LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxanici fetita dulce .. ce haioasa trebuie sa fi fost ea .. cum batea cu ursuletul si il striga pe taiee ..

hai ca mai e un pic pana la 18 ani!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata si saru'mana de - e a 3-a pt ca azi noapte, am avut 'show' (Stancutza, la voi cum a fost?).

S-a trezit de 4 ori , iar la ora 4:00 era in picioare si batea, cu un ursulet, in patut si rezona cu interfonul. Si, bineinteles, il striga pe "taieeeee"; deci, acum sunt 'fresh' .

Iata-ne deci colege de suferinta si de somnoreala - cel putin eu ma simt cam adormita. Din cauza de maraieli intense aseara, intercalate cu plans, ras si in general stat in picioarele mele toata seara, am culcat-o mai devreme cu o ora, adica la 8. A plans de trei ori azi noapte - la 12, 2.00 si 3.20- dar fara sa se trezeasca de totpt ca am luat-o repede in brate- si s-a trezit de toto la 6 dimineata. Asa as mai fi dormit...Dupa ce o s-o intarc o sa-l trimit pe taica-su sa-i dea bibele de dimineata, si eu o sa incerc sa mai ciupesc ceva somn.

De vreo cateva zile face kk de 3-4 ori pe zi, f mult si cam smelly (scuzati detaliile). Nu-i sta in obicei, asa ca azi o trec pe putin regim: mar copt la 11, pilaf de orez cu morcovi si galbenus la pranz. Sa vedem ce se mai intampla. Eu cred ca de vina e sucul de portocale pe care am inceput sa i-l introduc in masa de fructe de cateva zile, e singura schimbare in alimentatia ei. Credeti ca e posibil?

Azi tati al nostru implineste 34 de ani, aseara i-am dat cadoul iar el a iesit cu gasca lui de baieti (burlaci :-))si le-a facut cinste. Azi vom petrece impreuna, inca nu stiu unde pt ca daca mergem undeva trebuie sa o luam si pe pitix.

V-am pupicit, ma duc sa-mi fac o cioco calda :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

LA MULTI ANI CU SANATATE!
Si, sa aibe grija de fete si sa le faca cinste!

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

plec acasa sa-mi intep baiatul cu ultima injectie de moldamin de anul acesta....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

baiatul curajos!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

si o si multumiri

Citat:

Neata si saru'mana de - e a 3-a pt ca azi noapte, am avut 'show' (Stancutza, la voi cum a fost?).

S-a trezit de 4 ori , iar la ora 4:00 era in picioare si batea, cu un ursulet, in patut si rezona cu interfonul. Si, bineinteles, il striga pe "taieeeee"; deci, acum sunt 'fresh' .

LauriciD , sunt la munca, dar la 13:00 cel tarziu, o tai; iar maine, nu vin (i-am zis sefului - care e plecat, ca d'aia e sef - ca nu mai vin, ca-mi stric ziua aiurea; oricum, totul se rezolva la telefon).

Am citit de Sonia si Antonia; off, imi pare tare rau; sanatate multa si sa treaca repede.

Apoi, mesajul de la Miky-mami, mi-a 'sculat' parul pe maini, de emotie.

L-am avzut pe Octi - tare dragalas cum se uita curios, la cadouri .

Felicitari lui Stefan, pt dintzisor si Theei, pt maseluta! La cat mai putine dureri!

Vacanta placuta LauraI; sa va distrati si sa fiti cat mai mult impreuna (stii tu ce vreau sa zic)

Ema, cum te simti? Mai ai greturi?
Abia astept sa ne spui ca e fetita

Lala20, fetele au spus cam tot ce era de spus; vreau doar sa-ti spun ca tot ce conteaza este fericirea Biancai si inainte sa iei orice decizie, gandeste-te la ea.

Multumiri pt 'vizionare': Ancab, Mada, Ioana(Ct) si celorlalte fete, care au admirat-o pe Adela.

Mai vroiam sa zic ceva, dar cum creieul e pe 'avarie'...

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

sotului! Distractie placuta!

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:

Iata-ne deci colege de suferinta si de somnoreala - cel putin eu ma simt cam adormita. Din cauza de maraieli intense aseara, intercalate cu plans, ras si in general stat in picioarele mele toata seara, am culcat-o mai devreme cu o ora, adica la 8. A plans de trei ori azi noapte - la 12, 2.00 si 3.20- dar fara sa se trezeasca de totpt ca am luat-o repede in brate- si s-a trezit de toto la 6 dimineata. Asa as mai fi dormit...Dupa ce o s-o intarc o sa-l trimit pe taica-su sa-i dea bibele de dimineata, si eu o sa incerc sa mai ciupesc ceva somn.

De vreo cateva zile face kk de 3-4 ori pe zi, f mult si cam smelly (scuzati detaliile). Nu-i sta in obicei, asa ca azi o trec pe putin regim: mar copt la 11, pilaf de orez cu morcovi si galbenus la pranz. Sa vedem ce se mai intampla. Eu cred ca de vina e sucul de portocale pe care am inceput sa i-l introduc in masa de fructe de cateva zile, e singura schimbare in alimentatia ei. Credeti ca e posibil?

Azi tati al nostru implineste 34 de ani, aseara i-am dat cadoul iar el a iesit cu gasca lui de baieti (burlaci :-))si le-a facut cinste. Azi vom petrece impreuna, inca nu stiu unde pt ca daca mergem undeva trebuie sa o luam si pe pitix.

V-am pupicit, ma duc sa-mi fac o cioco calda :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

'neata!!!!

am venit de la ultima tura de cumparaturi de anul asta...bineinteles ca ne-am dus sa luam lapte si peste si am luat pampersi si jucarii pentru stefan...ca de obicei.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Cunoastem 'modelul' asta, de cumparaturi!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici

cum sa fiu supi pe tine? nu stii ca io te iubesc??

gata, azi e ultima injectie in poponetul lui dimi .. ce bine ca scapa piticul frumos!

lala imi era dor de tine. cam cat timp il tii pe andrei afara pe frigul asta?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lala imi era dor de tine. cam cat timp il tii pe andrei afara pe frigul asta?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Si mie, si mie; si mai ales, de 'Aventuri noi'; in fiecare zi, fac un 'checking'

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!LAURA si ELLENUTA multumim pt cafea.Am citit ca sunt cativa puiuti bolnaviori si le doresc tuturor multa sanatate.Gratiela un pupic lui DUDU sa treaca repede raceala.Ce frumos ca sunteti la munte!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 26+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, gemenelor Raania si Sara!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput