Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 23

gabriella1 spune:
Tzuni,de la pitrinjel n-ai mai aparut! Ti-o omorat pana si curiozitatea !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

kokofemme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Daca orice sfat este bine venit atunci sugestia mea este sa ii prinzi capul si sa-l duci usor in locurile dorite fara sa-i spui nimic. Asa pur si simplu. Dar usor. |
O sa incerc sfatul tau....problema mea e ca domnul meu e cam pasiv si o sa fie greu sa il "teleghidez"

marius spune:
Eee, daca e mai pasiv nu inseamna ca nu merge. Fi tu activa pentru amandoi .
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui marius Eee, daca e mai pasiv nu inseamna ca nu merge. Fi tu activa pentru amandoi ![]() Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

marius spune:
Ahhhh masochisto
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui marius Ahhhh masochisto ![]() Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
io?ea!

da' ce curiozitate ma roade..eh,dac-ai sti !
ia citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131595&whichpage=1
na,zi si tu ,ce culoare va avea kupilu?

Gabriela

Tzuni spune:
N-am plecat, is in zona. Imi fac planuri de nunta cu petrinjelu' ca in voi degeaba imi pun speranta sa-mi gasiti unu' destept frumos si cu bani....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

marius spune:
Asta-i ca in povestea aia in care un barbat mergea pe strada si injura da mama focului
"da cum aia masii"
Acostat fiind de un politist si atentionat sa fie mai civilizat ca este totusi in spatiu public la care omul tot inainte
"dar bine cum aia masii.... "
si politistul satul il intreaba care e problema la care omul suparat:
"mi-a nascut nevasta...
pai si nu vroiai copilul?
ba da dar a nascut doi
pai bucura-te ce nu-ti doreai gemeni?
ba da nu asta e problema ci unul e alb si al doilea negru"
la care politistul descumpanit:
"- Cum aia a ma-sii?"
Pagina legislativa

kokofemme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
![]() ![]() Gabriela |
hahahahaha....iconurile sunt super

ma bucur ca v-am gasit. nu m-am distrat niciodata asa de mult citind forumuri. sunteti super! si cu umor de nota 12+

Mindy spune:
citat din mesajul lui marius Daca orice sfat este bine venit atunci sugestia mea este sa ii prinzi capul si sa-l duci usor in locurile dorite fara sa-i spui nimic. Asa pur si simplu. Dar usor. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Bine zici! zic din proprie experienta

Fetelor dar de momente mai haioase ati avut parte?
de genul cand cand el continua sa faca o chestie care crede ca pe tine te da pe spate si tu de fapt gemi de durere? :)
Sau sa cada o scandura din pat cand ti-e lumea mai draga?
Sau el sau ea sa ragaie usor din greseala si sa vina un miros de carnat usturoiat da sa iti vina sa iei o pauza de aerisire.
Uf, filmele astea cum denatureaza realitatea.. :)