LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza,
la multi ani sotului!!!! Sa sarbatoriti frumos!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Lala20,
sper sincer-sincer sa nu iti regreti decizia iar in 2009 sa poti intr-adevar spune ca sotul tau s-a schimbat si ca sunteti familia fericita pe care o merita din plin Biencuta voastra!

Stancutza,
acum 30 min am vazut si eu la Benji un kk mai ciudat sper sa nu fie enteroviroza!!!!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Ellenuta,
I`m back! Se vede, nu? Sper sa fie compu ultimul lucru ce il impachetam.....

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, fetelor!
In primul rand vreau sa urez un calduros "LA MULTI ANI!" tuturor clopoteilor!
Voua, dragi mamici, va doresc sa avet un An Nou, plin de bucurii, alaturi de copilasii vostri dragi!

Noi suntem bine. Multumim ca ati intrebat de noi. Saara merge singura fff bine de la aproape 11 luni. Am fos putin ingrijorata ca nu a mai crescut in inaltime si nici diametrul capului. Dar arata bine, e fericita si asta ma linisteste. Spune "pa" si "pallo" ( minge in finlandeza). Acesta a si fost primul cuvant spus cu intentie..taica-su spera ca va juca fotbal:)).

In ultimul timp am fost foarte ocupati...am avut musafiri, petreceri, iar maine vin parintiii mei. Eu pe 6 ianuarie incep serviciu, iar pe 2 februarie Saara incepe gradinita. Va fi in grupa cu vecinul nostru, Sebi, un puisor de morosan:)).

Iata si cateva poze din ultima perioada:
http://www.flickr.com/photos/27850262@N02/

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cristina si Tudor a facut pojar la fix 9 luni...luat tot din mall...dr lui de la circa spune ca era pojarel...eu zic ca a fost pojar cu absolut toate semnele (pct albe din dreptul molarilor, tuse exact din ziua in care a erupt...). Stai linistita ca nu raman semne de la bubitze. Nu o scoate afara imediat insa pt ca are imunitatea la pamant...cam 2 sapt de cand a erupt tb sa stea in casa.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

RANIA & SARA LA MULTI ANI PRINTESELOR !

LA MULTI ANI TATI DE SOFIA ELENA SI STANCUTZA!
Sa fii sanatos si sa-ti bucuri fetele in fiecare moment!

Crista fetele imi pare tare rau ca aveti pojar, asa stiu si eu ca trb sa stati in casa 14zile.

micutzul curajos Dimi!

Ma alatur si eu fetelor cu nopti nedormite, azi noapte Sofia vroia sa suga din ora in ora,plansete cu tipete a tinut-o asa pana pe la 03,i-am dat cu dentinox,ceiuc,plimbat prin casa in bratze nimic nu functiona,banui eruptia dentara vinovata.

Edit:am vazut poze cu micutzi nazdravani Benji si Octi
Alina sa inteleg ca vine "MosGerila" cu un bb?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI,RANIA si SARA
RADUCU

Shose multumesc. Da, vreau sa mai fac un bb, cu toate ca va fi greu..dar eu "merg" pe premiza ca..toate tb facute la timpul lor..adica scoala, facultatea tb facute la mom respectiv..eu am terminat liceul, apoi fac + Masterul..si cu copii la fel vreau..este o vorba :"Facem copii la tinerete sa ne bucuram de ei la batranete" O sa va tin la curent.
cynthia iti multmesc si tie. Sa dea Dumnezeu.
Laura Ioana petrecere frumoasa.
Stancutza LA MULTI ANI, SOTULUI!Sa fie sanatos si sa fie fericit toata viata, alaturi de voi (tu si Sofia).
ceska777 am vazut pozele cu Benji, foarte frumos Craciunel si curios sa desfaca cadourile. Inseamna ca a fost cuminte, de a primit cadouri..
Ellenuta Angi a spus ca are pb cu netul, de aceea nu poate intra pe forum, Danybv e plecata la BV, a trimis un mesaj in care spune ca o sa-i fie dor de noi.. si probabil ai omis mesajul ..si cam atat, restul nu stiu nimic de ele.Aaa afara de ceska77 si danonique care au raspuns.
alinaatudor super ca mananca cu voi la masa.
ginnette si tu sa ai un AN NOU fericit alaturi de cei dragi, iar ANUL 2009 sa fie cu multe realizari si multa fericire.
madalina28 DA, imi doresc inca un bb.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 12 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

RANIA & SARA LA MULTI ANI PRINTESELOR !

LA MULTI ANI TATI DE SOFIA ELENA SI STANCUTZA!
Sa fii sanatos si sa-ti bucuri fetele in fiecare moment!

Crista fetele imi pare tare rau ca aveti pojar, asa stiu si eu ca trb sa stati in casa 14zile.

micutzul curajos Dimi!

Ma alatur si eu fetelor cu nopti nedormite, azi noapte Sofia vroia sa suga din ora in ora,plansete cu tipete a tinut-o asa pana pe la 03,i-am dat cu dentinox,ceiuc,plimbat prin casa in bratze nimic nu functiona,banui eruptia dentara vinovata.

Edit:am vazut poze cu micutzi nazdravani Benji si Octi
Alina sa inteleg ca vine "MosGerila" cu un bb?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

credeam ca vb de mine...ca si eu imi doresc..dar nu acum...desi...cred ca cel mai bine e sa creasca impreuna...

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Multumesc mult, mult de tot pt urari si pt incurajari, stiam eu ca sunteti de nota 100
Daaaaar, normal ca a aparut o problema!!! A racit Thea Tuseste de ieri (am sperat sa fie alarma falsa, dar i-am dat eurespal) si tot ieri a facut dupa amiaza temp 37 (in ureche si pana acum avea 36,4-36,5). DImineata avea 36,9, tuseste si ii curg muciii!!! Ce ma fac? Ziceti-mi un leac minune sa treaca repede mucii astia, va tog!

Edit: e bine daca-i dau Calpol (e paracetamol) de 2 ori pe zi, asa cum luam noi paracetamol la raceala?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off mai laurici .. imi pare rau ca thea e bolnavioara .. nu stiu daca ai la indemana colargol .. scoate mucii repede si eficient. si ii poti da si panadol de max 3 ori in 24 h ..

sanatate multa la pitica!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput