LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 18
ramonab spune:
Monicaa si Elle 
.
Eu tare bine am ras de el cat de concentrat era pe dans si maiales ca dansa pe asa fel de muzica.Doar cat am fost gravida am dansat de mama focului.Si acum am un dantaus.Macar sa am si eu cu cine dansa, ca sotu, mai greu, nu-i place.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ramonab spune:
Cristina, nu sti tu ce greu am reusit si eu sa il prind la camera.Ca si el cand o vede inceteaza orice face.Acum era prea concentrat la muzica si nu m-a bagat in seama prea tare.
Concediu placut la Sinaia.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
cristacoman spune:
Felicitari Clara, i-ai facut lui mami un cadou frumos de Craciun.
Felicitari si celor carora le-a mai iesit cate un dintzisor. Am citit ca au inceput sa va iasa si maselutele, oau, felicitari si voua.
Noi avem 4 dintzi maaari 2 sus si 2 jos, si toata gingia de sus profilata cu forma dintzishorilor si cu inca 2 dintre ei, mai mici, deja iesiti. Jos nu se mai arata nici un dintzishor, in afara de primii 2 iesiti la 6 luni.
Sotul pregateste de mancare si Antonia il ajuta...deja a strigat dupa ajutor, asa ca va las si revin mai tarziu un pic.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Ioanact spune:
grati.ela te-ai intalnit cu Danybv? Unde ? Cand? Spune-ne mai multe...ati facut poze?
Lala D si ramonab fetelor mi-a placut atat de mult ce ati mai adaugat pe blog
, foarte frumos. 
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 12 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Laura Ioana spune:
Elle
multumesc tare mult pt schema. Sper sa nu fie nevoie si sa se faca bine micuta mea!
Ramo
am ras de am lesinat ieri cand am vazut dansatorul tau
E simpatic rau!!! Thea, mai nou, se invarte pe un picior (360 grade), face piruete![]()
Fetelor, am dus-o pe Thea de aseara la soacra mea, ca sa pot sa ma odihnesc peste noapte si sa vedem cum reactioneaza acolo. Mai, dar a plaaaaans
de m-a durut sufletul!!! De cum am ajuns acolo! Nici eu nu am procedat bine: ea nu era obisnuita cu casa bunicii, am dus-o seara pe la 8,30 si normal ca s-a speriat copila...era ora ei de somn si io o duc in casa straina!!! A trebuit s-o adorm in brate, a vomat in patut de la plans
m-a terminat. SI azi nu pot sa o mai vad ca as starni-o iar
Doamne ajuta sa nu mai fie bolnavioara si sa se acomodeze acolo (ca pe bunica o iubeste de numa, dar plangea dupa mine, daca nu ma vedea
).
Octi
sa cresti mare! Felicitari pt primul anisor, sa urmeze multi altii sanatosi, norocosi si plini cu tot ce iti vei dori!
Zuzicipup] sa aveti un an bogat, minunat, plin cu liniste sufleteasca, armonie in casa, copiii sanatosi (si voi, la fel)! LA MULTI ANI! Si ne vedem la anul!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
Ellenuta spune:
neataaa
hai ca io-s responsabila cu
.. cine pofteste, cine doreste ..
io am o stare cam aiurea .. e primul an cand nu avem nimic programat de revelion .. toti prietenii nostri sunt plecati si noi am ramas singurei .. asta si din cauza mea ca lucrez .. asa rau imi pare ca nu mi-am luat liber de revelion .. puteam sa plecam la munte undeva .. in fine, asta e, n-am ce face .. asa ca vom sta ca doi pensionari obositi .. si cred ca nu ma prinde 1 noaptea treaza .. as vrea mai mult sa plec de acasa sa nu-i vad mutra acra a lui soacra-mea .. nu stiu ce naibii are dar are frate un bot in ultimul timp, zici ca i s-au inecat toate corabiile .. aseara au venit ai mei pe la noi si ea a fugit in celalat apartament si nu a mai scos capul de acolo nici macar sa vina sa-i salute .. ![]()
laurici uff mititica thea .. lasa ca o sa fie bine, o sa vezi. o sa-i faca buni jucarele si o sa uite sa mai planga. sper sa-i fi trecut mucisorii .. nu mai stiu daca am scris in schema ca daca sare temperatura de 38,5 se administreaza antitermice la 4 ore .. pupici multi si distractie placuta!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:

OCTI

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
SA FII SANATOS, NOROCOS, CUMINTE, DESTEPT SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE FAMILIA TA DRAGA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:

MATEI, ALEXANDRU, ERIC

La multe lunite si anisori! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
anca.b spune:
Neata buna!
N-am mai intrat ieri, ca m-au inundat vecinii din nou….
. De data asta n-a fost vina lor. O idioata de vecina a dat drumul la apa din beci, fara sa intrebe daca s-a reparat defectiunea…si iaca inca doua galeti de apa au plouat din tavanul meu…am adus proprietara sa vada si i-am zis ca la primavara zugravesc pe banii ei. Pina atunci sa-I pregateasca…
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Monicaa, bravo pentru Clarita mica si mergareata!!!
Ramona, am vazut clipul cu Razvanel dansator! bestial e! Stefan nu are asa mobilitate...da din cap de trei ori si pica in fund...sa mori de ris, nu alta.
Ema, cum esti? Ai pregatit sampania pt copii...ca altcava n-ai voie de revelion. 
dana, ce face burtica?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii