LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 19
anca.b spune:
Elle, beau si eu din cafeaua ta virtuala. si eu am o stare de kko...sper sa treaca pina la 12, sa nu intru in noul an cu botu' pus. cu soacra, n-o baga in seama, o fi si ea melancolica...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:

OCTI

MATEI, ALEXANDRU, ERIC

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta io am o stare cam aiurea .. e primul an cand nu avem nimic programat de revelion .. toti prietenii nostri sunt plecati si noi am ramas singurei .. asta si din cauza mea ca lucrez .. asa rau imi pare ca nu mi-am luat liber de revelion .. puteam sa plecam la munte undeva .. in fine, asta e, n-am ce face .. asa ca vom sta ca doi pensionari obositi .. si cred ca nu ma prinde 1 noaptea treaza .. as vrea mai mult sa plec de acasa sa nu-i vad mutra acra a lui soacra-mea .. nu stiu ce naibii are dar are frate un bot in ultimul timp, zici ca i s-au inecat toate corabiile .. aseara au venit ai mei pe la noi si ea a fugit in celalat apartament si nu a mai scos capul de acolo nici macar sa vina sa-i salute .. |
Noi nu numai ca stam acasa, singurei la Hotel Plapumioara :-) dar mai vine si bunica sotului meu la noi, s-a autoinvitat, ca e singura si depressed etc si ramane la noi peste noapte. Macar aduce ea mancare, eu am facut doar niste pulpe de pui la punga Knorr, fac piure de cartofi si salata, avem tort si aperitive, ea aduce din alea mai elaborate, dar parca vad ca o sa ramana pe masa.
Eu cred ca ma culc la 10 si poate ma trezeste cineva la 12 pt ciocnit sampanie...mi-e super somn, Sofia a dormit azi noapte snur dar s-a trezit dimineata fresh la 5.40. Asta-i ora???? Era o bezna...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:
LauraI, cred ca ti se rupe sufletul! curaj mult! o sa vezi ca fi bine!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Neata la ajun de an nou!
Laurici, sunt sigura ca Thea si bunica se vor simti bine cat veti fi voi plecati.Stai tu linistita si simte-te bine, ok?
Nici noi nu avem nimic pregatit pentru seara asta.Va fi una ca oricare alta.Ravi se va culca pe la 20.30 si noi ne vom uita la tv.Si ne va lua somnul.Da macar pana la 12 ne vom abtine sa ciocnim niste sampanie pe care nu stiu cum o vom desface sa nu-l trezim.
De pregatit o sa pregatesc doar niste peste la cuptor cu legume.Si un tortulet mic.Pt noi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ramonab spune:

OCTAVIAN GEORGE, sa cresti mare, frumos si sanatos.Si sa ai parte de tot binele din lume!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Ellenuta spune:
aha deci nu sunt singura in situatia asta .. eu sper sa ma prinda 12 noaptea treaza sa beau totusi un pahar cu sampanie cu sotiorul ..
noi avem salata de telina cu piept pui si maioneza, branzeturi cu nuci si struguri, fripturica la cuptor, parjitura cu ciocolata si tort diplomat (facut in casa. miri stieee ..)
anca iara inundatie ..
neaparat trebuie sa le ceri bani ptr reparatii!!
stancutza have fun cu bunicuta. bine macar ca vine cu papa la pachet.
ramo deci si voi pe acasa .. si la noi programul va arata aproape ca in fiecare zi .. baita la 9, papa laptic, somnic .. si apoi mai vedem.
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Ancab, nu aveti asigurare la apartament sa va plateasca stricaciunile?
Sau mai bine ii puneti pe ei sa va plateasca.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
Micul print-blog
anca.b spune:
Elle, Ramo, am si asigurare. dar oricum nu pot face nimic in mijlocul iernii...vor plati ei zugravitul in living si in camera lui stefan, care sint cele mai afectate. la primavara ne apucam de treaba. pina atunci casa mea arata ca naiba...asta e. am trecut si de mai rele...
abia astept sa vina ora 00.00 sa ciocnim un pahar de vin si sa uitam de necazuri. per ansamblu anul 2008 a fost cit se poate de bun: a venit stefan pe lume, am fot si in concediu, ne-am luat o multime de lucruri (bine, nevoiti, pt ca s-au stricat cele vechi
).
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
stancutza spune:
LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI! PRINTESELOR RANIA SI SARA, SI LUI OCTI! SA FITI CUMINTI PUIUTI, SA VA BUCURATI MEREU PARINTII
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei