LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dau si eu strigarea ..

danutza ce faceti, sunteti bine? mai are alberticul mucisori? samburelul mic cum e?

ceska cum e la socrii?

nati?

angi niciun semn de la tine? cum a fost petrecetrea lui pupicu?

miki_baby nu ai mai intrat de ceva timp. sunteti ok?

louiza?

dany?

anuscka mami de david ce face pufosel?

cati?

eliza?

ereena sunteti plecati pe undeva?

irinuk

cretzule

monicaa? ce face frumusetea mica si rasfatata?

nicole

gabby e cu ochi?? hai nu ne mai tine in suspans.

tinna parca spuneai ca revii in randurile noastre ...

stoisor .. esti supi?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!LAURA si ELLENUTA multumim pt cafea.Am citit ca sunt cativa puiuti bolnaviori si le doresc tuturor multa sanatate.Gratiela un pupic lui DUDU sa treaca repede raceala.Ce frumos ca sunteti la munte!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

hi hi .. gand la gand .. dupa ce am trimis mesajul, am vazut postul tau.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

La multi ani, gemenelor Raania si Sara!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

hi hi .. gand la gand si cu tine ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI CU SANATATE SI NOROC, RANIA SI SARA!

Raducu

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Neata...neata...

Si eu...iaca asta e un capitol intreg citit...nu mai stiu de cand nu am mai citit un capitol intreg...imi era dor...

eu desi sunt la scarbiciu..am intrat pe forum...:))

RLC- tare rau imi pare sa aud ca Sonia e bolnavioara...poate e mai bine ca stati in spital...adik...sa fiti sub supraveghere ...asa poate trece mai repede..va pupam...

Lala20...nu stiam de problema ta cu sotul..caci nu am mai intrat de mult...si nici nu pot da sfaturi..dar tot ce pot sa te asigur este ca numai cu credinta in Dumnezeu si cu multe compromisuri (de ambele parti) poate merge o casnicie...te pupam

mada28- multumim de aprecieri...s-a schimbat mult stefy...se maturizeaza asa la trasaturi...si e din ce in ce mai activa la mimica si gesturi..nu mai spun ca ma cearta ...are o personalitate..de mama mama...cred ca o sa am de furca..:)

ramonab-multumim de aprecieri la adresa pozelor...si noi avem numai 2 dinti jos...care zici ca nu mai cresc..si parca se mai vede unul sus..dar nu bag mana in foc..in schimb..asa ca o baba stirba..mancam si mestecam de numa...:)

ioanact-ma intrbai de scaun..pai are si masa...dar prefer sa o tin fara masa...caci asa sta cu noi la masa..adik...mananca de la masa noastra...ii pun bucatele mici..si ea le ia cu manuta si le baga in guritza..e asa funny...si o las sa isi bage mainile in mancare si in castronul cu ciorba..si alege zarzavatul si il baga in gura asa..cu tot pumnul...:) apropo..eu am inceput sa ii mai dau si din mancarea noastra...asa putin...de pe la un an m-am hotarat sa ii opresc supa de bebe..si sa ii dau ce gatim pt noi..binenteles fara vegeta sau delikat.,..doar cu putina sare...fara altecondimente...

shose...ufff...pupam bubita sa treaca...sa stii ca stefy e foarte atenta la bubitze..adik..maica-mea a avut o buba in palmna.,.,...s-a lovit si i-a curs sange..si in fiecare zi o cxontrola..sa vada buba...acum...se uita in palma maicamii..si nu mai e buba..dar ea are tot fata mirata...asa ca o pupama pe bubutza sa treaca mai repede...si multim de aprecierile pozelor

emabuc---acum am vazut ca esti insarcinata..bravo..sa iti traiaca..sa va bucure...wow..ce emotie...bravo ca te-ai hotarat sa faci unul repede acum:)

cristacoman...sa stii ca a fost epidemie de pojar in ploietsi...multi copii bolnavi..dar lasa ca e mai bine ca a facut-o acum..ca nu stie sa se scarpine..si nu ramane cu semne...va pupam si pe voi sa va insanatositi cat mai repede

stancutza...la multi ani sotului...sa fie sanatos si sa isi iubeasca fetele ..sa le rasfete...:)apropo de prieteni burlaci...ufff..si sotul meu are unul..plus fratele lui..ma termina psihic...toata ziua sunt la noi..iar acum colac peste pupaza...cica vin si de rev...dar eu nu vreau..ce naiba sa fac....i-am zis dar pur si simplu nu vrea sa ma asculte...

va pup...

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea!In rest, tot ce va doriti pentru 2009! Urez de acum pentru ca nu cred ca mai intru pana la anul, si-asa nu mai sunt la curent cu nimic, din pacate .Stancutza, si fetita mea a facut kk mai moale dupa ce i-am dat portocale dar nu ceva iesit din comun. Eu nu i-am mai dat o perioada pentru ca aveam impresia ca ii aparuse de la ele o iritatie pe barbie.Dat fiind ca i-a disparut dupa ce am renuntat la portocale, nici nu nu i-am mai dat.Cam plictisitor, dar la capitolul fructe nu mancam decat mere, pere si banane.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SOTIORULUI TAU, STANCUTZA! SA FITI SANATOSI SI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor..si stefy face caca mai moale..de ceva vreme..am mi tinut-o un pic la regim..am crezut c de la lapte...dar ..cred totusi ca de la muletele chestii ce le mananca..adik...noutati..carnita de diverse pasari...fripta sau la cuptor..ciorbita acra cu bors...suculetze...mamaliguta...habar nu am...oricum..eu o pun pe olita cand face caca...si asa nu intra in contact pielicica ei cu caca prea acid...am vazut ca daca scap momentul si face pe ea...se irita un picut...

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Iubitele, am plecat acsa.

Pt ca nu stiu dak voi intra maine, vreau sa urez de azi:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, OCTAVIAN GEORGE!
SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURII, PARINTILOR!

Alexandru Cristian
Eric George

2009 SA V-ADUCA NUMAI IMPLINIRI PERSONALE SI PROFESIONALE, SANATATE SI SA VA BUCURATI DE COMORI!
LA MULTI ANI!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata! Ne mai stiti?
Ieri am incercat toata ziua sa ajung la zi: de doua ori mi-a oprit Benji compu din buton! Semn ca am chestii mai importante de facut: sa alerg cu el de mana prin casa, nu stie decat "fortissimo" trebuie sa il invat "allegro ma non tropo"-sa mearga mai linistit. Asa va calca cu toata talpa si va fi mai stabil, va avea curaj sa mearga singurel.
Noi suntem de duminica seara acasa, am pus poze noi de la ziua lui Benji http://good-times.webshots.com/album/569406562gypZKW si de la Craciun http://good-times.webshots.com/album/568372090jUZNrn. Aici mai am de incarcat niste filmulete...poate deseara.
A durat asa mult sa ajung la zi pe Dc si pentru ca am incercat sa vad si toate pozele. Aveam la un moment dat si cate 5-6 pagini deschise. Avem cei mai frumosi si extraordinari copii. Si Sarbatorile astea vor fi precis de neuitat.
La noi e un soare asa frumos dar aerul e inghetat.
L-am anuntat pe dl sot ca maine fiind ultima zi a anului imi doresc sa dorm si eu pana m-oi trezi odihnita. Deci are sa il hraneasca si schimbe cam de 2 ori pe Benji. Care e un licurici si o gargarita mica, se taraste pe aici prin casa si incearca sa ne spuna toata ziua "schön" (frumos) cuvant invatat de la bunica.de Face niste mutrite....si arata chiar ca un copilas mic si cump ce e. I-am taiat inca alte trei suvite mai scurt aseara ca nu ma pot indupleca sa il las pe tati cu masina de tuns pe capul lui. Gata fug la el ca am uitat sa ii dau sosete antiderapante si face balet pe aici....
Sper sa mai intru zilele urmatoare desi incep sa impachetez in vederea mutarii... probabil de ziua mea vom mai avea 2 farfurii, 2 pahare, 2 tacamuri si ceva lucrusoare de imbracat in afara cartoanelor....
Inca mai decantez ziua de 23 dec 2008 si Ajunul de Craciun pentru a le povesti pe blog....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput