Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 22

marius spune:
O eugenie vreau si eu
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius O eugenie vreau si eu ![]() Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
da? da matanii nu prestezi?

eujenia e da la pas'opt,mai vrei?

si zi ce-ai facut la munte in inghesuiala.Tu crezi ca eujenia se da numai pe cereri?tre' sa te "spovedesti", neica!Iote aici, ca-i loc.Zi tat,tat ca ma arde o curiozitate de uitai sa-i pun lu' organu' pachet .Sa nu chemati azi politia ca organu' e flamand ! N-are vlaga !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

marius spune:
Las' ca de va fi cu ochi o sa rada 23 ore din 24 sa semene cu mama-sa nah!
O sa pun si poze de sus de la Arieseni. Va spun eu cand.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

gabriella1 spune:
poze indecente?
auzii io ca unii nu pot sa se "ezprime" si pun poze.Moama,da' ce le astept !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

marius spune:
Eu cred ca pot sa ma exprim deci... slabe sanse.
Pagina legislativa

Tzuni spune:
Io cred ca voi nu vreti sa-mi gasesc jumatatea! Ooookkkkk....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

misha71 spune:
ba zau ca vrem, da' cautam. Nu ziceai tu sa fie cu epoleti? Acu' masuram epoletii sa fie numa' buni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

LoraG76 spune:
Hai ca epoleti se gasesc si-n Moldova...
Marius, asteptam pozele de la Arieseni!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

kokofemme spune:
buna fetelor!
am si eu o intrebare tangenta vis-a-vis de subiectul discutiei,si anume intimitatea. fiind noua pe site,, va rog aveti rabdare cu mine, ca nu stiu unde sa postez si sa intreb.(deocamdata)
intrebare intrebatoare: cum ii sugerati iubitului/sotului unde anume sa va atinga sau sarute, fara sa ii lezati imaginea de mascul atotstiutor pe care unii(poate mai toti ) o au in momentele intime?
orice sfat va fi binevenit

marius spune:
Daca orice sfat este bine venit atunci sugestia mea este sa ii prinzi capul si sa-l duci usor in locurile dorite fara sa-i spui nimic. Asa pur si simplu. Dar usor.
Pagina legislativa