Curiozitate perversa

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pai deh, daca stie sa ma starneasca si cum sa sa ma starneasca, atunci vocalizele sunt pe masura . De regula daca e mai hard asa ma si exprim mai tare

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Pai deh, daca stie sa ma starneasca si cum sa sa ma starneasca, atunci vocalizele sunt pe masura . De regula daca e mai hard asa ma si exprim mai tare

I never fake ... sarcasm

Da' ce Tantzo, ori faceti ori te da cu capu' de pereti? ca io n-am priceput !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cum ar fi?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

E clar! Pina si Marius ne-a pierdut pe drum, dincolo!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Gandesc incet, e duminica, adica? pe unde cum si in ce fel?

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

Pagina legislativa

Cam pe la Cap.6. Acu' am ajuns la cap.12

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Ehhh nu merg eu asa pe la toate capitolele.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

Cum ar fi?
Pagina legislativa

E clar! Pina si Marius ne-a pierdut pe drum, dincolo!

Pagina legislativa

Nuuu Marius ! Tu ca un moderator de soi ce esti vrei sa duci discutia pe fagasul cel bun dat de titlu !!

Fetelor, am citit aproape tot, am ras cat nu am ras in 5 ani dar picanterii de astea m-a invatat mama sa nu spun !

Super subiect !

Mergi la inceput

Pai haideti (inapoi) la subiect. Amuzant, eu barbat stau la capitolul curiozitati perverse la femine Dar asta nu inseamna ca nu ne putem conversa. Nu?

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ce facusi Marius de le-ai redus la tacere pe fetele glumete de aici?
Poate acum dupa week-end ceva destainuiri !

Mergi la inceput