Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Buna dimineata si de la minepfuuuu ce grele E noptile de student
Ana ma adopti?nu stiu daca am ceva neaparat sa iti spun dar ma gandeam ca ai mei parinti de fapt mama nu a fost niciodata apropiata asa de mine sa incerce sa imi fie prietena cu incerci tu,tata in schimb asa cum stie el.Tata daca va vine sa credeti mi+a povestit de vaccinul pentru cancer de col uterin,el s+a ocupat intotdeauna de chestii asa....cu un tact deosebit....
Mariaa superba melodiaspor la planuri,unii oameni isi iau putere si model din tine sa stii
Geta sanatate lui Alex,nu ne innebunesti
Silvana Craciun fericit si de la mine.
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Fetelor, imi cer scuze ca dau buzna, dar poate e cineva dintre voi in aceeasi situatie ca mine. Daca mai e cineva in CIC si opteaza pentru 85% din veniturile nete, unde se depun actele astea nenorocite?N-am gasit nicaieri in Timisoara Asociatia de Protectie Sociala...In cadrul carei institutii este?
Mersi si scuze!!!

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Remaliss, din cate stiam eu dosarul se depune tot la primarie, ca si pana acum. S-a schimbat treaba asta?

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Gabi, am inteles ca la Asociatia Judeteana de Protectie Sociala, dar mi s-a spus (adevarat ca nu era o opimie oficiala) ca nu e in cadrul Primariei. Am sa merg sa intreb totusi la Primarie, poate dau de cineva breaz si care sa ma lumineze!Stiu ca trebuie depus un alt dosar...

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Nu m-ai nimerit Coano asta a pus-o si DJ Mary cateva zile ago,eu vroiam I love to hate you,las ca poate dau eu de ea daca am lasa netul asta sa navighez si eu around.
Ano azi ajunge Deni cu verisorii mei,au plecat pe la 3 noaptea asa ca pe la 4 ora noastra ajung,am intors iarasi casa cu curatenia si bucataria cu gatitul si coptul,am facut o supa de pulpe de curcan cu galuste de gris,iahnie de fasole cu rulada de piept de porc (friptura) oua umplute,pasta de ton (ce-i place la Katik) si un chec marmorat asta ptr azi,maine vad eu ce pragatesc,cu toate ca maine vom umbla la shopping toata ziua precis, eu la de 6 la 8 lucrez maine,iar sambata si duminica lucru toata ziua .
La noi numai urca deloc temperaturile,tot sub -10 sunt fie noapte fie zi,deja numai merge caldura prea bine.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deya...am inteles ce vrei sa spui...poate asa va spune peste cativa ani si Alex sau Luana,despre mine....cine poate sti?Nu putem afla niciodata ce este in mintea unui om,atata vreme cat nu suntem apti sa ghicim gandurile si nici cei ce le au nu ni le spun...Totusi ,eu ma straduiesc sa fiu asa cum spun,atat cat pot...

Claudia...esti harnica...mult de munca la matale.Sa ajunga copila cu bine si sa aveti distractie frumoasa!

May fetelor,am o problema si va rog sa ma ajutati:voi puteti accesa albumele din "pi casa" sa le vedeti?Eu pot deschide din semnatura albumele...insa multa lume nu poate.Voi daca faceti click pe semnatura pi casa,puteti vedea vreo poza?Ca nu mai inteleg nimic...sunt permanent logata acolo,nu m-am delogat niciodata si totusi pozele nu pot fi vazute.Voi puteti?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ano ptr mine albumele alea sunt SF watch out in netscape nu ma lasa deloc sa deschid,cum dai click pe album la voi cum imi arata warning probleme si imi inchide tot ce am deschis,toate paginile mi le inchide si imi vine warning sa imi trimita problemele ce au aparut la pc,in explorer pot deschide dar numai pagina principala cu albumele nu pot deschide nimic,nici diashow nimic,naiba stie poate nu am eu vreun flash player nou,cu toate ca tot timpul download nou,nu stiu ce fras are.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ano, acu se vad pozele din pi casa dar incercai acu zile bune si nu se vedea nika. Saru'mana de urari
Deya, saru'mana si tie
Claudia, I love to hate you am vrut sa pun initial dar am pus cealalta pentru ca mie imi place mai mult, acu pentru tine special, sper s-o si poti asculta:

O seara frumoasa

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Claudia,multam'....
Silvana,nu stiu ce puscoiu meu se petrece...cert este ca multe alte fete nu puteau deschide.....Deci ai putut umbla in albume si vizualiza pozele?Serios acuma....chiar vreau sa stiu...ca sa mai umblu naibii prin setarile alea.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Asta am primit noi de la primrie, sper sate ajute, scuza diacriticele, n-am avut timp sa refac

Prim#259;ria Municipiului Timi#351;oara a primti noi preciz#259;ri referitoare la modific#259;rile legale īn acordarea indemniza#355;iei pentru cre#351;terea copilului pān#259; la vārsta de 2/3 ani.Agen#355;ia Jude#355;ean#259; pentru Presta#355;ii Sociale Timi#351; ne-a transmis noi date legate de acest subiect. Astfel, reamintim c#259; cererile īnso#355;ite de acte doveditoare depun la Prim#259;ria Municipiului Timi#351;oara doar persoanele care sunt īndrept#259;#355;ite s#259; primeasc#259; aceast#259; indemniza#355;ie dar nu au cererea pān#259; la data de 31.12.2008. cele care deja primesc indemniza#355;ia #351;i vor s#259; li se recalculeze cuantumul, se adreseaz#259; Agen#355;iei Jude#355;ene pentru Presta#355;ii Sociale, strada Florimund Mercy nr.2.
Persoanele care solicit#259; indemniza#355;ia au dreptul s#259; primeasc#259; 600 de #351;i lunar, sau op#355;ional īn cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, darn u mai mult de 4 000 de lei. Dac#259; veniturile au fost mai mici de 600 de lei, indemniza#355;ia care se va primi va fi de 600 de lei. Prim#259;ria Municipiului Timi#351;oara preia īncepānd de luni, 12 ianuarie, programul cu publicul.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput