noi am patit-o de mai multe ori si mutat pe jos. E bine cand poti muta si salteaua. Daca nu, era vai de coatele si genunchii nostri! Iti vine sa porti genunchiere.
Dar in natura? Teoretic pare totul asa de romantic..briza, aer caldut de vara, pasarit de ciripele.. si defapt te alegi cu niste muscaturi de tantari chat China si zgarieturi de la crengi sau alte chestii contondente.

marius spune:
Eiii depinde de loc(atie). E Ok daca este iarba si o patura, sau nisip, sau in apa
, sau pe o saltea pneumatica, whauuu ce am ajuns sa scriu!!!!
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Eiii depinde de loc(atie). ![]() ![]() Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Pe nisip sa faci tu!

_
Tzuni

marius spune:
Ooo daaaa... pe malul marii e super
Pagina legislativa

MadameBovary spune:
Ati ajuns sa vorbiti de paturi care scartaie si de scanduri care cad? E grav! Noi am cazut din pat la un moment dat
. Era salteaua ciudata si ne-am pravalit. Da' nu ne-am oprit. Bine, el era intens tot acolo, mie imi venea sa rad si sa il injur in acelasi timp pentru ca ma lovisem
. Da' m-am abtinut ca sa nu stric momentul.
I never fake ... sarcasm

misha71 spune:
Tantzo esti off-topic, asa ca inchid subiectul
Tu zi acilisha ce zgomot ai scos, nu cum a cazut patu' cu tine....obezo!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

MadameBovary spune:
Cu zgomotele v-am mai lamurit eu si mai devreme, nu ma mai repet. Sunt destul de zgomotoasa, dar depinde si de ce se intampla, sincera sa fiu. Si cu CINE! Si de ce-mi face
I never fake ... sarcasm

marius spune:
citat din mesajul lui MadameBovary![]() [...] dar depinde si de ce se intampla, sincera sa fiu. Si cu CINE! Si de ce-mi face ![]() I never fake ... sarcasm |
Cum ar fi?

Pagina legislativa

misha71 spune:
citat din mesajul lui marius Cum ar fi? ![]() Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
E clar! Pina si Marius ne-a pierdut pe drum, dincolo!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor