LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle Am colargol. Cate picaturi si de cate ori pe zi am voie? I-am [pus acum cate 2 in fiecare nara. Si panadol imi aduce sotul mai tarziu. E mofturoasa raaau!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Elle Am colargol. Cate picaturi si de cate ori pe zi am voie? I-am [pus acum cate 2 in fiecare nara. Si panadol imi aduce sotul mai tarziu. E mofturoasa raaau!

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

eu ii puneam 2 picaturi (in fiecare nara) de 2 ori pe zi.

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Laura,

eu zic sa nu sari pe ea nu medicamente..ser fiziologic intre colargol cat cuprinde...si daca nu vrea sa ii tragi mucii..nu-i nimik..ii pui doar ser..ii inghite ea..si astfel poate sa respire...apoi cu panadolul..eu zic sa mai astepti..nu are febra..mai las-o sa lupte ea...si daca face febra 38..atunci da-i panadol alternativ cu nurofen 2,5 ml din fiecare la patru ore (2,5 ml panadol apoi dupa 4 ore 2.5 ml nurofen si tot asa...poti sa ii dai 3 zile...dar nu cred ca e cazul...)

te pup...si nu te panica..sigur e bine...o sa tot fim cu mucii taraiti de acum in colo

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle Alina multumesc, fetelor!
Ii las o mare lista cu instructiuni si multe medicamente soacrei. I-am spus ca-i racita Thea si nu s-a panicat, a zis ca se descurca. Offf, acu' trebuia sa se intample
Si a luat de la o fetita (2,5 ani) la care am fost in vizita duminica si a carei mamici a evitat sa ne spuna ca in ca mai tuseste (tare) si a tusit fetita o gramada pe langa cei mici (Thea si inca un baietel pe care-l ia mama lui la rev si e mai mic decat Thea, care la fel a racit si-i tipa disperata!!). Ca, de ce-i spunea maica-sa sa nu tuseasca langa cei mici, de ce i se parea mai interesant sa o faca pe nv Si pe Thea a pupat-o pe gurita, de n-am avut timp sa zic pas
Oare mamicile de copii mai mari uita cum isi fereau si ele puii si cat de usor iau racelile de la altii???

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor intru o fuguta, ca la 3 plec spre casa, am terminat cu concediu, dar lucrez si maine ca asta e, scuze ca nu am putut sa intru in concediu ca inca nu am laptopul nou, iar al meu i l-am dat tatalui meu.

In primul rand pupici la toate fetele, si la toti bebeii fara exeptii, la multi ani celor care au inplinit un anisor le doresc multa sanatate fericire si de toate in viata, va urez craciun fericit cu intarziere.

Noi suntem bine, tot cu doi dintisori atat, de craciun bradul a fost plic cu cadourile Yasminei, normal, ah facem caca la olita de 10 zile, si pipi, suntem mari, am mai pus niste poze la 10-11 luni si 11-12 lui cu craciunita Yasmin,

Am vazut fugitiv cateva poze frumosi toti clopoteii, si craciunitele si craciuneii sunt niste draguti si ce au mai crescut, promit sda incerc sa recuperez si eu, ah si sanatate multa la bolnaviori sa va faceti repede bine.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Noi, din nou cu probleme. Aseara i-am dat un borcanel cu cartof dulce, iar azi dimineata in 2 ore a facut kk de 3 ori, primul solid, ultimele 2 moi. Ieri nu i-am mai dat afine, deci....ce naiba se intampla ? Daca mananca orez cu banane si suc de afine, e OK, cand primeste si altceva , o luam de la capat. S-a cam saturat numai orez........Cu ce as putea sa-l mai amestec , ca sa nu aiba scaune moi din nou ? Dar nu cu morcov, ca s-a ingalbenit toata sapt. trecuta de la el in fiecare zi.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, distractie placuta la munte. si nu fi ingrijorata de mucii Theei. daca n-a facut febra, or sa treaca repede, chiar si fara medicamente. ce bine ca se descurca socrella.

Mari, poti sa incerci orez cu brinzica de vaci...il amesteci simplu sau ii faci budinca (in care poti pune chiar si ou si stafide). sau orice alta mincare la care poti inlocui apa simpla cu apa de orez.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Irlandeza, poti sa ii dai si mar copt in cuptor, laptele praf fa-l in mucilagiu de orez...adik firbi orezul si in apa aia faci laptele praf...nu ii va schimba gustul..o sa ii placa...apoi...nici nu mai stiu..a da..branzica dulce de casa..pe care poti sa o dai fie cu marul copt sau simpla, banana...poti sa ii faci supa in casa...in care ii fierbi radacinoase...morcov, cartof, telina, radacina de patrunjel..si la care adaugi mult orez..pe care poti sa il scoti daca nu il mai vrea...
altceva nu mai stiu...da-i smecta...in ceai de menta...sa bea cam 300 ml de ceai de menta pe zi...iar smecta un plic pe zi...poti sa ii dai si debridat 5 ml...
va pupam

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

De vreo cateva zile face kk de 3-4 ori pe zi, f mult si cam smelly (scuzati detaliile). Nu-i sta in obicei, asa ca azi o trec pe putin regim: mar copt la 11, pilaf de orez cu morcovi si galbenus la pranz. Sa vedem ce se mai intampla. Eu cred ca de vina e sucul de portocale pe care am inceput sa i-l introduc in masa de fructe de cateva zile, e singura schimbare in alimentatia ei. Credeti ca e posibil?

Parca ai vorbi despre noi. Acum daca stau sa ma gandesc bine si eu i-am dat duminica trecuta, ( nu acum 2 zile) suc de mere facut de mine, si apoi a inceput distractia. Sa fie de la suc? Si de ce dureaza deja de 9 zile? La sucul de portocale nu a avut asemenea efect.
Daca aveti problema asta de cateva zile, i-ai dat ceva? Ca eu nu stiu ce sa-i mai fac.
Sanatate multa si voua, si LA MULTI ANI pt. tati.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

iRLANDEZA..am uitat sa iti spun..nu ii mai da cartof..caci fermenteaza.cartoful re-introdu-l in alimentatie mult dupa ce ii trece ..
pup iar

Ingerasul creste

Mergi la inceput