LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 16
LaLa_20 spune:

pt fiecare zuzica in parte!
micsunea dece sa ma supar? e un sfat(si inca unul bun)...
Si acum sa ma laud cu Biecuta mea:
Am bifat 1 an sanatoase,fara macar o raceala la activ,cu 12 kg si 82 de cm.Mergem in 4 labe sau pe mobila,ne cataram pe tot ce putem,dansam,cantam,facem PA si BRAVO....si poate inca multe altele care nu-mi vin acum in minete...de eu traiesc la maxim fiecare clipa alaturi de Bia...in amintirea aceleeasi perioade de anul trecut.
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
stancutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Parca ai vorbi despre noi. Acum daca stau sa ma gandesc bine si eu i-am dat duminica trecuta, ( nu acum 2 zile) suc de mere facut de mine, si apoi a inceput distractia. Sa fie de la suc? Si de ce dureaza deja de 9 zile? La sucul de portocale nu a avut asemenea efect. Daca aveti problema asta de cateva zile, i-ai dat ceva? Ca eu nu stiu ce sa-i mai fac. ![]() Sanatate multa si voua, si LA MULTI ANI pt. tati. ![]() MARINELA P a t t y - la 11 luni ![]() Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Noi de azi incepem regimul. Tot ce au spus fetele, plus Biotics, mere coapte si banane la masa de fructe. Sper sa se regleze repede.
Eu nu inteleg ce e chestia asta la fetele noastre, deranjament la burtica? Alte chestii nu are (crmape, gaze etc). Doar scaunele modificate. Dar asta nu e diaree, nu?
Sper sa se rezolve cu schimbarea de regim, mai ales ca eu banuiesc ca la noi de la asta a inceput. Adica a coincis cu introducerea sucului de portocala (nu ii mai dadusem decat de cateva ori, ff putin).
FETELE, MULTUMESC PENTRU URARILE LA ADRESA SOTULUI MEU! VA PUP SI VA DORESC SI VOUA ASEMENEA!!!
- acum fug acasa -
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaatudor Irlandeza, poti sa ii dai si mar copt in cuptor, laptele praf fa-l in mucilagiu de orez...adik firbi orezul si in apa aia faci laptele praf...nu ii va schimba gustul..o sa ii placa...apoi...nici nu mai stiu..a da..branzica dulce de casa..pe care poti sa o dai fie cu marul copt sau simpla, banana...poti sa ii faci supa in casa...in care ii fierbi radacinoase...morcov, cartof, telina, radacina de patrunjel..si la care adaugi mult orez..pe care poti sa il scoti daca nu il mai vrea... altceva nu mai stiu...da-i smecta...in ceai de menta...sa bea cam 300 ml de ceai de menta pe zi...iar smecta un plic pe zi...poti sa ii dai si debridat 5 ml... va pupam |
Toata sapt. trecuta a mancat orez+banana dimineata si seara, de aceea cred ca-i satula, ieri i-am dat orez cu galbenus si branza de vaci , seara orez cu banana, .Acum am merele in cuptor, ca sa i le fac cu orez. Supica nici nu am mai incercat sa-i dau pt. ca ma gandeam ca-i lichida si iar o luam de la capat. Smecta si debridat nu avem aici
, prafurile de rehidratare nu le bea, i se face greata ori cu ce i le amestec, ceai de menta bea din plin, ...doar afinele ai mai strang burtica, dar nu pot sa-i dau o vesnicie , nu? Adica ar trebui sa-si revina, dar nu stiu cand.O sa incerc si cu supica si sa-i fac laptele fara lactoza cu apa de la orez. Incercam orice.Mersi mult.

Anca.b, stafidele asa intregi, sau sa le maruntesc?

MARINELA
P a t t y - la 11 luni 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
alinaatudor spune:
hmm..eu nu i-as da stafide..pentru ca din cate stiu eu stafide, fructele confiate, curmale, smochine...toate sunt purgative..cel putin asa e la adulti..
cat despre sarurile de rehidratare..nu mai incerca..lasa=le ..sunt oribile..da-i ceiut cat cuprinde..si supe...fara sucuri de fructe proaspete..poti sa ii faci compot...si daca nu vrea neindulcit..poti sa ii pui putin zahar dar sa il fierbi..nu sa il adaugi dupa...
in mucilagiul de orez poti sa ii pui branzica dulce de casa..si poti sa faci asa..ca un piure..sa il dai cu lingurita..sau zeama sa il dai cu bibe..cum prefera ea...
nu va speriati..asa fac bebeii astia...pana se regleaza tranzitul..e cam nasol ca se poate irita si la funduletz..dar poate o pui la olita...sau o mai lasi fara pampers...
va pup..si succes
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
madalina28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinaatudor
Alina si Stefania ![]() Poze mai noi cu ingerasul zambaretz Ingerasul creste |
Daca sunteti mai multe Aline va incurcati intre voi
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Laura Ioana spune:
Mari
imi pare rau de Patti ca-i inca bolnavioara
In loc sa va puteti bucura de finalul anului, tre' sa o trageti si pe asta
Multa sanatate si sa aveti un an minunat!
Am uitat sa va povestesc (mai alse lui Shise
) ce "succes" am cu pampersii chilotel nr 5
Iese kk pe sus, fratilor! De 2 zile, de cand i-am schimbat modelul de pampers, macar de 2 ori pe zi face kk pana la gat, pe spate, body si alte cele, de tre' s-o bag direct in dus
Si nu mai zic de primul pampers kkcit ca nu stiam cum sa i-l dau jos
(nu-mi pusesem pana-n momentul ala problema ca va trebui sa i-l dau jos plin de kk
)si i l-am dat ca pe chilotii normali si am umplut-o pana la calcaie
Acum m-am prins si i-i rup pe laterale, dar ce ma fac cu iesitul din pampers al cacacelii??? Mi-am cumparat iar pampers nr 4 maxi plus, ca e mai comod![]()
Of, tare-i maraia asta mica si doarme f putin, adica a dormit un total de o ora (maxim) in 2 ture
Edit: am tot vrut sa zic si de Raluca, ce rau imi pare ca au trebuit sa fie internate...ce se intampla cu micutii nostri? De ce trebuie sa traga atat??? Multa sanatate!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
grati.ela spune:
fetelor, am cunoscut-o pe DaniBV mami de Mariuca superba! Sunt tare bucuroasa...ce inseamna o comunitate virtuala...vorbele vin de parca ai cunoaste persoana de ani de zile... Mariuca este plina de personalitate, agera...si are niste ochisori de vis!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Laura Ioana spune:
Fetelor, cand se da nurofen si cand se da panadol?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
monicaa spune:
Cu mii de scuze pentru intarziere, cu multe ganduri bune si urari care mai de care le urez din suflet numai bine, multa multa sanatate micilor sarbatoriti:

Bianca Maria
Radu Stefan
Mathias
Stefania
Paula Gabriela
Andrei Cristian
Radu Teodor
Alma
Rares Stefan
Yiannis
Mihai Victor
Luca Gabriel
Rania si Sara
si in avans pentru maine
Octavian George

Sunt convinsa ca toti ati avut petreceri de vis alaturi de parinti si familie.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ramonab spune:
LauraI hihihi,ce aventuri puturoase ati avut
.
Succes la invinsul kakalelii, la fel si restul fetelor care mai aveti probleme de genu.
Am reusit sa vad si poze cu Benji de ziua lui, mare flacau, si 2 din filmulete, si Saara craciunita, mi-a placut foarte mult si imbracata national.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

si Stefania